Ekonomika un politika

Demokrātikas sabiedrības ietvaros būtu būtiski iepazīties un diskutēt par šo tēmu. Tā kā iepriekšējā politisko diskusiju tēma ir veiksmīgi nonākusi pie paredzamā finiša,gribētos to atsākt jaunā kvalitātē, bez personīgiem cieņu aizvainojošiem komentāriem un bez kādas rasu naida kurināšanas. Tā ar bišku ar vēsāku un skaidrāku prātu...

Kkā tā
28.marts 2019, 23:30 | links

Pat Zatlers to saprot bet viesulīts tik ieracies savā migā un nevar atlaist saimu

Jurasasaris, 28.marts 2019, 14:58
vai tad OIK neieviesa zatlera prezidijas laikā???:DDD
28.marts 2019, 18:53 | links

Neejot ielās ka tu savādāk paradisi savu neapmierinātību ..kā nemaksasi nodokļus Valts rekets tevi izģerbs..visi raustās un tik interneta rej ..bet bez mītiņiem un tt neko neizdarisi..kāpēc jaunie aplaužas uztaisa projektu bet viņiem nav labi tur naudu nevar azotē iešņaukt un ar to ar apstājas ..cik var kāst
28.marts 2019, 17:39 | links

Protama lieta, ka ilgtermiņam viss sākotnējais(un ne tikai) ir dārgāk... Kā copē- vajag kātu(ne slotas), spoli, auklu, āķus, svinus, pludus, sēžamo, iesmeļamo, uzglabājamo... oi, nē, nu naf.. Labāk paņems no ss-a ķīneizeru tīklu par pārdesmit ebrejiem un aidā.
Sproģis vienā intervijā normāli pateica, ka "Ja sportists tic saviem spēkiem, viņš trenējas, iegulda milzīgu darbu, lai uzvarētu. Ja netic saviem panākumiem, viņš vairs nenodarbojas pats ar sportu, lai kaut ko sasniegtu, bet sāk spēlēt totalizatorā. Ko tas pasaka par politisko varu, kas sevi finansē no maksātnespējas procesiem? Tas nozīmē, ka šie cilvēki savā dziļākajā būtībā ir pārstājuši ticēt savai valstij, kaut gan viņu partijas rotā nacionāli nosaukumi. Viņi necer uz tīrām uzvarām, ko varēs svinēt kopā ar tautu. Viņi ir pārstājuši ticēt Latvijai, ticēt valstij, ticēt labajam, cilvēkiem un paši sev. Darbojas loģika: «Vecums nāk. Es vairs nevarēšu piedalīties sacīkstēs un startos. Tad varbūt «sarunāšu» spēles?» Tas ir tas, kas notiek netīrajā politikas ķēķī, par ko var tikai nojaust no tā, ko runā uz ielas vai kas ir uzrakstīts kādā laikrakstā, kas vēl uzdrošinās rakstīt to, kā ir. Ko tas pasaka tautai, kad tā redz, ka maksātnespējas administratori brauc ar Bentley un Aston Martin?(..)".
28.marts 2019, 17:36 | links

Pietiekoši argumenti jau ir pierādīti ar savu neizdaribu ...lai pret tādiem sāktu cīnīties ...savad iesunos un te tik varēs pamuldēt
28.marts 2019, 17:30 | links

Tas, ka cilvēki sadomājuši piketēt ir ok. Tas tikai apliecina nav vienaldzigi un ir politiski aktīvi. Bet visam tam, lai ko tādu darītu ir jābūt spēcīgam vadītājam, kas to visu virza un ar sakarīgiem saukļiem. Zin to drēbi, pagaidām gobzema stilā viss notiek priekš auniem ar aunu saukliem. Kā var pieprasīt saeimai lietas, ja viņi pat vēl nav budzetu sastadijusi, neko. Pat vēl gaisu aposta, ko un kā.
Bet ja grib pabļaustīties lūdzu, pavasarī iespējams tas var nākt par labu veselībai.
28.marts 2019, 17:14 | links

Labi labi pietiek te āleties katram sava izvēle ..es vismaz braucu ar palielu baru..mošķi var izprovocēt uz kautiņu
28.marts 2019, 17:14 | links

ramex [27m]: kādam ir mēreni aizbraucis širmis.

es neesmu par OIK, bet ja kāds iedomājas ka to OIK var tā vienkārši paņemt un noraut podā ir pilnīgs muļķis.

starp citu par "zaļo" enerģiju maksā visās valstīs papildus, ne tikai Latvijā, jo atjaunojamā enerģija nav lēta - bet tas jums nepielec. tas ka Latvijā protams ir vairāki veikli kadri kas ir piezīdušies pie šīm piemaksām un ļaunprātīgi tās ekspluatē ir slikti un ar to vajag cīnīties, nevis ar pašu zaļo enerģiju un atbalstu tās ražošanai...Tava zaļā enerģija ir izpostijusi daudz mazās upītes un nārsta vietas ..bio gāzes ar neko nedod jo siltumu pumpe gaisā ...un automātiski klimata maiņa ...

Jurasasaris, 28.marts 2019, 16:41

Un kuri būs tie īstie oik atcēlāji.Tikai lūdzu nesmīdini.
28.marts 2019, 17:03 | links

Tā kā visiem nav ko sēdēt un jāiet ielās ...man jau ir daudzi pieteikušies kurus jāved uz Rīgu

Jurasasaris, 28.marts 2019, 16:38

Kas jāņem līdzi? Cirvis vai motorzāģis?
28.marts 2019, 17:01 | links

ramex [17m]: kādam ir mēreni aizbraucis širmis.

es neesmu par OIK, bet ja kāds iedomājas ka to OIK var tā vienkārši paņemt un noraut podā ir pilnīgs muļķis.

starp citu par "zaļo" enerģiju maksā visās valstīs papildus, ne tikai Latvijā, jo atjaunojamā enerģija nav lēta - bet tas jums nepielec. tas ka Latvijā protams ir vairāki veikli kadri kas ir piezīdušies pie šīm piemaksām un ļaunprātīgi tās ekspluatē ir slikti un ar to vajag cīnīties, nevis ar pašu zaļo enerģiju un atbalstu tās ražošanai...Tava zaļā enerģija ir izpostijusi daudz mazās upītes un nārsta vietas ..bio gāzes ar neko nedod jo siltumu pumpe gaisā ...un automātiski klimata maiņa ...

Jurasasaris, 28.marts 2019, 16:41

Šeit nav vainīgi tieši HESi kā tādi, bet gan tie kas tos projektēja, tie kas pieņēma ekspluatācijā, iedami pasūtītāja pavadā, kā tekt , ka tik lētāk.
Rezultātā nevienam hesam nav pienācīgs zivju ceļš izveidots.
Tās līkloču siles, pa kurām uziet augšā kādd viens lasis, nekam neder.
Ārzemēs daudz kur ir mazie hesi, bet zivju ceļi ir izveidoti tā lai zivij nav 100x jālēkā kamēr tiek augšā.
Katram hesam ja būtu izveidots lēzens zivju ceļš paralēli krastam, tad zivis i nemanītu ka priekšā ir hesa dambis.
Bet tā kā tas saistās ar izmaksām, tad būvē un pieņem tā, ka tik elektrību ražo, par pārējo pof.....
Lielākais "ķieģelis" par šo jautājumu jāiemet vides ministrijai, tā ir par visu šo neizdarību atbildīga. Toreiz Vējoņa kungs laikam bija arī vides ministrs.
Bet es domāju ka situāciju atsevišķās vietās varētu labot - piespiest īpašniekus uzbūvēt zivju ceļus, kā arī atbilstoši regulēt ūdens līmeņa svārstības. Ja tādas prasbas nepilda, tad hesu vienkārši vajag demontēt un cauri.
28.marts 2019, 17:00 | links

Varbūt tam OIK nav ne vainas, tikai tas tiek pretlikumīgi izmantots savtīgos nolūkos konkrētām personām.
Tad varbūt tās personas jānoceļ no tā poda?
28.marts 2019, 16:52 | links

Jurasasaris [28.03.19]: ramex [11m]: kādam ir mēreni aizbraucis širmis.

Tev ir stipri šaurs skatījums kas ir zaļā enerģija
28.marts 2019, 16:46 | links

Jurasasaris [28.03.19]: Tā kā visiem nav ko sēdēt un jāiet ielās ...man jau ir daudzi pieteikušies kurus jāved uz Rīgu
Pirmsvēlēšanu solījums Aldis gobzems: ja nebusu premjerministrs jau nakamaja diena pametisu so valsti
28.marts 2019, 16:46 | links

ramex [28.03.19]: kādam ir mēreni aizbraucis širmis.

starp citu par "zaļo" enerģiju maksā visās valstīs papildus, ne tikai Latvijā, jo atjaunojamā enerģija nav lēta - bet tas jums nepielec. tas ka Latvijā protams ir vairāki veikli kadri kas ir piezīdušies pie šīm piemaksām un ļaunprātīgi tās ekspluatē ir slikti un ar to vajag cīnīties, nevis ar pašu zaļo enerģiju un atbalstu tās ražošanai...
Tava zaļā enerģija ir izpostijusi daudz mazās upītes un nārsta vietas ..bio gāzes ar neko nedod jo siltumu pumpe gaisā ...un automātiski klimata maiņa ...
28.marts 2019, 16:41 | links

Tā kā visiem nav ko sēdēt un jāiet ielās ...man jau ir daudzi pieteikušies kurus jāved uz Rīgu
28.marts 2019, 16:38 | links

Ne vecīt es strādāju un pipauzes uzrakstu ..man tak tie liekēži jābaro ...
28.marts 2019, 16:36 | links

kādam ir mēreni aizbraucis širmis.

starp citu par "zaļo" enerģiju maksā visās valstīs papildus, ne tikai Latvijā, jo atjaunojamā enerģija nav lēta - bet tas jums nepielec. tas ka Latvijā protams ir vairāki veikli kadri kas ir piezīdušies pie šīm piemaksām un ļaunprātīgi tās ekspluatē ir slikti un ar to vajag cīnīties, nevis ar pašu zaļo enerģiju un atbalstu tās ražošanai...
28.marts 2019, 16:35 | links

Ej tak tu asar jūrā.
28.marts 2019, 16:32 | links

Visi te baigi uztraucas par to ka jaatlaiž zivis ,lai paliktu bērniem...bet lielākā daļa bērnu būs prom no šejienes un ja būs vēl lv tad te nēģeri vinjas ēdis ...ja nebūs nacionāļi noveduši tautas sašķelšanos un neizveidosies karšu ar diviem lielmeistariem ...un šeit tik paliks karjeras

Jurasasaris, 28.marts 2019, 16:17

Ja tev jau te "karjeras" rēgojas, tad mūc prom uz Laimes zemi aiz Zilupes! tur viss ir labāk. Mūsu bērni vēl te mierīgi ilgi copēs un būs mazāk konkurenti..
28.marts 2019, 16:24 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager