Pirms pāris gadiem bija LV- 43, ru- 53. (vai līdzīgi, precīzi neatceros). Ir kas mainījies?
raihs, 17.aprīlis 2019, 21:25
skaties pats... https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_GDP_(PPP)_per_capita
17.aprīlis 2019, 21:27 | links
Pirms pāris gadiem bija LV- 43, ru- 53. (vai līdzīgi, precīzi neatceros). Ir kas mainījies?
raihs, 17.aprīlis 2019, 21:25
daddy_j [17.04.19]: Tak krīze po.uj! Vnk nomāc tas, ka pat salīdzinoši jauns cilvēks, dzīvodams šeit, arī jau nozombēts ar to ruslandes visvarenību/vislabākoPirms pāris gadiem bija LV- 43, ru- 53. (vai līdzīgi, precīzi neatceros). Ir kas mainījies?
dakterp, 17.aprīlis 2019, 21:16
Tur nav ko brīnīties - kā mēs par viņiem, tā viņi par mums... bet pēc GDP per capita ap 50to vietu grozamies... gan RU, gan LV...
BrunoL [17.04.19]: Gan jau būs.Jo viss šai dzīvē virzās pa spirāli.Esmu ieradis braukt vismaz 4x gadā, un es nelabrāt mainītu šo pozitīvo rutīnu. Turklāt 2008.gads man gaužām nepatika, lai arī materiāli īpaši neko nezaudēju. Bet nosksņojums valstī bija dikti depresīvs.... Nekā laba tur nav...
Ja neesi kredītu jūgā un lieka kapeika,tad nekā traģiska.Piezemēsies celtniecibas izmaksas utt.Nek.īpašumi kļūs pieejamāki.Savi plusi un mīnusi.
Droši vien kritīs pirktspēja.Nekas.Nebrauksi uz copi 2-3x gadā.Aizbrauksi1x Tāpat,gadiem ejot azarts noplok.Tad Saule par spožu,tad vējš par lielu.
Tak krīze po.uj! Vnk nomāc tas, ka pat salīdzinoši jauns cilvēks, dzīvodams šeit, arī jau nozombēts ar to ruslandes visvarenību/vislabāko
dakterp, 17.aprīlis 2019, 21:16
Protams, vata-tv zombijus mēs neapspriedīsim, bet tīri teorētiski es ticu krīzei 2020... Kaut vai tādēļ, ka ilgi nav bijusi un ir jau laiks (12 gadi pagājuši kā nekā). Priekšnosacījumi arī pamazām krājas. Ko domājat?
raihs, 17.aprīlis 2019, 20:44
Protams, vata-tv zombijus mēs neapspriedīsim, bet tīri teorētiski es ticu krīzei 2020... Kaut vai tādēļ, ka ilgi nav bijusi un ir jau laiks (12 gadi pagājuši kā nekā). Priekšnosacījumi arī pamazām krājas. Ko domājat?
Man šajās dienās arī ienāca prātā tēva u8n vecāsmātes atmiņas, ka vācieši ienāca "sapucēti", dalīja bērniem šokolādi, bet krievi bioja nodriskāti un paņēma pēcējo...
Nu, padomāju - loģiski - vācieši ienāca 2-3 nedēļas pēc kara sākuma, 1941., kad viss vēl gāja uz urrā, bet krievi ienāca 1944. (Latgalē) un 1945. (Kurzemē), kad resursu bija tik cik bija...
Var jau paskatīties kinohronikas par vāciešiem pie Staļingradas... cilvēlks paliek cilvēks, mēģina izdzīvot visos apstākļos, arī "obmotkās"...
daddy_j, 17.aprīlis 2019, 09:12
krievs lupatains un smirdigs ienaca virtuvē visu izrija un piedirsa ari pirmās okupācijas laikā .Tavs secinājums nav galīgi pareizs.
udo733, 17.aprīlis 2019, 16:39
Man šajās dienās arī ienāca prātā tēva u8n vecāsmātes atmiņas, ka vācieši ienāca "sapucēti", dalīja bērniem šokolādi, bet krievi bioja nodriskāti un paņēma pēcējo...
Nu, padomāju - loģiski - vācieši ienāca 2-3 nedēļas pēc kara sākuma, 1941., kad viss vēl gāja uz urrā, bet krievi ienāca 1944. (Latgalē) un 1945. (Kurzemē), kad resursu bija tik cik bija...
Var jau paskatīties kinohronikas par vāciešiem pie Staļingradas... cilvēlks paliek cilvēks, mēģina izdzīvot visos apstākļos, arī "obmotkās"...
daddy_j, 17.aprīlis 2019, 09:12
Sula,stāsti līdz galam.Vai tad šīs piegādes bija par baltu velti?Kapitālists neko pretī nesaņēma?Ceru,ka par platīna kravām būsi ko dzirdējis.Tā bij lendlīze,daudz kas bij pa pilnīgu velti,kaut kāda daļa bij ar atliktu maksājumu kuru protams psrs neatmaksāja.
Par obmotkām nav mani apgalvojumi,to teici tie,kuri visu to pieredzēja,piedzīvoja un karoja.
BrunoL, 16.aprīlis 2019, 23:46