Ekonomika un politika

Demokrātikas sabiedrības ietvaros būtu būtiski iepazīties un diskutēt par šo tēmu. Tā kā iepriekšējā politisko diskusiju tēma ir veiksmīgi nonākusi pie paredzamā finiša,gribētos to atsākt jaunā kvalitātē, bez personīgiem cieņu aizvainojošiem komentāriem un bez kādas rasu naida kurināšanas. Tā ar bišku ar vēsāku un skaidrāku prātu...
Nu nomierinājāt, kara nebūs, bet priekš kam man pārtika jāpērk nenormālos daudzumos.......:).

Pravietis, 7.aprīlis 2019, 19:00
es nezinu,tak nepērc,kurš tev liek

uldens2, 7.aprīlis 2019, 19:08
Brīvvalsts valdība ļoti iesaka gatavoties divu nedēļu garai X stundai...., es jau nepirktu, bet jāklausa savai varai. Kā var neklausīt un nepakļauties....:).

Pravietis, 7.aprīlis 2019, 19:14
īsti nesaprotu par ko brīnies,šadi aicinājumi ir jau bijuši agrāk,acimredzot kaut kādas civilaizsardzības normas to paredz
7.aprīlis 2019, 19:18 | links

Jozis2 [12m]: Cik gan traumētam jābūt...Pavisam driz vares izarsteties, vajadzes tik pupolu zagaru un skaitam pantinju.

mjuniors, 7.aprīlis 2019, 19:02

Vai tad tas gribēs ārstēties? Sociopāti paši un vēl brīvprātīgi parasti to nedara, bet kas gan tik nenotiek Lieldienās ...
7.aprīlis 2019, 19:16 | links

Nu nomierinājāt, kara nebūs, bet priekš kam man pārtika jāpērk nenormālos daudzumos.......:).

uldens2, 7.aprīlis 2019, 19:08

Brīvvalsts valdība ļoti iesaka gatavoties divu nedēļu garai X stundai...., es jau nepirktu, bet jāklausa savai varai. Kā var neklausīt un nepakļauties....:).
7.aprīlis 2019, 19:14 | links

Par kādu krīzi jūs runājat? Manuprāt, krīze ir tad, kad jūs pārsteidz nesagatavotus. Vaidētāji jau gadiem par to runā, tā vairs nav krīze, bet gan kā esi sagatavojies jauniem apstākļiem, ko itkā paredzat... Bet vispār ir mulkigi ir ko tādu gaidit, viss ir ciklisks.

mjuniors, 7.aprīlis 2019, 18:35
Runa šoreiz ir par to, ka valdība liek iegādāties pārtiku un citu ko itkā gaidāmās krīzes, vai nekārtību gadījumam. Tas nav, ka mēs te kāds kaut ko esam sagudrojuši. lasi, vecīt, internetu!

Jozis2, 7.aprīlis 2019, 18:43šitādas lietas stāsta ik pa laikam lai sagādā pārtiku ilgākam laikam,tev vienkārši uz vecuma marasmu atmiņas vairs nav

uldens2, 7.aprīlis 2019, 18:52
Tātad varēja tikt cilvēki no Ļeņingradas prom, vai nē? Nē? Ja nevarēja tikt prom, pat mirstot badu - bija blokāde, vai nē? Kāpēc un kas to izraisīja - tam tobrīd un arī šoreiz nav nekādas nozīmes. Daudz cilvēku aizgāja bojā - un te vēl kāds prāto, bija blokāde, vai nē? Cik gan traumētam jābūt...

Jozis2, 7.aprīlis 2019, 18:59

ASV uzvarēja Lielo tēvijas karu ar Hitlerisko vāciju, tā domā absolūti lielākā amerikāņu daļa. Es neparko nebrīnos, t,sk. arī par Ļeņingradas blokādi, ka krievi paši uztaisīja, uztveru mierīgi. Bet vispār uzjautrina, kāpēc tevi tas satrauc.........:). Vai jūties savās zināšanās vājš...:). Jautri. Kur vēl var kaut ko tādu izlasīt.
7.aprīlis 2019, 19:12 | links

7.aprīlis 2019, 19:08 | links

Labs jautājums!
Laikam jau tādēļ, lai veicinātu pārtikas kodēm attīstībai izcilus apstākļus, tikai priekš kam tās?
7.aprīlis 2019, 19:06 | links

Jozis2 [07.04.19]: Cik gan traumētam jābūt...
Pavisam driz vares izarsteties, vajadzes tik pupolu zagaru un skaitam pantinju.
7.aprīlis 2019, 19:02 | links

7.aprīlis 2019, 19:00 | links

Par kādu krīzi jūs runājat? Manuprāt, krīze ir tad, kad jūs pārsteidz nesagatavotus. Vaidētāji jau gadiem par to runā, tā vairs nav krīze, bet gan kā esi sagatavojies jauniem apstākļiem, ko itkā paredzat... Bet vispār ir mulkigi ir ko tādu gaidit, viss ir ciklisks.

Runa šoreiz ir par to, ka valdība liek iegādāties pārtiku un citu ko itkā gaidāmās krīzes, vai nekārtību gadījumam. Tas nav, ka mēs te kāds kaut ko esam sagudrojuši. lasi, vecīt, internetu!

Jozis2, 7.aprīlis 2019, 18:43šitādas lietas stāsta ik pa laikam lai sagādā pārtiku ilgākam laikam,tev vienkārši uz vecuma marasmu atmiņas vairs nav

uldens2, 7.aprīlis 2019, 18:52

Tātad varēja tikt cilvēki no Ļeņingradas prom, vai nē? Nē? Ja nevarēja tikt prom, pat mirstot badu - bija blokāde, vai nē? Kāpēc un kas to izraisīja - tam tobrīd un arī šoreiz nav nekādas nozīmes. Daudz cilvēku aizgāja bojā - un te vēl kāds prāto, bija blokāde, vai nē? Cik gan traumētam jābūt...
7.aprīlis 2019, 18:59 | links

Jozis2, 7.aprīlis 2019, 18:43
šitādas lietas stāsta ik pa laikam lai sagādā pārtiku ilgākam laikam,tev vienkārši uz vecuma marasmu atmiņas vairs nav
7.aprīlis 2019, 18:52 | links

br>
Pirmkārt, neesmu tev jančuks! Otrkārt, man patīk, laikam tas krjancis tev tā kārtīgi ir iekniebis pakaļā, ka visu laiku to nevari aizmirst - bet tas forši! Un treškārt, filtrē ko raksti, jebkurā gadījumā pilsētā bija cilvēki, kuri nevarēja tā vien aiziet kur gribēja, tātad blokāde bija, bet ko tu glupam padarīsi.

Jozis2, 7.aprīlis 2019, 18:33
jančuk ja tev šī tēma tiešām interesētu tad jau zinātu ka blokādi paši krievi uztaisīja jo staļins ļoti nemīlēja Ļeņingradu.Tajā pilsētā kuru itkā fašisti bij aplenkuši saražoja milzumdaudz munīcijas un kā par brīnumu saražoto varēja izvest un izejvielas ievest bez problēmām.
7.aprīlis 2019, 18:50 | links

Es vecīts nelasu internetu un necepos jau labu laiku par internetu. :)) Otrkārt, valdībai ir jādara savs darbs. Un to viņi arī dara. Un viņi vēl tev saka, ka līdakas tagad neķer, ziemas riepas vari mainīt uz vasaras utt.
7.aprīlis 2019, 18:49 | links

7.aprīlis 2019, 18:43 | links

Vaidētāju saruna pavasarī, zin šo ziemu pārlaid, bet es paredzu pavisam driz atkal būs ziema un vēl bargāka. Nedomā te man iestāstīt, ka tā nebūs. Vārdu sakot bojāt citiem pavasari, vasaru, rudeni un tad ziemu neizbaudot esošo gadalaiku.
7.aprīlis 2019, 18:42 | links

7.aprīlis 2019, 18:35 | links

Laucinieks vienmēr būs paēdis un ar savu jumtu virs galvas, ja tā cīņa par mieru atstās kādu akmeni virs akmens. Un paši būsim pie veselības.
Bet kā būs pilsētniekiem? Blokadu perežiļi i izobiļije pereživjom - tā kādreiz teica ļeņingradieši.
Redzēs, ko dzirdēsim no mūsu muldeniem. Pagaidām tie tikai sēž un sapņo par krumujančiem, iestrēgusi tā plate kaut kur.

Jozis2, 7.aprīlis 2019, 18:24jančuk vai tu zināji ka ļeņigradas blokādes nebij??Pareizāk sakot viņas nebij no vācu puses,blokādi paši krievi uztaisīja nesaprotamu iemeslu pēc

uldens2, 7.aprīlis 2019, 18:29

Pirmkārt, neesmu tev jančuks! Otrkārt, man patīk, laikam tas krjancis tev tā kārtīgi ir iekniebis pakaļā, ka visu laiku to nevari aizmirst - bet tas forši! Un treškārt, filtrē ko raksti, jebkurā gadījumā pilsētā bija cilvēki, kuri nevarēja tā vien aiziet kur gribēja, tātad blokāde bija, bet ko tu glupam padarīsi.
7.aprīlis 2019, 18:33 | links

Laucinieks vienmēr būs paēdis un ar savu jumtu virs galvas, ja tā cīņa par mieru atstās kādu akmeni virs akmens. Un paši būsim pie veselības.
Bet kā būs pilsētniekiem? Blokadu perežiļi i izobiļije pereživjom - tā kādreiz teica ļeņingradieši.
Redzēs, ko dzirdēsim no mūsu muldeniem. Pagaidām tie tikai sēž un sapņo par krumujančiem, iestrēgusi tā plate kaut kur.

Jozis2, 7.aprīlis 2019, 18:24
jančuk vai tu zināji ka ļeņigradas blokādes nebij??Pareizāk sakot viņas nebij no vācu puses,blokādi paši krievi uztaisīja nesaprotamu iemeslu pēc
7.aprīlis 2019, 18:29 | links

uldens2 [9m]: ko darīt,ko darī,klausīties klačujaņča vaimanas un murgus.Kam prāts vēl nav aizgājis sviestā tiem dzīvot savu ikdienas dzīvi.tev skaidri pasaka ka maksimāli 2 nedēļās krievus izsitīs ja viņi te līdīs un nav stresa.2 nedēļas var neēst vispār:DDDUn visticamāk mēs laucinieki prasīsim pilsētniekiem palīdzībuIzsitīs jau uzsitīs ..tik te visi būs ar pizdec ..raķetes nodos un kartiba

Jurasasaris, 7.aprīlis 2019, 18:24
un,kā mēs varam slimā kaimiņa agresiju novērst???Ja uzbruks tad nāksies atkauties un pārdzīvot,scenārijs sūdigs un cerams ka nepiepildīsies
7.aprīlis 2019, 18:27 | links

7.aprīlis 2019, 18:24 | links

uldens2 [07.04.19]: ko darīt,ko darī,klausīties klačujaņča vaimanas un murgus.Kam prāts vēl nav aizgājis sviestā tiem dzīvot savu ikdienas dzīvi.tev skaidri pasaka ka maksimāli 2 nedēļās krievus izsitīs ja viņi te līdīs un nav stresa.2 nedēļas var neēst vispār:DDDUn visticamāk mēs laucinieki prasīsim pilsētniekiem palīdzību
Izsitīs jau uzsitīs ..tik te visi būs ar pizdec ..raķetes nodos un kartiba
7.aprīlis 2019, 18:24 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager