Ekonomika un politika

Demokrātikas sabiedrības ietvaros būtu būtiski iepazīties un diskutēt par šo tēmu. Tā kā iepriekšējā politisko diskusiju tēma ir veiksmīgi nonākusi pie paredzamā finiša,gribētos to atsākt jaunā kvalitātē, bez personīgiem cieņu aizvainojošiem komentāriem un bez kādas rasu naida kurināšanas. Tā ar bišku ar vēsāku un skaidrāku prātu...
man bija otrā, vadāju osobistu kuram tik trešā, pat ar to cehos nelaida ;)
27.marts 2019, 23:00 | links

Nav ko mūldēt vienkārši jāiet
27.marts 2019, 22:56 | links

usis [27.03.19]: Bruno, kādas pakāpes caurlaide tev raķešdzinēju rūpnīcā bija?
Viennozīmīgi augstākā! Rossija1 saucas!
27.marts 2019, 22:53 | links

Bruno, kādas pakāpes caurlaide tev raķešdzinēju rūpnīcā bija?
27.marts 2019, 22:46 | links

raihs [34m]: dakterp [38m]: Nu jā, es jau vairāk biju domājis par haizivīm, skorpioniem, čūskām un krokodiliem... :)

raihs, 27.marts 2019, 20:53

Haizivis un medūzas bija, bet nesakoda/nesadzēla. Krokodili dzīvo, tikai sākot ar Austrālijas vidieni, tuvāk uz ziemeļiem.
Es tusēju pa dienvidu galu(pērta, Melburna, Sidneja), tur drīz jau ķengurus pat sastapt nevarēs :))Gribētu uz turieni emigrēt?Nu ja , tur tev vieta. :DDD labi tur kur tevis nav.

Rondo, 27.marts 2019, 21:37

Jā luter, var redzēt, ka Lamiņos neko Tev nav iemācījuši...
27.marts 2019, 21:43 | links

raihs [27.03.19]: dakterp [38m]: Nu jā, es jau vairāk biju domājis par haizivīm, skorpioniem, čūskām un krokodiliem... :)

Haizivis un medūzas bija, bet nesakoda/nesadzēla. Krokodili dzīvo, tikai sākot ar Austrālijas vidieni, tuvāk uz ziemeļiem.
Es tusēju pa dienvidu galu(pērta, Melburna, Sidneja), tur drīz jau ķengurus pat sastapt nevarēs :))Gribētu uz turieni emigrēt?
Nu ja , tur tev vieta. :DDD labi tur kur tevis nav.
27.marts 2019, 21:37 | links

dakterp [12m]: Nu jā, es jau vairāk biju domājis par haizivīm, skorpioniem, čūskām un krokodiliem... :)

Es tusēju pa dienvidu galu(pērta, Melburna, Sidneja), tur drīz jau ķengurus pat sastapt nevarēs :))Gribētu uz turieni emigrēt?

raihs, 27.marts 2019, 21:09

Kopš pirmās ģeogrāfijas stundas, šī bija mana vienīgā sapņu zeme...
10it gadus atpakaļ, kad biju tur pirmo reizi, gribēju.
Tagad, 50/50. Ja konts ir pārpilns, tad varbūt, bet strādāt gan tur negribētu.
Kā jau rakstīju, pēdējie seši/septiņi gadi, to zemi ir nereāli izmainījuši.
Kā paši Austrāļi saka, - "Miljonārs, tas nav status, jards ir vajadzīgs"...
27.marts 2019, 21:14 | links

dakterp [27.03.19]: Nu jā, es jau vairāk biju domājis par haizivīm, skorpioniem, čūskām un krokodiliem... :)

Es tusēju pa dienvidu galu(pērta, Melburna, Sidneja), tur drīz jau ķengurus pat sastapt nevarēs :))
Gribētu uz turieni emigrēt?
27.marts 2019, 21:09 | links

Nu jā, es jau vairāk biju domājis par haizivīm, skorpioniem, čūskām un krokodiliem... :)

Es tusēju pa dienvidu galu(pērta, Melburna, Sidneja), tur drīz jau ķengurus pat sastapt nevarēs :))
27.marts 2019, 20:58 | links

Nu jā, es jau vairāk biju domājis par haizivīm, skorpioniem, čūskām un krokodiliem... :)
27.marts 2019, 20:53 | links

Uldiņ,par aviācijas un raķešu dzinējiem nav tā kā raksti.Esmu savām acīm skatījis,kur to visu Krievijā ražo.Militārās rūpniecības objekti ar vairākiem 100k darbinieku katrā.Pāris stāvi virs zemes,pārējie pazemē.Dzinēju izmēģinājumu laikā,gaudoņa dzirdama,vismaz,20-30 km rādiusā.
Tajā reģionā,dzelzs “lomiku vai monķirovku” neatradīsi.Viss no titāna.Zoļļu zābaki,pat,ar titāna pakaviem.

BrunoL, 27.marts 2019, 20:28
zinu,zinu tak saproti ka parspīlēju,bet nu ukraiņu devums kosmosam bij milzīgs,arī aviācijai.Ražo jau kaut ko arī krievi,lielākoties ko izdevies nokopēt no arzemniekiem tikai sliktākā kvalitātē.
27.marts 2019, 20:51 | links

Un neviens mošķis Tevi nesadzēla vai nesakoda?

raihs, 27.marts 2019, 20:29

Viens ods mācās virsū, kā arī 2 mušas un 2 lapsenes ar čību nositu :) Rudenī tur kukaiņu nav

daddy_j, 27.marts 2019, 20:37

Vasrā arī (pag.gad., janvāri/februāri tur nodzīvoju), baigi tur kukaiņus nemanīju... Čūskas jā, bet vnk "skaļi" jāčāpo, tad arī tās pamūk :))
27.marts 2019, 20:46 | links

raihs, 27.marts 2019, 20:29

Viens ods mācās virsū, kā arī 2 mušas un 2 lapsenes ar čību nositu :) Rudenī tur kukaiņu nav
27.marts 2019, 20:37 | links

daddy_j [27.03.19]: Nesaku, ka AU viss ir izcili, tāpat pilsētā bomzīšus uz ielām var sastapt, bet sajūta ir, ka viņi mīl un ciena savu valsti, ne tā kā LV
27.marts 2019, 20:29 | links

Uldiņ,par aviācijas un raķešu dzinējiem nav tā kā raksti.Esmu savām acīm skatījis,kur to visu Krievijā ražo.Militārās rūpniecības objekti ar vairākiem 100k darbinieku katrā.Pāris stāvi virs zemes,pārējie pazemē.Dzinēju izmēģinājumu laikā,gaudoņa dzirdama,vismaz,20-30 km rādiusā.
Tajā reģionā,dzelzs “lomiku vai monķirovku” neatradīsi.Viss no titāna.Zoļļu zābaki,pat,ar titāna pakaviem.
27.marts 2019, 20:28 | links

Nesaku, ka AU viss ir izcili, tāpat pilsētā bomzīšus uz ielām var sastapt, bet sajūta ir, ka viņi mīl un ciena savu valsti, ne tā kā LV
27.marts 2019, 20:20 | links

Jā, esmu mājās. Nu padzīvojos, apskatījos kā meitai iet un mājās, man tak te visa pārējā ģimene un saimniecība :) Zuši tiešām brangi un gardi :)

Austrāļus var tikai apskaust par spēju praktiski visu sev vajadzīgo uz vietas saražot un nepaļauties spiedienam savu tirgu piegāzt ar lētiem draņķiem, kas izputina vietējos ražotājus.
Daddy_j,
Tā viss nesaki. Austrāļi jau sen visu sev neražo. Pat lepni no savas autobūves atteicās, par labu GMC un Opel.
Toyota lielākais tirgus ir tieši Austrālijā. Pārtika nu jau vairakumā no Vācijas. Arī apģērbu ziņā, ķīnieši invāzija nenormāla. Izstaigājis četrstāvīgu veikalu, tik trijos veikalos atradu tīri made in Australia.
Melburnas centra "debeskrāpjos " arī pārsvarā visi honkongieši and company dzīvo(bagātāko dzīvokļu/apartamentu mājās).
Nu nav tur viss tik rožaini, kā bija vēl 10it gadi atpakaļ.
Nekustamā īpašuma tirgus, pēdējos sešos gados kāpis 10it reizes un vairāk jau.

daddy_j, 27.marts 2019, 16:17[/quote]
27.marts 2019, 19:09 | links

rekur interesanta intervija ar vienu no ukraiņu mafiozi,tur viss ir pamatīgi saistīts ar maskavu.Domāju ka lv ir līdzīgi

uldens2, 27.marts 2019, 17:47

Paga , paga ! ?
Tev tak Lv vis labi un brīnišķīgi ! ! !
Un tikai " vates " vaimana ka Lv , nav ok !
KĀ TĀ ?
;) !

plesigais, 27.marts 2019, 18:24
mafia ir jebkurā valstī,tā nu tas ir diemžēl,bet par laimi ne visām mafijām ir sava valsts
27.marts 2019, 19:00 | links

rekur interesanta intervija ar vienu no ukraiņu mafiozi,tur viss ir pamatīgi saistīts ar maskavu.Domāju ka lv ir līdzīgi

uldens2, 27.marts 2019, 17:47

Paga , paga ! ?
Tev tak Lv vis labi un brīnišķīgi ! ! !
Un tikai " vates " vaimana ka Lv , nav ok !
KĀ TĀ ?
;) !
27.marts 2019, 18:24 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager