13. janvāris nav labs datums, tādā dienā labāk mājās sēdēt...
8.aprīlis 2019, 14:16 | links
Pravietis [08.04.19]: Savā laikā bija tāda "Doma banka". Darījuma rezultātā man kontā SEB bankā ienāca ļoti apaļa summa, kur biju tikai starpnieks. Nedēļas laikā zvana man pa telefonu un saka, ka lai nāk uz Doma banku un man vēl jāatskaitās, kāpēc neizvelējos tieši viņus. Vilināja, lai nāku pie viņiem uz lielakiem procentiem. Mēneša laikā pēc sarunas pa tālruni Doma banka aizvērās un vēlāk bankrotēja un likvidējās. Pēc tās reizes esmu pratā tuvāk tam tur augšā. Noguldītajā summā bija pamatā sveša summa. Ja būtu to pazaudējis, vēl šodien karātos pakārts aiz zvaniem pie lielā zvana. Toreiz nebija nekāda likuma par garantijas fondiem. Izdarīju par brīvvalsti daudz dažādu secinājumu , un ieguvu "mīlestību" pret valsti un varu uz visu atlikušo dzīvi. Tas gadījums būtu manas dzīves karātavas. Līdz šai dienai esmu pārliecināts, ka tikai organizēta mafija nopludināja ziņas no banku kontiem. Šodiem, kad ekrānā ieraugu tādus Bondarveidīgos mest gribu ar smagu priekšmetu, tādēļ arī zēni nemāciet lūdzu, lūdzu mani mīlēt "dzimteni". Aukstos šermuļos kādreiz pamostos pa nakti.Ka Tavu Māti, Krumujanci!
Interesanti zināt-no kurienes ātro kredītu kantoriem ir pieejami mani dati? Nekad neesmu šamo pakalpojumus izmantojis un cerams neizmantošu. Pilns e-pasts ar šamo uzbāzīgajiem piedāvājumiem no dažādiem kantoriem. Kā šamos var nobloķēt, lai tie sūdi nenāk iekšā?
urmaas, 8.aprīlis 2019, 09:36
urmaas [08.04.19]: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2123693534567339&id=1893097087626986Un tiem draņķiem tagad nav kauna kviekt, ka pret viņiem, nabadziņiem, tagad notiekot politiska izrēķināšanās!
Jozik, ko murgo, es uz vakaru aprijies ļergu?pareizi,klačujancis tak ar teica ka nelietojot,kāda sakritība:DDD
Shm_didzis, 7.aprīlis 2019, 23:00šitas manliekas vispār žvinguli nelaiž arā
uldens2, 7.aprīlis 2019, 23:10
Atkal garām parazīt! Šitas nav raihs - nelieto vispār un muldenu saliektu kā tādu žagaru un iespraustu tev tur - apakšā! Lai aug kā tāds kārkls.
Jozis2, 8.aprīlis 2019, 00:57
Jozik, ko murgo, es uz vakaru aprijies ļergu?
Shm_didzis, 7.aprīlis 2019, 23:00šitas manliekas vispār žvinguli nelaiž arā
uldens2, 7.aprīlis 2019, 23:10
Jozik, ko murgo, es uz vakaru aprijies ļergu?šitas manliekas vispār žvinguli nelaiž arā
Shm_didzis, 7.aprīlis 2019, 23:00
žēl ka jūs vatņikus neviens nedeportē:DDDbet diemžēl tā tava deportācija nenotiek,savādāk jūs te nebūtu
uldens2, 7.aprīlis 2019, 22:53
Stulbeņus un sociopātus arī varētu paķert līdz!
Jozis2, 7.aprīlis 2019, 23:00
Kāda viņam pensija.Nodokļus neesot maksājis un nemaksāšot.
BrunoL, 7.aprīlis 2019, 21:28
Ja jau tā, tad viņa teiktais jāuztver nopietni. Nebūs taču parazīts uz citu ādas.
