žēl ka jūs vatņikus neviens nedeportē:DDD
7.aprīlis 2019, 22:53 | links
Kāda viņam pensija.Nodokļus neesot maksājis un nemaksāšot.
BrunoL, 7.aprīlis 2019, 21:28
Ja jau tā, tad viņa teiktais jāuztver nopietni. Nebūs taču parazīts uz citu ādas.
Kaut gan, iespējams, būs samācījies no deputātiem, ka solītais makā nekrīt. Nosvinēs 65, vai cik nu tur vajadzēs un solīs vien tālāk.
Jozis2, 7.aprīlis 2019, 21:50
Šajā muldētava daudzus biedrus nesaista vis cope, bet gan bīstama politiska infekcija :). Ja jau runā par kulaku "atkulakošanu", atbrīvošanos no savādāk domājošiem un pašiznīcināšanos Ļeņingradas katlā :).
Pravietis, 7.aprīlis 2019, 22:01
Lai vai kā pašreiz Latvija iet pa Ļeņina ceļu ar Staļinu sirdī plašiem soļiem. Staļina laikā pirms kolhozu dibināšanas, vēl pirms deportācijām arī bija jau kulaku saimniecību uzskaite, kurus aplika ar nesamaksājamiem nodokļiem, tad vēlāk arī deportēja, jo bija nodokļu nemaksātājs.
Tagad jau nav nekas savādāk, nodokļus tikai ceļ, bet cilvēki, īpaši pensionāri, mazākatalgotie, vai labākās vietās dzīvojošie, deportējas paši, jo maksātnespējas mafija tiem vienkārši atņem dzīvesvietas. Tieši tāpat kā 1950 -tajos gados. Nekā savādāka. Bet demokrātija!
Jozis2, 7.aprīlis 2019, 22:17
vēl šodien var sastapt vecos perdeļus kas apgalvo ka padumjo laikā domāja par cilvēkiem
uldens2, 7.aprīlis 2019, 21:58
Par Repši arī klejoja dokuments, kas runāja par to, ka viņš bijis uzskaitē durkā. Paskaties tas cirkulārs par gaļu nav pat pareizi noformēts.
Pravietis, 7.aprīlis 2019, 22:12tu nu gan zini kā tur pareizi janoformē:DDD
uldens2, 7.aprīlis 2019, 22:16
Ja jau tā, tad viņa teiktais jāuztver nopietni. Nebūs taču parazīts uz citu ādas.
Kaut gan, iespējams, būs samācījies no deputātiem, ka solītais makā nekrīt. Nosvinēs 65, vai cik nu tur vajadzēs un solīs vien tālāk.
Šajā muldētava daudzus biedrus nesaista vis cope, bet gan bīstama politiska infekcija :). Ja jau runā par kulaku "atkulakošanu", atbrīvošanos no savādāk domājošiem un pašiznīcināšanos Ļeņingradas katlā :).
Pravietis, 7.aprīlis 2019, 22:01
vēl šodien var sastapt vecos perdeļus kas apgalvo ka padumjo laikā domāja par cilvēkiemtu nu gan zini kā tur pareizi janoformē:DDD
Par Repši arī klejoja dokuments, kas runāja par to, ka viņš bijis uzskaitē durkā. Paskaties tas cirkulārs par gaļu nav pat pareizi noformēts.
Pravietis, 7.aprīlis 2019, 22:12
"da jebal visi tie šmurguļi,kas no vēstures neko nesaprot"
Jā, šis ir nedēļas citāts no jaunpersonas šajā foruma sadaļā. Īsi, kodolīgi, izsmeļoši. Nav kā Pravieša garie demagoģiskie palagi :):)
Shm_didzis, 7.aprīlis 2019, 21:30ja vatņiki speciāli reģistrējas lai papirstu,tātad skaidrs ka man ir taisnība un šiem perdaki svilst:DDD
uldens2, 7.aprīlis 2019, 21:46
vēl šodien var sastapt vecos perdeļus kas apgalvo ka padumjo laikā domāja par cilvēkiem
"da jebal visi tie šmurguļi,kas no vēstures neko nesaprot"ja vatņiki speciāli reģistrējas lai papirstu,tātad skaidrs ka man ir taisnība un šiem perdaki svilst:DDD
Jā, šis ir nedēļas citāts no jaunpersonas šajā foruma sadaļā. Īsi, kodolīgi, izsmeļoši. Nav kā Pravieša garie demagoģiskie palagi :):)
Shm_didzis, 7.aprīlis 2019, 21:30
Jozis2 [20m]: Pravieti!
Raihs gan to lietu nestieps garumā, kā kļūs pensis - tā tūlīt kirdik! Lai nav jākļūst par psrs zombiju, vai nepareizo.
Tā teikt - rīkosies cēli, lai pensija nav jāsaņem no citu nodokļiem, un iespaidīgi, lai arī citi ņem paraugu cēlai rīcībai.
A mēs pārējie - ar mutītēm vaļā varēsim brīnīties, nu kā tā var...65 gadi. Kādu dzīves kvalitāti tu iedomājies? Lai taviem radiem un paziņām būtu jāklausās tas vecuma idiotisms, ko tu, tonis un plēsīgais te nes??? Nu nē, personiski es pass...
raihs, 7.aprīlis 2019, 21:24
Pravieti!
Raihs gan to lietu nestieps garumā, kā kļūs pensis - tā tūlīt kirdik! Lai nav jākļūst par psrs zombiju, vai nepareizo.
Tā teikt - rīkosies cēli, lai pensija nav jāsaņem no citu nodokļiem, un iespaidīgi, lai arī citi ņem paraugu cēlai rīcībai.
A mēs pārējie - ar mutītēm vaļā varēsim brīnīties, nu kā tā var...
Jozis2, 7.aprīlis 2019, 21:20
Pravietis [12m]: Kā tev neienāca galvā doma, ka savādāk domājošajiem varētu politlēģeri uzcelt. Vajag tikai izdomāt kurā valstī, lai noslēptu no sabiedrības, ES un straptautiskajām institūcijām. Kaut gan ES varbūt palīdzēs. Ar to sprāgšanu var nākties ilgi gaidīt un pats arī līdz tam laikam vari aiziet....:),:).Es domāju, Gondurasa vai Kolumbija varētu ģeldēt!
raihs, 7.aprīlis 2019, 21:16
Jozis2 [07.04.19]: Pravieti!65 gadi. Kādu dzīves kvalitāti tu iedomājies? Lai taviem radiem un paziņām būtu jāklausās tas vecuma idiotisms, ko tu, tonis un plēsīgais te nes??? Nu nē, personiski es pass...
A mēs pārējie - ar mutītēm vaļā varēsim brīnīties, nu kā tā var...