Zarāzij,ko te diskutēt? Ar ko? :D
24.aprīlis 2019, 18:28 | links
pat marksisma tēzes lai cik tas nebūtu absurdi
Karlis_K, 24.aprīlis 2019, 18:13
Vienīgie kas bļauj-krievi nāk-ir vatņiki,laikam vecie ukazi no 2014 g. ieklemmējuši:DDVienkārši atgadināja ka jāpilda līgumā parakstītās saistības,un tas ir labi,kā neka aizsardzība tomēr ir prioritāte ja kaimiņos dzīvo agresors kurš nepārtraukti kaut kur grib iebrukt,pakarot un izlaupīt
uldens2, 24.aprīlis 2019, 17:30
Smejies, smejies, aizsardzības budžets šogad 616,8 miljoni, bet 2021. g. 688.8 miljoni. Tramps nobļāvās un viss notiek. Bija, ir 2 % no IKP, gan būs drīz 3, varbūt 4 %. Mēs taču "visapdraudētākie", tādēļ jāmaksā.
Pravietis, 24.aprīlis 2019, 18:17
Vienīgie kas bļauj-krievi nāk-ir vatņiki,laikam vecie ukazi no 2014 g. ieklemmējuši:DD
uldens2, 24.aprīlis 2019, 17:30
Nez, tam pravietim maksā lai būtu stulbs vai tas no dzimšanas.
udo733, 24.aprīlis 2019, 17:11
Nez, tam pravietim maksā lai būtu stulbs vai tas no dzimšanas.
udo733, 24.aprīlis 2019, 17:11
Tu tak zini , viņš tik bļaustās ka baro, bet pats te ne reizi vien rakstija ka viņam poh... uz nodokļiem un visi saņem minimālo u.t.t
:DDD
Rondo, 24.aprīlis 2019, 15:09
sorry, nevaru noturēties neiejaucoties...
Blaustās ne bļaustās, baro ne baro, bet Raihs , maita tāds, noteikti nodokļu ciparā ir daudz vaiŗak kā vairums te... Un nesip, vai/cik nomuhļījis un nedamaksājis, nodokļu sistēma ir uzbūvēta tā, ka no daudz kā izvairīties nevar principā vai tas tupa nav izdevīgi :) Ne kaut kādos mistiskos % , net aboslūtos skaitļos, dzīvos no maka izvilktos EUR, pieļauju, ka daudz dauz vairāk nekā Rondo :) Ja nav taisnība, publicē CIPARU...
Ja es paskatos, cik mani kantori nodokļos nomaksājuši gadā, tupa pizģec, savā ķešā es ne tuvu tādu ciparu gadā neredzu :) A nodarbinu cilvēkus, par manu skopumu vēl neviens nav skaļi sūdzējies :)
zaraza, 24.aprīlis 2019, 15:23
zaraza [24.04.19]: Tu tak zini , viņš tik bļaustās ka baro, bet pats te ne reizi vien rakstija ka viņam poh... uz nodokļiem un visi saņem minimālo u.t.tNezinu, kur tu, luter, rauj tās minimālās, man algas ir kā vidēji nozarē. Tā ka aizver nu žaunas.
sorry, nevaru noturēties neiejaucoties...
Blaustās ne bļaustās, baro ne baro, bet Raihs , maita tāds, noteikti nodokļu ciparā ir daudz vaiŗak kā vairums te... Un nesip, vai/cik nomuhļījis un nedamaksājis, nodokļu sistēma ir uzbūvēta tā, ka no daudz kā izvairīties nevar principā vai tas tupa nav izdevīgi :) Ne kaut kādos mistiskos % , net aboslūtos skaitļos, dzīvos no maka izvilktos EUR, pieļauju, ka daudz dauz vairāk nekā Rondo :) Ja nav taisnība, publicē CIPARU...
Ja es paskatos, cik mani kantori nodokļos nomaksājuši gadā, tupa pizģec, savā ķešā es ne tuvu tādu ciparu gadā neredzu :) A nodarbinu cilvēkus, par manu skopumu vēl neviens nav skaļi sūdzējies :)
Rondo [24.04.19]: uldens2 [12:35]: Un nespēja ar reāliem faktiem argumentēt savu vaimanāšanu. :DDDDVates gabal,joprojam gaidam faktus no tevis,radi piemeru mums ja pats visur piesauc,bet ka parasti neka nebus,jums vatetajiem par tuksam runam neka vairak nav:D
Tanki deg un pierādījumi!
:)
Rondo, 24.aprīlis 2019, 09:58Joprojām gaidām faktus ka tankus iemainīja pret oglēm:DDDBet paredzu ka čuš vien būs kā parasti:))Tu urla sākumā atbildi ko tev jautā un tad te sprēgā. Ka savu klauna atbildi uzskati par gana gudru un saprātīgu, tak atbildēju: tavos papīros tas kuri tankos sadega.
Tu tak zini , viņš tik bļaustās ka baro, bet pats te ne reizi vien rakstija ka viņam poh... uz nodokļiem un visi saņem minimālo u.t.t
plesigais [24.04.19]: Kad redzu mūžīgās plēsīgā mulķības, tā man uzreiz ir asociācijas ar maniem pusauga puišeļiem, kuri mūžīgi jaucas pieaugušo sarunās ar savām bērnu lietām un bērnu viedokļiem. Starpība tikai tā, ka šitam "puišelim" ir kādi 60 gadi...Tu tak zini , viņš tik bļaustās ka baro, bet pats te ne reizi vien rakstija ka viņam poh... uz nodokļiem un visi saņem minimālo u.t.t
raihs, 24.aprīlis 2019, 13:42
Baro talak raihs 200 000 tukstošus ieredņu , baro !
:) !
Video vecs !
https://youtu.be/hO_oaoxFChY !
Es savaks kazu spiriņas , pabaros kazlenus un uz copi !
:) !
Tev ari tik pat jauku dieniņu !
;) !
uldens2 [24.04.19]: ja krievu dezinformācias kanālos ir histērija tātad mēs visu daram pareizi:DDD
uldens2 [24.04.19]: Un nespēja ar reāliem faktiem argumentēt savu vaimanāšanu. :DDDDTu urla sākumā atbildi ko tev jautā un tad te sprēgā. Ka savu klauna atbildi uzskati par gana gudru un saprātīgu, tak atbildēju: tavos papīros tas kuri tankos sadega.
Tanki deg un pierādījumi!
:)
Rondo, 24.aprīlis 2019, 09:58Joprojām gaidām faktus ka tankus iemainīja pret oglēm:DDDBet paredzu ka čuš vien būs kā parasti:))