Kaut gan, iespējams, būs samācījies no deputātiem, ka solītais makā nekrīt. Nosvinēs 65, vai cik nu tur vajadzēs un solīs vien tālāk.
Jozis2, 7.aprīlis 2019, 21:50
Šajā muldētava daudzus biedrus nesaista vis cope, bet gan bīstama politiska infekcija :). Ja jau runā par kulaku "atkulakošanu", atbrīvošanos no savādāk domājošiem un pašiznīcināšanos Ļeņingradas katlā :).
Pravietis, 7.aprīlis 2019, 22:01
Lai vai kā pašreiz Latvija iet pa Ļeņina ceļu ar Staļinu sirdī plašiem soļiem. Staļina laikā pirms kolhozu dibināšanas, vēl pirms deportācijām arī bija jau kulaku saimniecību uzskaite, kurus aplika ar nesamaksājamiem nodokļiem, tad vēlāk arī deportēja, jo bija nodokļu nemaksātājs.
Tagad jau nav nekas savādāk, nodokļus tikai ceļ, bet cilvēki, īpaši pensionāri, mazākatalgotie, vai labākās vietās dzīvojošie, deportējas paši, jo maksātnespējas mafija tiem vienkārši atņem dzīvesvietas. Tieši tāpat kā 1950 -tajos gados. Nekā savādāka. Bet demokrātija!
Jozis2, 7.aprīlis 2019, 22:17
žēl ka jūs vatņikus neviens nedeportē:DDD
uldens2, 7.aprīlis 2019, 22:53
Kāda viņam pensija.Nodokļus neesot maksājis un nemaksāšot.
BrunoL, 7.aprīlis 2019, 21:28
Ja jau tā, tad viņa teiktais jāuztver nopietni. Nebūs taču parazīts uz citu ādas.
Kaut gan, iespējams, būs samācījies no deputātiem, ka solītais makā nekrīt. Nosvinēs 65, vai cik nu tur vajadzēs un solīs vien tālāk.
Jozis2, 7.aprīlis 2019, 21:50
Šajā muldētava daudzus biedrus nesaista vis cope, bet gan bīstama politiska infekcija :). Ja jau runā par kulaku "atkulakošanu", atbrīvošanos no savādāk domājošiem un pašiznīcināšanos Ļeņingradas katlā :).
Pravietis, 7.aprīlis 2019, 22:01
Lai vai kā pašreiz Latvija iet pa Ļeņina ceļu ar Staļinu sirdī plašiem soļiem. Staļina laikā pirms kolhozu dibināšanas, vēl pirms deportācijām arī bija jau kulaku saimniecību uzskaite, kurus aplika ar nesamaksājamiem nodokļiem, tad vēlāk arī deportēja, jo bija nodokļu nemaksātājs.
Tagad jau nav nekas savādāk, nodokļus tikai ceļ, bet cilvēki, īpaši pensionāri, mazākatalgotie, vai labākās vietās dzīvojošie, deportējas paši, jo maksātnespējas mafija tiem vienkārši atņem dzīvesvietas. Tieši tāpat kā 1950 -tajos gados. Nekā savādāka. Bet demokrātija!
Jozis2, 7.aprīlis 2019, 22:17
Tagad deportacija demokratijas apstākļos notiek rafinētāk, Ir daudz variantu, lai to izstāstītu vajag man rakstīt vismaz stundu. Bet lielos vilcienos tev tainība. Brīvvalsts pilsonis, kuram nav piederīgo rezultatā nonāk uz ielas ar nelielu naudas summu, pēc īpašuma " labpratīgas" vai pārdošanas izsolē, ko viņš pats kopā ar bomžiem ātri nodzer un dzīvo zem tilta. Otrs populārākais galarezultāts ir pansionāts, naudiņa it kā tiek patērēta individa interesēs. Parasti gan šo naudiņu pirms tām "apgūst" mākleris. Nav sibīrijas un spaidu darbu, principiālā atšķirība.
Pravietis, 7.aprīlis 2019, 22:33