Man galīgi *ohui tie ukri-visi viņi vienādi. Es viņus atbalstu tikai attiecībā pret krievu agresiju. Bet pavērot būs fun. Kola un popkorns sagatavoti...
21.aprīlis 2019, 21:36 | links
raihs [21.04.19]: dakterp [18m]: Izskatās, ka ukriem jauns prezidents...Fun! Stilīgi! Aktieris, kurš tēlo skolotāju, kurš kļūst par prezidentu, tiešām kļūst par prezidentu! Domāju, bezprecedenta gadījums pasaules politikas vēsturēJebkurā gadījumā, tā ir ukraiņu izvēle, un ja viņi tā izvēlējās, tad viņiem ir sev zināmi iemesli, mums no malas skatoties to īsti nesaprast.
dakterp [16m]: Izskatās, ka ukriem jauns prezidents...Fun! Stilīgi! Aktieris, kurš tēlo skolotāju, kurš kļūst par prezidentu, tiešām kļūst par prezidentu! Domāju, bezprecedenta gadījums pasaules politikas vēsturē
raihs, 21.aprīlis 2019, 21:12
dakterp [5m]: Izskatās, ka ukriem jauns prezidents...Fun! Stilīgi! Aktieris, kurš tēlo skolotāju, kurš kļūst par prezidentu, tiešām kļūst par prezidentu! Domāju, bezprecedenta gadījums pasaules politikas vēsturē
raihs, 21.aprīlis 2019, 21:12
Shm_didzis [19m]: Bralitis [43m]: Uldēn palasījos tavas demokrātijas definīcijas un aizdomājos. Ja demokrātiska un brīva valsts nozīmē vārda brīvību tad piekrītu. Es ar nah .. pasūtu politiķus ,dusmojos uz viņiem , aizeju "demokrātiski" novēlēt par svaigām asinīm,pārmaiņām .. ar cerībām uz saulaunino nākotni . Tik tālu viss ir zaibis . Demokrātija it kā rullē. Bet tad sākas pats trakākais . Vēli ko gribi ,nekas nemainās .- Pilnīgi nekas . Zog,appis vēlētājus un viss ritenis turpina griezties . Tad aizdomājos - nah man tāda demokrātija vai kā to interpretē pie mums te Latvijā. Viens vārds tikai - Nošaut ! Aprakt ,un visu politiku būvēt no pilnīgas nulles . Protams dažus rātslaukumā lai pūst karātavās vismaz 2 vēlēšanu termiņus par atgādinājumu jaunajiem politiķiem:) Citu variantu nemaz neredzu .Bet tie politiķi jau no marsa neatlido, viņi nāk no mūsu vidus. Redz Bračku, tu jau pats stāstīji, ka nemaksā nodokļus, kur garantija, ja tu pats nokļūtu pie siles, tu būtu šausmīgi godīgs un nekas nepieliptu pie nagiem?Ir jāatcerās viena lieta- patriotisms beidzas tur, kur sākas nodokļi! Katram, uzsveru KATRAM! savs krekls, ģimene, kabata (vai vienalga kā to nosauksiet) būs tuvāks! Ja cilvēkam ir iespēja brīvi izvēlēties- atstāt 1000€ sev vai samaksāt mistiskos nodokļos ar tikpat mistisku atdevi, atbolde ir skaidra...
Jautājums ir cits- ar ko cilvēks riskē, atstājot tos 1000€ sev, nevis padaloties ar valsti! Ja es izlasu, ka pieķerot uzņēmēju nelegālā nodarbinātībā, viņam sods ir 140-700€ (summa, kas ir līdzīga viena mēneša godīgai darbaspēka nodokļu nomsksai), tad man saceļas jautājums- kakovo huja man maksāt??? Tikai un vienīgi drastiski sodi var mainīt attieksmi, nekas cits! Un citās valstīs tā tas arī darbojas!
raihs, 21.aprīlis 2019, 20:53
Raih,
Par it kā "nelegālo nodarbinātību", arī viss ir nenormāli vienkārši.
Mūsu valsts, atkal skrien vilcienam pa priekšu. Un nu jau desmit gadus neko nemaina.
Iekš LV, lai es atvestu trešo valstu darbinieku, migrācijas pārvalde ar NVA nosaka norādīt VIENU konkrētu adresi, kurā šis strādās. Tai pat laikā, kāds ir mistiski noteicis minimālo algu katrā nozarē(kaut pašu cilvēki(arī valsts iestādē strādājoši), ne vienmēr tik daudz saņem)).
Ja pēkšņi Tu gribi mainīt darba vietas/objekta adresi, visa procedūra jāiet no sākuma.
Citās ES valstīs, ja esi saņēmis termiņuzturēšanās un darba atļauju, vari strādāt jebkurā adresē/objektā.
Tikai tāpēc, tik daudz ukrus un citus ved caur Poliju/Lietuvu. Bet mūsu valsts tik bļauj - nelegālie
dakterp, 21.aprīlis 2019, 21:03
Nodarbināt 3 valsts pilsoņus te nu gan nav viegli, ja gribi po pravilam, dokumentami, oficiaļno, tas tiesa.
skutans, 21.aprīlis 2019, 21:10
dakterp [21.04.19]: Izskatās, ka ukriem jauns prezidents...Fun! Stilīgi! Aktieris, kurš tēlo skolotāju, kurš kļūst par prezidentu, tiešām kļūst par prezidentu! Domāju, bezprecedenta gadījums pasaules politikas vēsturē
Izskatās, ka ukriem jauns prezidents...
dakterp, 21.aprīlis 2019, 21:08
Shm_didzis [19m]: Bralitis [43m]: Uldēn palasījos tavas demokrātijas definīcijas un aizdomājos. Ja demokrātiska un brīva valsts nozīmē vārda brīvību tad piekrītu. Es ar nah .. pasūtu politiķus ,dusmojos uz viņiem , aizeju "demokrātiski" novēlēt par svaigām asinīm,pārmaiņām .. ar cerībām uz saulaunino nākotni . Tik tālu viss ir zaibis . Demokrātija it kā rullē. Bet tad sākas pats trakākais . Vēli ko gribi ,nekas nemainās .- Pilnīgi nekas . Zog,appis vēlētājus un viss ritenis turpina griezties . Tad aizdomājos - nah man tāda demokrātija vai kā to interpretē pie mums te Latvijā. Viens vārds tikai - Nošaut ! Aprakt ,un visu politiku būvēt no pilnīgas nulles . Protams dažus rātslaukumā lai pūst karātavās vismaz 2 vēlēšanu termiņus par atgādinājumu jaunajiem politiķiem:) Citu variantu nemaz neredzu .Bet tie politiķi jau no marsa neatlido, viņi nāk no mūsu vidus. Redz Bračku, tu jau pats stāstīji, ka nemaksā nodokļus, kur garantija, ja tu pats nokļūtu pie siles, tu būtu šausmīgi godīgs un nekas nepieliptu pie nagiem?Ir jāatcerās viena lieta- patriotisms beidzas tur, kur sākas nodokļi! Katram, uzsveru KATRAM! savs krekls, ģimene, kabata (vai vienalga kā to nosauksiet) būs tuvāks! Ja cilvēkam ir iespēja brīvi izvēlēties- atstāt 1000€ sev vai samaksāt mistiskos nodokļos ar tikpat mistisku atdevi, atbolde ir skaidra...
Jautājums ir cits- ar ko cilvēks riskē, atstājot tos 1000€ sev, nevis padaloties ar valsti! Ja es izlasu, ka pieķerot uzņēmēju nelegālā nodarbinātībā, viņam sods ir 140-700€ (summa, kas ir līdzīga viena mēneša godīgai darbaspēka nodokļu nomsksai), tad man saceļas jautājums- kakovo huja man maksāt??? Tikai un vienīgi drastiski sodi var mainīt attieksmi, nekas cits! Un citās valstīs tā tas arī darbojas!
Raih,
Par it kā "nelegālo nodarbinātību", arī viss ir nenormāli vienkārši.
Mūsu valsts, atkal skrien vilcienam pa priekšu. Un nu jau desmit gadus neko nemaina.
Iekš LV, lai es atvestu trešo valstu darbinieku, migrācijas pārvalde ar NVA nosaka norādīt VIENU konkrētu adresi, kurā šis strādās. Tai pat laikā, kāds ir mistiski noteicis minimālo algu katrā nozarē(kaut pašu cilvēki(arī valsts iestādē strādājoši), ne vienmēr tik daudz saņem)).
Ja pēkšņi Tu gribi mainīt darba vietas/objekta adresi, visa procedūra jāiet no sākuma.
Citās ES valstīs, ja esi saņēmis termiņuzturēšanās un darba atļauju, vari strādāt jebkurā adresē/objektā.
Tikai tāpēc, tik daudz ukrus un citus ved caur Poliju/Lietuvu. Bet mūsu valsts tik bļauj - nelegālie
dakterp, 21.aprīlis 2019, 21:03
Shm_didzis [18m]: Bralitis [43m]: Uldēn palasījos tavas demokrātijas definīcijas un aizdomājos. Ja demokrātiska un brīva valsts nozīmē vārda brīvību tad piekrītu. Es ar nah .. pasūtu politiķus ,dusmojos uz viņiem , aizeju "demokrātiski" novēlēt par svaigām asinīm,pārmaiņām .. ar cerībām uz saulaunino nākotni . Tik tālu viss ir zaibis . Demokrātija it kā rullē. Bet tad sākas pats trakākais . Vēli ko gribi ,nekas nemainās .- Pilnīgi nekas . Zog,appis vēlētājus un viss ritenis turpina griezties . Tad aizdomājos - nah man tāda demokrātija vai kā to interpretē pie mums te Latvijā. Viens vārds tikai - Nošaut ! Aprakt ,un visu politiku būvēt no pilnīgas nulles . Protams dažus rātslaukumā lai pūst karātavās vismaz 2 vēlēšanu termiņus par atgādinājumu jaunajiem politiķiem:) Citu variantu nemaz neredzu .Bet tie politiķi jau no marsa neatlido, viņi nāk no mūsu vidus. Redz Bračku, tu jau pats stāstīji, ka nemaksā nodokļus, kur garantija, ja tu pats nokļūtu pie siles, tu būtu šausmīgi godīgs un nekas nepieliptu pie nagiem?Ir jāatcerās viena lieta- patriotisms beidzas tur, kur sākas nodokļi! Katram, uzsveru KATRAM! savs krekls, ģimene, kabata (vai vienalga kā to nosauksiet) būs tuvāks! Ja cilvēkam ir iespēja brīvi izvēlēties- atstāt 1000€ sev vai samaksāt mistiskos nodokļos ar tikpat mistisku atdevi, atbolde ir skaidra...
Vēli ko gribi ,nekas nemainās .- Pilnīgi nekas . Zog,appis vēlētājus un viss ritenis turpina griezties .
Bralitis, 21.aprīlis 2019, 20:01
A ko Tu gribēji? Pat ja politiķis to nav aprēķinājis iepriekš (tad gan viņs ir pilnīgi stulbs), tad nākot pie varas vinš točno aprēķina - lai visiem būtu labi, Latvijā tupa NEPIETIEK. Nu nepietiek visiem, kaut pakaries :( Līdzīga situācija, ka piemēram jauns vadītājs aiziet uz uzņēmumu, apskatās bilanci, aktīvus/pasīvus/kreditorus/debitorus/budžetu utt. un ierauga - nu d..ā
tur ir, bankrots ir laika jautājums, varbūt dienas, varbūt gada, varbūt i desmit vai divdesmit gadu novilks, bet 90% nenovēršami. A ko darīt? Variants viens - uzreiz aiziet, variants divi - nu kamēr var saņemt piķi, tēlot darbību, par sevi un tuvākajiem parūpēties, tas jau, ka nepietiek visiem, nenozīmē, ka nepietiek nevienam :)
Tāpēc es vienmēr balsoju par ciniskiem pragmatiķiem un noteikti ne nabagiem. Jā, zags un shēmos, saprotams. Bet nu vismaz ar psihi viņiem viss kārtībā , sūdus taisīs saprotamus a ne aiz neprognozējamas šizas, speciāli nevienam neriebs un ļaunu nedarīs (tikai ja pašam šķurnija interese), ja nevarēs nopizģīt, tad padalīsies, pragmatiski sapratīs, ka labāk govi barot un slaukt ilgi nekā uzreiz zem naža :)
zaraza, 21.aprīlis 2019, 20:30
Shm_didzis [21.04.19]: Bralitis [43m]: Uldēn palasījos tavas demokrātijas definīcijas un aizdomājos. Ja demokrātiska un brīva valsts nozīmē vārda brīvību tad piekrītu. Es ar nah .. pasūtu politiķus ,dusmojos uz viņiem , aizeju "demokrātiski" novēlēt par svaigām asinīm,pārmaiņām .. ar cerībām uz saulaunino nākotni . Tik tālu viss ir zaibis . Demokrātija it kā rullē. Bet tad sākas pats trakākais . Vēli ko gribi ,nekas nemainās .- Pilnīgi nekas . Zog,appis vēlētājus un viss ritenis turpina griezties . Tad aizdomājos - nah man tāda demokrātija vai kā to interpretē pie mums te Latvijā. Viens vārds tikai - Nošaut ! Aprakt ,un visu politiku būvēt no pilnīgas nulles . Protams dažus rātslaukumā lai pūst karātavās vismaz 2 vēlēšanu termiņus par atgādinājumu jaunajiem politiķiem:) Citu variantu nemaz neredzu .Bet tie politiķi jau no marsa neatlido, viņi nāk no mūsu vidus. Redz Bračku, tu jau pats stāstīji, ka nemaksā nodokļus, kur garantija, ja tu pats nokļūtu pie siles, tu būtu šausmīgi godīgs un nekas nepieliptu pie nagiem?Ir jāatcerās viena lieta- patriotisms beidzas tur, kur sākas nodokļi! Katram, uzsveru KATRAM! savs krekls, ģimene, kabata (vai vienalga kā to nosauksiet) būs tuvāks! Ja cilvēkam ir iespēja brīvi izvēlēties- atstāt 1000€ sev vai samaksāt mistiskos nodokļos ar tikpat mistisku atdevi, atbolde ir skaidra...
Bralitis [46m]: Uldēn palasījos tavas demokrātijas definīcijas un aizdomājos. Ja demokrātiska un brīva valsts nozīmē vārda brīvību tad piekrītu. Es ar nah .. pasūtu politiķus ,dusmojos uz viņiem , aizeju "demokrātiski" novēlēt par svaigām asinīm,pārmaiņām .. ar cerībām uz saulaunino nākotni . Tik tālu viss ir zaibis . Demokrātija it kā rullē. Bet tad sākas pats trakākais . Vēli ko gribi ,nekas nemainās .- Pilnīgi nekas . Zog,appis vēlētājus un viss ritenis turpina griezties . Tad aizdomājos - nah man tāda demokrātija vai kā to interpretē pie mums te Latvijā. Viens vārds tikai - Nošaut ! Aprakt ,un visu politiku būvēt no pilnīgas nulles . Protams dažus rātslaukumā lai pūst karātavās vismaz 2 vēlēšanu termiņus par atgādinājumu jaunajiem politiķiem:) Citu variantu nemaz neredzu .Bet tie politiķi jau no marsa neatlido, viņi nāk no mūsu vidus. Redz Bračku, tu jau pats stāstīji, ka nemaksā nodokļus, kur garantija, ja tu pats nokļūtu pie siles, tu būtu šausmīgi godīgs un nekas nepieliptu pie nagiem?
Shm_didzis, 21.aprīlis 2019, 20:36
Bralitis [21.04.19]: Uldēn palasījos tavas demokrātijas definīcijas un aizdomājos. Ja demokrātiska un brīva valsts nozīmē vārda brīvību tad piekrītu. Es ar nah .. pasūtu politiķus ,dusmojos uz viņiem , aizeju "demokrātiski" novēlēt par svaigām asinīm,pārmaiņām .. ar cerībām uz saulaunino nākotni . Tik tālu viss ir zaibis . Demokrātija it kā rullē. Bet tad sākas pats trakākais . Vēli ko gribi ,nekas nemainās .- Pilnīgi nekas . Zog,appis vēlētājus un viss ritenis turpina griezties . Tad aizdomājos - nah man tāda demokrātija vai kā to interpretē pie mums te Latvijā. Viens vārds tikai - Nošaut ! Aprakt ,un visu politiku būvēt no pilnīgas nulles . Protams dažus rātslaukumā lai pūst karātavās vismaz 2 vēlēšanu termiņus par atgādinājumu jaunajiem politiķiem:) Citu variantu nemaz neredzu .Bet tie politiķi jau no marsa neatlido, viņi nāk no mūsu vidus. Redz Bračku, tu jau pats stāstīji, ka nemaksā nodokļus, kur garantija, ja tu pats nokļūtu pie siles, tu būtu šausmīgi godīgs un nekas nepieliptu pie nagiem?
Vēli ko gribi ,nekas nemainās .- Pilnīgi nekas . Zog,appis vēlētājus un viss ritenis turpina griezties .
Bralitis, 21.aprīlis 2019, 20:01