Ekonomika un politika

Demokrātikas sabiedrības ietvaros būtu būtiski iepazīties un diskutēt par šo tēmu. Tā kā iepriekšējā politisko diskusiju tēma ir veiksmīgi nonākusi pie paredzamā finiša,gribētos to atsākt jaunā kvalitātē, bez personīgiem cieņu aizvainojošiem komentāriem un bez kādas rasu naida kurināšanas. Tā ar bišku ar vēsāku un skaidrāku prātu...
Plēsoņa
Kur Tu manos komentāros to maniji?
To, ka ņiluškins shēmo visur kur vien tik tiek klāt tu sauc par demokrātiju?
Piesedzoties ar savu partlijas čļenu balsīm, lai izvairītos no pārbaudēm tu sauc par demokrātiju?
Utt.
Šādā izpildijumā to savādāk kā par djermokrātiju nosaukt nevaru.
9.aprīlis 2019, 19:40 | links

īstenībā lielākie cūkas pie ūdeņiem ir tieši pensionāri

Tu vispār filtrē ko tu raksti ēzeli.Kauns pašam nav.

vienkars, 9.aprīlis 2019, 19:14
ja tu esi pensionārs un nepiemēslo tad tas neattiecas uz tevi,tu esi no normālajiem.Bet diemžēl ļoti bieži nākas redzēt ka vecie copmaņi aiz sevis nesavāc.
9.aprīlis 2019, 19:37 | links

Joziks ir smieklīgs :):):)

Jozis2
"Atšķirībā no Tevis, ķēve!
Es vienmēr rakstu to, ko zinu, esmu pats redzējis un piedzīvojis."

Jozis2
"Man te tikko piezvanīja kāds paziņa un pastāstīja kā pagājušo vasaru pie kāda no ezeriem ir izrīkojušies ...."

Tad kā ir Jozik? "Kāds paziņa, kas stāstīja" un "Es vienmēr rakstu to, ko zinu, esmu pats redzējis un piedzīvojis"

Shm_didzis, 9.aprīlis 2019, 19:31

Jā, parazīt, es to puisi pazīstu, viņš ir vismaz 40 gadus vecs no mūsu makšķernieku cilts un viņam var uzticēties.
Ja kas - tādu tekstu esi šajā sadaļā lasījis? Ja nē - tad neko nevaru līdzēt.
9.aprīlis 2019, 19:35 | links

īstenībā lielākie cūkas pie ūdeņiem ir tieši pensionāri,tie pratiski ir vienīgie kas pļumpē plastmasas aliņus un turpat tās pudeles atstāj.Kā arī zemmērus viņi labprāt patur.Tas ka vecs nebūt nenozīmē ka viņiem jaizdara kaut kādi izņēmumi

uldens2, 9.aprīlis 2019, 19:04

Uldēn, šeit gan nepiekrītu – šmurguļi un cūkas ir visādu vecumu un tautību...
9.aprīlis 2019, 19:33 | links

Toni,esi cilvēks klapē šito sadaļu ciet,viss maz daudz mudaku aizvāktos no CL prom ,jo tā pat viņi ar copi nav saistīti tikai kurina naidu.

vienkars, 9.aprīlis 2019, 19:20

Par kādu naidu, kungs runā?
Es rakstu par divām tēmām, bet pats te apsaukājies un tad - žēlojies Tonim! Nu nav smuki tā, nu nav.
9.aprīlis 2019, 19:32 | links

Joziks ir smieklīgs :):):)

Jozis2
"Atšķirībā no Tevis, ķēve!
Es vienmēr rakstu to, ko zinu, esmu pats redzējis un piedzīvojis."

Jozis2
"Man te tikko piezvanīja kāds paziņa un pastāstīja kā pagājušo vasaru pie kāda no ezeriem ir izrīkojušies ...."

Tad kā ir Jozik? "Kāds paziņa, kas stāstīja" un "Es vienmēr rakstu to, ko zinu, esmu pats redzējis un piedzīvojis"
9.aprīlis 2019, 19:31 | links

Jozis2 Tu kaut nesajauci
9.aprīlis 2019, 19:21 | links

Jozi, cik tev gadu vispār?? Man aizdomas, ka vēl padsmit. Jaunam ir būt forši.
9.aprīlis 2019, 19:21 | links

Toni,esi cilvēks klapē šito sadaļu ciet,viss maz daudz mudaku aizvāktos no CL prom ,jo tā pat viņi ar copi nav saistīti tikai kurina naidu.
9.aprīlis 2019, 19:20 | links

vienkars, 9.aprīlis 2019, 19:14

Atšķirībā no Tevis, ķēve!
Es vienmēr rakstu to, ko zinu, esmu pats redzējis un piedzīvojis.
9.aprīlis 2019, 19:19 | links

Penši aiz sevis savāc, jo viņiem parasti pat nav ko atstāt pie ūdens.
Jozis2, 9.aprīlis 2019, 19:09

:DDDD gada citāts, jo viņiem nav ko atstāt! :DDD
9.aprīlis 2019, 19:18 | links

9.aprīlis 2019, 19:14 | links

īstenībā lielākie cūkas pie ūdeņiem ir tieši pensionāri,tie pratiski ir vienīgie kas pļumpē plastmasas aliņus un turpat tās pudeles atstāj.Kā arī zemmērus viņi labprāt patur.Tas ka vecs nebūt nenozīmē ka viņiem jaizdara kaut kādi izņēmumi

uldens2, 9.aprīlis 2019, 19:04

Paturi lūdzu šīs gudrības pie sevis. Penši aiz sevis savāc, jo viņiem parasti pat nav ko atstāt pie ūdens. Bet vot ir tādi apkakātāji, kuriem visi citi ir vainīgi, izņemot neredz ko dara paši.
9.aprīlis 2019, 19:09 | links

Ja kas - atklātībai Nobalsoju par abiem ++. Man nav žēl, ka otram ir - cenšos lai arī man būtu.
Bet man nepatīk, ka runājam vienu - jāsargā resursi - bet darām pilnīgi pretēji - nīdējam resursus visneiespējamākos veidos.
Turklāt, kā par brīnumu, izrādās ar makšķernieku atbalstu! Kur nu vēl jocīgāk?
9.aprīlis 2019, 19:06 | links

9.aprīlis 2019, 19:04 | links

jančuk atkal tantu runas pieturā saklausījies.Un ja nebij 50 cm tad nebij,likumā ir noteikts no kāda mēra drīkst paturēt
9.aprīlis 2019, 18:59 | links

Man te tikko piezvanīja kāds paziņa un pastāstīja kā pagājušo vasaru pie kāda no ezeriem ir izrīkojušies vai nu Eiņa Copes Lietās intervētie inspektori, vai kādi policisti, bet vienalga - amatpersonas, ar vienu vientuļu pensionāru, copmani, kam patiešām viņa noķertā zivs torīt bija viņa brokastis.
Bet atņēma taču likuma vārdā - jo bija tikai 49,5 cm gara un vienīgā. Paši bija varen gandarīti un lepni par šī likuma pārkāpuma atklāšanu, a penšukam asaras acīs, jo būs jāiztiek bez brokastīm.
Teicu, lai zvana Einim, un raksta savu interviju. Taču maz ticams, ka žurnāls CL kaut ko tādu publicēs. Tur jau biezie vien.
9.aprīlis 2019, 18:51 | links

https://youtu.be/Qg392Ru4Oas

Kurba ka - kurba kā - ā! ;)

plesigais, 9.aprīlis 2019, 12:57

Super, nekad nevarēju iedomāties, ka Plēsīgais tu vari būt sentimentāls. Muzička man atgadināja kaut ko no Kruga šansona repertuāra. Tas mums esot pazīstamāks, tā man viens pa kluso pačukstēja. Vajadzētu man ar tevi uzraut žargona dialogu, lai pārējie arī pamācās, varbūt kādam dzīvē noderētu. Jauni ērzeļi var kādu naidā sabadīt arī. Piedzērušās blusas te arī mēdz no ielas ielekt, un mutes bajārs katrs otrais. Vismaz kad nonāktu iestādē priekš dzīves apdalītajiem, valodas zināšanu prasme daudzus no parašas paglābs , daudziem te savos gados jau milzu "nesaturēšana", tad "baltajā gulbī" būtu vieglāk uzsākt karjēru........:), :),:). Tikai mēs ar tevi tādi kulturālie nevienam augumā nekāpjam. Man kauns par mums paliek...:).

Pravietis, 9.aprīlis 2019, 17:19

Nu kāds esmu , tads esmu ! ;)
Varetu jau par duetu padomat , bet tikai ne šodien ! Sniegs Kurzemē un sačakareta karpu cope ! ! !
Plus vel galiga ņepoņatka ar CL onkuļiem !
- Divaini , izskatas ka ne tikai bijušajiem komuņakiem un viņu pakaļlecejiem ir problemas ar LATVIJAS DEMOKRATIJU bet pat URMAASAM !
;) !
9.aprīlis 2019, 18:44 | links

jančuk kāpēc iedomājie ka tu ar makšķeri iegūdams zivis esi pārāks kā tie kas iegūst ar tīkliem???Tāds skaudīgs tips esi.
9.aprīlis 2019, 18:36 | links

Arī man beidzot ir kļuvis skaidrs, cik tomēr skaudīgi cilvēki ir arī starp makšķerniekiem, ne tikai politikā, tur jau vispār nav par ko runāt.

Te vēl varētu nerunāt par tiem, kuriem ir bērni, bet jau projām no šīs brīnumzemes.

Bet ir veci cilvēki, kuri dzīvo savas dzimtas mājās, kuru kadastra vērtība sacelta debesīs, jo blakus ''biezais'', redz, par neadekvātu cenu ir nopircis īpašumu, bet 45 + gados nopelnītās pensijas nepietiek, lai samaksātu tikai NĪN, kur nu vēl iztikt. Nav ne dzērāji, nekā.
Arī pircēju nav, kā Vandzenē, ne mājai, ne pelnošam biznesam. Tad tikai krāmē pekeles, kā te daddy priecīgs paziņo, un virzies ātrāk uz kapsētas pusi.

Šādu māju īpašniekiem arī pašvaldības ceļi bieži vien vairs nav vajadzīgi, kā te viens cits kungs uztraucies, viņiem parasti vairs ar ko braukt arī nav, lai gan tomēr tiesīgi DZĪVOT taču viņi ir.

Bet kamēr katrs te sprēgājošais pats nav nonācis līdzīgā situācijā - no sapratnes nebūs ne vēsts.
Pat nabagam grasi noskaudīs, kur nu vēl iedos, tādi brīnumi 29 gadus dzīvojot kapitaļizmā pie latviešiem, maz ticams, ka var notikt.
Skumji, ka tā esam nodzīvojušies.
9.aprīlis 2019, 18:28 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager