uldens 2.Jusu pieminetie raidijumi protams ir jauki. tacu viniem te isti nav ko rakt.nav jau ta isti regulejuma ko un cik var kert zinatniskiem nolukiem. Rigas centra ker uz nebedu zinatniskiem nolukiem. cik tad sen dzeki ar aktivu dzives poziciju uzgaja negu uzpariktes bezjedziga daudzuma.un nenokluseja.nu un? beidzas ar VVD prieksnieces secinajumu - negiem tapat janomirst.aplausu vetra Kolegovai.par erudiciju un atjautibu. Pravieti - nu atvaino,man tas 3 kastes izsauca tadu vieglu smaidu.protams,ka tiem dzekiem tapat ir savas problemas.tapat tas 3 kastes kaut kur ir jarealize. jaa, es stradaju kaa Jus sakat cita arteli - mums janozvejo un jarealize gada tukstosiem tonnu zivju.ta ka mums tas problemas ir ne kvadrata,ne kuba bet hvz kada pakape.nu tas ta.kam sodien viegli. par zivim pardosana.nu jasak ar to ka Baltijas jura ir maz rupniecisko zivju sugu.nu es saprotu ka rengi un bretlinu visu laiku needisi.parejas zivis ir loti maz.sogad nav ne mencu ne busu.protams, ka pircejs velas daudzveidibu.nu ieksejo udenu zvejnieki un diksaimnieki ari nevar aizpildit so robu.tatad imports. var iepirkt kvalitativas zivis un garneles no Norvegijas un Islandes.sanak dargi.kas galvenais uznemejam? protams pelna. tatad iepirkt pa leto un pardot pa dargo.nu ta musu veikalos noklust Vjetnamas sudu bedres audzetas pangasijas un garneles.un cilveki perk. jo godigas informacijas nav.kaut ka ta.
Bjorgvins, 10.aprīlis 2019, 00:08
Nu nesmejies par zvejnieku (manām) 2 - 3 kastēm, es runāju par to ko redzu savām acīm copes laikā Lieljūras krastā. Tad kad es ar makšķerēm noķēru 14 kg. bet trijos tīklos pie krasta nevarēja salasīt pat to daudzumu zvejnieki, tad mani apēda CL skauģi bez sāls. Bet funktiers bija vienkāršs, tīkli bija par tālu no krasta. Pagājušā sezona ar butēm man bija laba. Tu saki , ka butes neķērās....Mani izbrīnu rada, ka Centrāltirgū pārsvarā ir importētā saldūdens zivs. Vai mēs vairs dīķos zivis neaudzējam. Vai tiešām izdevīgāk ir iepirkt no Baltkrieviem, ukraiņiem un vēl kā tu izsakies hvz. no kurienes, par Vjetnamas mēsliem nerunājot. Izskatās, ka mazo dīķu audzētāji savu preci realizē "zem letes", jo zivis ir kļuvušas nenormāli dārgas arī priekš plānā vidusslāņa. Svaigu vietējo zivi nopirkt tā ir milzīga problēmā, izņemot sezonas nozvejas zivis.. Es tev par 1000 % piekrītu, ka tu saki" izbaudiet svaigo zivi un atpakaļ nelaižiet". Kas var būt labāks par to....:).
10.aprīlis 2019, 09:53 | links