Ekonomika un politika

Demokrātikas sabiedrības ietvaros būtu būtiski iepazīties un diskutēt par šo tēmu. Tā kā iepriekšējā politisko diskusiju tēma ir veiksmīgi nonākusi pie paredzamā finiša,gribētos to atsākt jaunā kvalitātē, bez personīgiem cieņu aizvainojošiem komentāriem un bez kādas rasu naida kurināšanas. Tā ar bišku ar vēsāku un skaidrāku prātu...
Pravietis [07.04.19]: Kā tev neienāca galvā doma, ka savādāk domājošajiem varētu politlēģeri uzcelt. Vajag tikai izdomāt kurā valstī, lai noslēptu no sabiedrības, ES un straptautiskajām institūcijām. Kaut gan ES varbūt palīdzēs. Ar to sprāgšanu var nākties ilgi gaidīt un pats arī līdz tam laikam vari aiziet....:),:).
Es domāju, Gondurasa vai Kolumbija varētu ģeldēt!
7.aprīlis 2019, 21:16 | links

Lasu šo forumu jau sen, un redzu, ka vates mazāk nepaliek. Da nu visi šitie tur tie nepareizie, vokzal na brisel.

mjuniors, 7.aprīlis 2019, 20:33
dzelzs priekškars kritis vismas 30 gadus jau,bet vatei galvā viņš nekur nav pazudis,raiham taisnība,kamēr šitie psrs zombiji neapsrāgs tikmēr te būs kā tagad ir:DD

uldens2, 7.aprīlis 2019, 20:40

Kā tev neienāca galvā doma, ka savādāk domājošajiem varētu politlēģeri uzcelt. Vajag tikai izdomāt kurā valstī, lai noslēptu no sabiedrības, ES un straptautiskajām institūcijām. Kaut gan ES varbūt palīdzēs. Ar to sprāgšanu var nākties ilgi gaidīt un pats arī līdz tam laikam vari aiziet....:),:).
7.aprīlis 2019, 21:08 | links

Bračka Gaujas līkločos:))
7.aprīlis 2019, 21:07 | links

Ja tonis būtu pazudis, tad es apsvērtu šos variantus, bet ja bračka, nu nezinu... Kam viņš nah masoniem vajadzīgs! Lūk tonis, tā cita lieta, viņš pārāk daudz zin!
7.aprīlis 2019, 21:05 | links

Mani biedē bračkas pazušana. Bija cilvēks, un nav vairs cilvēka! Vai nu beidzot trīsnedēļu plostā aizgājis, vai nu uz labākām copes vietām...
Bračku, ja tu mūs dzirdi, atsaucies, mēs uztraucamies! Ja esi nolaupīts, domāju, pie reālām prasībām sametīsimies!

raihs, 7.aprīlis 2019, 20:48

domā masoni šo,jeb citplanētieši???
7.aprīlis 2019, 21:02 | links

Mani biedē bračkas pazušana. Bija cilvēks, un nav vairs cilvēka! Vai nu beidzot trīsnedēļu plostā aizgājis, vai nu uz labākām copes vietām...
Bračku, ja tu mūs dzirdi, atsaucies, mēs uztraucamies! Ja esi nolaupīts, domāju, pie reālām prasībām sametīsimies!
7.aprīlis 2019, 20:48 | links

Un ko Tu tagad sūdzies,ja jau Tev tik labi ?
7.aprīlis 2019, 20:45 | links

Kā tur vispār gāja ar to streiku?
7.aprīlis 2019, 20:44 | links

guncha40_lv [07.04.19]: Lasu šo tēmu jau ilgu laiku un nesaprotu kur te kaut kādam Uldēnam2 taisnība....Patīk ko raksta Pravietis,Vismaz taisnība,da jebal visi tie šmurguļi,kas no vēstures neko nesaprot,,,,,
Lūk to es saprotu! Lūk tas ir vīrs ar viedokli un argumentiem! Beidzot kaut kad svaigs forumā!
"da jebal visi tie šmurguļi,kas no vēstures neko nesaprot" - spilgti, argumentēti un kodolīgi! Guņča, super! Tā turpināt!
7.aprīlis 2019, 20:42 | links

Lasu šo forumu jau sen, un redzu, ka vates mazāk nepaliek. Da nu visi šitie tur tie nepareizie, vokzal na brisel.

mjuniors, 7.aprīlis 2019, 20:33

dzelzs priekškars kritis vismas 30 gadus jau,bet vatei galvā viņš nekur nav pazudis,raiham taisnība,kamēr šitie psrs zombiji neapsrāgs tikmēr te būs kā tagad ir:DD
7.aprīlis 2019, 20:40 | links

7.aprīlis 2019, 20:33 | links

Lasu šo tēmu jau ilgu laiku un nesaprotu kur te kaut kādam Uldēnam2 taisnība....Patīk ko raksta Pravietis,Vismaz taisnība,da jebal visi tie šmurguļi,kas no vēstures neko nesaprot,,,,,
7.aprīlis 2019, 20:20 | links

Pravieti!
Mani šī blokāde galīgi neuztrauc, te viens cits ne pa jokam satraucies, ka tādas bokādes neesot bijis.
Tur jau krievi tāpat, humora pēc, apmira kāds bars no bada streika.
Vismaz tā te viens viedais apgalvo.

Jozis2, 7.aprīlis 2019, 19:24

Es par to visu taču smaidu, laikam esmu apradis, tādēļ mani tāda informācija uzjautrina. Kur tu vēl kaut ko tādu uzzināsi. Vienīgi Ren TV. Bet ja nopietni, tad Otrā pasaules kara vēsture tiek pārrakstīta. ES nopietni pie tā strādā. Iespējams par blokādi tā ir ekskluzīva informācija.....:), un vēlāk nāksies kaunēties par nezināšanu. Es neparko nebrīnos.

Pravietis, 7.aprīlis 2019, 19:36
Katrs jau jūk prātā pa savam.
Bet pats vairāk ticu tam, ka krievs gribēja un arī atstāja vācu aizmugurē savu augoni, un vācietis, savukārt, negribēja tērēt ne laiku, ne resursus, jo svarīgāk bija ieņemt Maskavu un Staļingradu, tad Ļeņigrada būtu padevusies pati, vai nomirusi badā.
Taču iznāca tā, kā nu iznāca.

Jozis2, 7.aprīlis 2019, 19:48

Nu ja, augonis izauga, nogatavojās un pārplīsa un radīja saindēšanos fašistam organismā, sākās gangrēna un nevarēja noturēt Baltijas komuņagu infekcijas tālāko izplatību Baltijas flangā. Tā aptuveni uzrakstīs jaunajā vētures grāmatā...:)
7.aprīlis 2019, 20:00 | links

Pravieti!
Mani šī blokāde galīgi neuztrauc, te viens cits ne pa jokam satraucies, ka tādas bokādes neesot bijis.

Es par to visu taču smaidu, laikam esmu apradis, tādēļ mani tāda informācija uzjautrina. Kur tu vēl kaut ko tādu uzzināsi. Vienīgi Ren TV. Bet ja nopietni, tad Otrā pasaules kara vēsture tiek pārrakstīta. ES nopietni pie tā strādā. Iespējams par blokādi tā ir ekskluzīva informācija.....:), un vēlāk nāksies kaunēties par nezināšanu. Es neparko nebrīnos.

Katrs jau jūk prātā pa savam.
Bet pats vairāk ticu tam, ka krievs gribēja un arī atstāja vācu aizmugurē savu augoni, un vācietis, savukārt, negribēja tērēt ne laiku, ne resursus, jo svarīgāk bija ieņemt Maskavu un Staļingradu, tad Ļeņigrada būtu padevusies pati, vai nomirusi badā.
Taču iznāca tā, kā nu iznāca.
7.aprīlis 2019, 19:48 | links

Super ziņa. Avots Nekā personīgi. Robežsardze cīnās ar Muitas policiju par krimināllietām, kas saistītas ar kontrabandu. Gribot pati izmeklēt krimināllietas."Mafijas klanu" šķelšanās vai, ka nevar sadalīt sfēras.
7.aprīlis 2019, 19:47 | links

Pravieti!

redz pravieti tu visu mūžu esi krievu propagandu klausījies par to vācu blokādi,bet uzreiz pēc kara Nirnbergas tiesā apsūdzību par Ļeņingradas blokādi noņēma,un kauns ja tu šo nezināji.Viens no visticamākajiem iemesliem kāpēc staļins tur izraisīja badu,lai no iedzīvotājiem pret nožēlojamu maizes klaipu varētu izmainīt vērtslietas.Bet par cik zinu ka tu esi rentv mīļotājs,tad saprotu ka tu šādu informāciju sen jau neesi spējīgs sagremot:DDD
7.aprīlis 2019, 19:47 | links

Pravieti!

7.aprīlis 2019, 19:36 | links

Pravieti!

Apmira no bada nevis no blokādes,viedais krūmeniek:DDD
7.aprīlis 2019, 19:35 | links

Pravieti!
7.aprīlis 2019, 19:24 | links

Jozis2 [12m]: Cik gan traumētam jābūt...Pavisam driz vares izarsteties, vajadzes tik pupolu zagaru un skaitam pantinju.

mjuniors, 7.aprīlis 2019, 19:02
Vai tad tas gribēs ārstēties? Sociopāti paši un vēl brīvprātīgi parasti to nedara, bet kas gan tik nenotiek Lieldienās ...

Jozis2, 7.aprīlis 2019, 19:16

jančuk,tev jau pirmajam ar tām daudzajām personībām butu kāda ārstniecības iestāde jāapmeklē
7.aprīlis 2019, 19:20 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager