Ekonomika un politika

Demokrātikas sabiedrības ietvaros būtu būtiski iepazīties un diskutēt par šo tēmu. Tā kā iepriekšējā politisko diskusiju tēma ir veiksmīgi nonākusi pie paredzamā finiša,gribētos to atsākt jaunā kvalitātē, bez personīgiem cieņu aizvainojošiem komentāriem un bez kādas rasu naida kurināšanas. Tā ar bišku ar vēsāku un skaidrāku prātu...
plesigais [09.04.19]: Plēsoņa.
Patīk tev visu vispārināt!
To ka mums prezidents nekāds to nevajag atgādināt. To tā pat zinu.
Visu laiku i-netā ne uzturos. Nav laika te visām jūsu batālijām izsekot un nevēlos. Parasti lietas saucu īstajos vārdos!

urmaas, 9.aprīlis 2019, 20:34

Ja bet Tu ari piedalijies prezidenta ievelešana , lai ari netieši ! Tie onkuļi kurus TU ieveleji , TĀDU izvirzija !
Tatad sauc ari sevi par muļķi !
Tu piedalijies vēlēšanās kuras tika ieveleti TIE zagļi un shemotaji - tātad ari Tu kļūdījies ! Tāpēc nevaimana par Ušakovu , bet domā kur kļudijies !
Tagad vietas izpuldītājs no ebreju šlakas. Tūlīt būs kārtība. Tikai kam, laikam lieki teikt. ;)
9.aprīlis 2019, 20:50 | links

kaputaarps [22m]: plēsoni
kur, kad un ar ko (vai pret ko) esi karojis?Vasals :)
Tavā dzīvē tas ko mainīs, ja uzzināsi? :)
Es biežāk aizdomājos kā šams kurzemnieks būdams tā slāvus aizstāv! Cik kurzemnieki man ir pazīstami, viņi ir ahūnie nacionālisti!

urmaas, 9.aprīlis 2019, 20:39

Atkal uz akmeņa ! ! !

URMAAS - KUR UN KO ES AIZSTAVU ? ? ?
9.aprīlis 2019, 20:49 | links

krl. tam kadram visi papiri kartiba.un resna un spalvaina roka aiz muguras.man ir pazistams policists .ari makskernieks.un ne viens vien policists ir makskernieks.un viniem ari piegriezusas tas murdu rindas pa ezeru.meginaja ko darit.nu nekas nesanaca.riekstins par cietu.a kam lai es zinoju ?

Bjorgvins, 9.aprīlis 2019, 20:27
bez tabu,aizliegtais paņemiens,viņiem patīk šitās lietas šķetināt
9.aprīlis 2019, 20:49 | links

Plēsoņa.
Visu laiku i-netā ne uzturos. Nav laika te visām jūsu batālijām izsekot un nevēlos. Parasti lietas saucu īstajos vārdos!

urmaas, 9.aprīlis 2019, 20:34

Ja bet Tu ari piedalijies prezidenta ievelešana , lai ari netieši ! Tie onkuļi kurus TU ieveleji , TĀDU izvirzija !
Tatad sauc ari sevi par muļķi !
Tu piedalijies vēlēšanās kuras tika ieveleti TIE zagļi un shemotaji - tātad ari Tu kļūdījies ! Tāpēc nevaimana par Ušakovu , bet domā kur kļudijies !
9.aprīlis 2019, 20:46 | links

cienitais Pravieti.es nebut nevelos ar Jums strideties. lielakoties es Jusu komentarus atbalstu un domaju lidzigi.tikai par vienu komentaru velos nedaudz paskaidrot.nu Eiropa dikti gribetu lai lieljuras zvejnieciba butu naturala saimnieciba.diemzel ta nav.vel nav izdevies nosist mus gar zemi.mes protam turet sitienu.tapec saku,ka to ko spej noest Latvijas iedzivotaji mes nokeram viena nedela.parejo ir jarealize arpus Latvijas.viss notiek oficiali.maksajam nodoklus uz vella parausanu.summas ko ienes valsts kase zivsaimnieciba maigi sakot nav mazas.to drosi kaut kur var atrast VID lapas.tas par lieljuru. par ieksejo udenu un diksaimniecibu. jaa,paradoksali ir tas ka musu lielveikalos ir citu valstu zivis.musejas parasti ir tirgos.es domaju ,ka pirmais ir tas ka lielveikali pieder NELATVIESIEM. un vini nenem Latvijas preci tirgot.jo citur var iepirkt letak.ja par piena un galas produktiem ir kada noruna ar valsti,ka zinama dala ir janem no vietejiem,tad par zivim visiem poh....interesanti,ka latviesi savu zivi nemet kakiem,bet veiksmigi iztirgo kaiminvalstis.laikam tur kads smugulitis ar nodokliem sanak.piemeram viens kadrs zvejo Liepajas ezera ar juras murdiem zinatniskiem nolukiem.un tik vale furas uz Lietuvu.tadas tas lietinas ar zivju biznesu.tiri naturala saimnieciba isti nesanak.

Bjorgvins, 9.aprīlis 2019, 20:16

Droši vien tu esi tuvāk "arteļiem", kuriem ir jaudas. Es runāju un iespaids man radās par mazajiem jūras arājiem, kuriem sezonas laikā ikdienas norma ir lielākais līdz trijām kastēm zivju. Bet tas, ka cetrāltigu tikai zinātājs var nopirkt eirolatvijas zivtiņu, tas ir fakts. Par lielveikaliem, Maxima un tt. vispār nav ko muti dzesēt. Lūk tādi mēs esam, no laimes starojam, no labklājības spīdam un labsajūtas starojam. 25 gadu laikā neesam sakārtojuši elementāru lietu un neesam pasūtījuši ellē visas šis radioaktīvās un Ķīnas mēslu dīķos audzētās zivis.Tas taču ir murgs, ka visā Rīgā vienīgā vieta kur var nopirkt eirolatvijas zivtiņu, neskaitot sezonas laikā tuneļus :), jābrauc uz vienu vienīgo Centraltirgu. Es nerunāju par reņģi, pleksti, bullīti un tt. sezonas laikā. Es runāju par dižciltīgakām zivtiņām.....
9.aprīlis 2019, 20:42 | links

kaputaarps [09.04.19]: plēsoni
kur, kad un ar ko (vai pret ko) esi karojis?
Vasals :)
Tavā dzīvē tas ko mainīs, ja uzzināsi? :)
Es biežāk aizdomājos kā šams kurzemnieks būdams tā slāvus aizstāv! Cik kurzemnieki man ir pazīstami, viņi ir ahūnie nacionālisti!
9.aprīlis 2019, 20:39 | links

plēsoni

kaputaarps, 9.aprīlis 2019, 20:25
Kāpēc tads jautajums ?

plesigais, 9.aprīlis 2019, 20:31

normāls jautājums

kaputaarps, 9.aprīlis 2019, 20:32

Skatoties kas uzdod !
UN KĀDA NOLŪKĀ !
9.aprīlis 2019, 20:37 | links

https://youtu.be/DLafBaMg53k

Ja vernulsja ! :(
9.aprīlis 2019, 20:36 | links

Plēsoņa.
9.aprīlis 2019, 20:34 | links

plēsoni

Kāpēc tads jautajums ?

plesigais, 9.aprīlis 2019, 20:31

normāls jautājums
9.aprīlis 2019, 20:32 | links

plēsoni

Kāpēc tads jautajums ?
9.aprīlis 2019, 20:31 | links

krl. tam kadram visi papiri kartiba.un resna un spalvaina roka aiz muguras.man ir pazistams policists .ari makskernieks.un ne viens vien policists ir makskernieks.un viniem ari piegriezusas tas murdu rindas pa ezeru.meginaja ko darit.nu nekas nesanaca.riekstins par cietu.a kam lai es zinoju ?
9.aprīlis 2019, 20:27 | links

plēsoni
9.aprīlis 2019, 20:25 | links

Protams ;) !
Jo TU neiebilsti ne pušplesta vārdiņa - kad Tavus seņčus lama ! Tātad - piekriti apdirsejiem !
Tu klusē kad bijuši ( un bijušo lidzskrejeji ) CL stasta ka tulit krievi bum bum ! Un visi politiķi zagļi un shemotaji !
TAVAS VALSTS PREZIDENTS - LUPATA !
Tātad piekriti !
TEV ko LATVIJA tik pat slikti dzivojas ka sliņķim " mehaniķim " , vai " bišu parazitam " kam vis dzīvē jasasniedz ar krievu " job t-aju matj " ?
TAVU Tēvu un Māti sauka par ZAGĻIEM un ALKAŠIEM !
VECTEVU par komunistu dirslaižu - un Tevi TAS apmierina !
Nu tad ari TU LATVIJĀ necieni - VISU !
Atvaino ! Tu esi gudrs un izpalidzigs cilveks ! Es atceros ka esmu Tev parada par padomu ! Bet šobrid TU ESI saslimis ar raiha vienaldzibas sindromu , un mekle vainigos VISAPKĀRT aizmirstot sakt ar sevi !
9.aprīlis 2019, 20:18 | links

Bjorgvins [09.04.19]: cienitais Pravieti.es nebut nevelos ar Jums strideties. lielakoties es Jusu komentarus atbalstu un domaju lidzigi.tikai par vienu komentaru velos nedaudz paskaidrot.nu Eiropa dikti gribetu lai lieljuras zvejnieciba butu naturala saimnieciba.diemzel ta nav.vel nav izdevies nosist mus gar zemi.mes protam turet sitienu.tapec saku,ka to ko spej noest Latvijas iedzivotaji mes nokeram viena nedela.parejo ir jarealize arpus Latvijas.viss notiek oficiali.maksajam nodoklus uz vella parausanu.summas ko ienes valsts kase zivsaimnieciba maigi sakot nav mazas.to drosi kaut kur var atrast VID lapas.tas par lieljuru. par ieksejo udenu un diksaimniecibu. jaa,paradoksali ir tas ka musu lielveikalos ir citu valstu zivis.musejas parasti ir tirgos.es domaju ,ka pirmais ir tas ka lielveikali pieder NELATVIESIEM. un vini nenem Latvijas preci tirgot.jo citur var iepirkt letak.ja par piena un galas produktiem ir kada noruna ar valsti,ka zinama dala ir janem no vietejiem,tad par zivim visiem poh....interesanti,ka latviesi savu zivi nemet kakiem,bet veiksmigi iztirgo kaiminvalstis.laikam tur kads smugulitis ar nodokliem sanak.piemeram viens kadrs zvejo Liepajas ezera ar juras murdiem zinatniskiem nolukiem.un tik vale furas uz Lietuvu.tadas tas lietinas ar zivju biznesu.tiri naturala saimnieciba isti nesanak.
Un atkal jau - "viens kadrs" utt.... Kāds it kā daudz zina, bet ne sūda nevienam neziņo.
9.aprīlis 2019, 20:18 | links

cienitais Pravieti.es nebut nevelos ar Jums strideties. lielakoties es Jusu komentarus atbalstu un domaju lidzigi.tikai par vienu komentaru velos nedaudz paskaidrot.nu Eiropa dikti gribetu lai lieljuras zvejnieciba butu naturala saimnieciba.diemzel ta nav.vel nav izdevies nosist mus gar zemi.mes protam turet sitienu.tapec saku,ka to ko spej noest Latvijas iedzivotaji mes nokeram viena nedela.parejo ir jarealize arpus Latvijas.viss notiek oficiali.maksajam nodoklus uz vella parausanu.summas ko ienes valsts kase zivsaimnieciba maigi sakot nav mazas.to drosi kaut kur var atrast VID lapas.tas par lieljuru. par ieksejo udenu un diksaimniecibu. jaa,paradoksali ir tas ka musu lielveikalos ir citu valstu zivis.musejas parasti ir tirgos.es domaju ,ka pirmais ir tas ka lielveikali pieder NELATVIESIEM. un vini nenem Latvijas preci tirgot.jo citur var iepirkt letak.ja par piena un galas produktiem ir kada noruna ar valsti,ka zinama dala ir janem no vietejiem,tad par zivim visiem poh....interesanti,ka latviesi savu zivi nemet kakiem,bet veiksmigi iztirgo kaiminvalstis.laikam tur kads smugulitis ar nodokliem sanak.piemeram viens kadrs zvejo Liepajas ezera ar juras murdiem zinatniskiem nolukiem.un tik vale furas uz Lietuvu.tadas tas lietinas ar zivju biznesu.tiri naturala saimnieciba isti nesanak.
9.aprīlis 2019, 20:16 | links

īstenībā lielākie cūkas pie ūdeņiem ir tieši pensionāri,tie pratiski ir vienīgie kas pļumpē plastmasas aliņus un turpat tās pudeles atstāj.Kā arī zemmērus viņi labprāt patur.Tas ka vecs nebūt nenozīmē ka viņiem jaizdara kaut kādi izņēmumi

uldens2, 9.aprīlis 2019, 19:04

Uldēn, šeit gan nepiekrītu – šmurguļi un cūkas ir visādu vecumu un tautību...

Shm_didzis, 9.aprīlis 2019, 19:33jā šmidzi,tā ir,bet ar spiningu vazājoties bieži sanāk parunāties ar grunteņotājiem,veciem vīriem,papļāpā itkā normāli cilvēki,izvazājies nāc atpakaļ,šie aizvākušies,bet tārpu bundžas un plastmasenes turpat mētājas.Bet es vairāk par to ka nav janodala pensionārs no parastā makšķernieka ar kaut kādu īpašu attieksmi ka zemmērus ar 49.5cm(kas dzīvē gan jau bija 35cm)drīkst paturēt

uldens2, 9.aprīlis 2019, 19:43

Ja runā par dīķiem, tad jau droši vien diviem latviešu "kungiem" pieder divi pretējie krasti un viens otru māca tevzemi mīlēt. Kaut ko nav sadalījuši....Pēc pieredzes stāstu, man rados vienam pieder viena meža ezera krasta līnija. Es gribēju aizbraukt un ar piepūšamo pūsli apsekot zivju krājumus. Radiņš man sāka izklāstīt noteikumus kā man jāuzvedās uz ūdens, stāstīt par kordinatēm kurās jāiekļaujās, es pateicu paldies, nekļūšu divu letiņu kaimiņu attiecībās par izsmieklu un nemiera, skaudības radītāju. Tajā pašā laikā ezeriņš ir brakanjēru izdauzīts ar elektrību. Noķerta 200. gr. zivs tas jau ir brīnums. Jaunlatviešu īpašniekiem raksturīga īpašība " ne pašam ne Sašam". Brīnos kā tur vēl vēži , kad jaunlatvieši pametuši vasaras mītnes, zem sprieguma vairojās....:).
9.aprīlis 2019, 20:16 | links

Visu???
9.aprīlis 2019, 19:57 | links

Plēsoņa
Kur Tu manos komentāros to maniji?
To, ka ņiluškins shēmo visur kur vien tik tiek klāt tu sauc par demokrātiju?
Piesedzoties ar savu partlijas čļenu balsīm, lai izvairītos no pārbaudēm tu sauc par demokrātiju?
Utt.
Šādā izpildijumā to savādāk kā par djermokrātiju nosaukt nevaru.

urmaas, 9.aprīlis 2019, 19:40

Nu un kas Tev musu DEMOKRĀTISKAJĀ sabiedriba nepatik ? ? ?
LV PILSOŅI iebalsoja - Tu esi pretī ? ? ?
Ne jau nēģeri , krievi , vai marsieši ! ;)
LV PILSOŅI ! ( ari Tu taja skaita ) !
A TĀLĀK ? A tālāk katrs par sevi !
Demokrātija saproties , DEMOKRĀTIJA ! ! !
Urmaas pedejie ideoloģiskie palika barikādes !
CL lapas vaimanat - daudz prātiņa nevajag !
Apdirst VISU un VISUS - ari !
9.aprīlis 2019, 19:55 | links

īstenībā lielākie cūkas pie ūdeņiem ir tieši pensionāri,tie pratiski ir vienīgie kas pļumpē plastmasas aliņus un turpat tās pudeles atstāj.Kā arī zemmērus viņi labprāt patur.Tas ka vecs nebūt nenozīmē ka viņiem jaizdara kaut kādi izņēmumi

uldens2, 9.aprīlis 2019, 19:04

Uldēn, šeit gan nepiekrītu – šmurguļi un cūkas ir visādu vecumu un tautību...

Shm_didzis, 9.aprīlis 2019, 19:33
jā šmidzi,tā ir,bet ar spiningu vazājoties bieži sanāk parunāties ar grunteņotājiem,veciem vīriem,papļāpā itkā normāli cilvēki,izvazājies nāc atpakaļ,šie aizvākušies,bet tārpu bundžas un plastmasenes turpat mētājas.Bet es vairāk par to ka nav janodala pensionārs no parastā makšķernieka ar kaut kādu īpašu attieksmi ka zemmērus ar 49.5cm(kas dzīvē gan jau bija 35cm)drīkst paturēt
9.aprīlis 2019, 19:43 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager