28.marts 2019, 23:30 | links
28.marts 2019, 18:54 | links
Pat Zatlers to saprot bet viesulīts tik ieracies savā migā un nevar atlaist saimuvai tad OIK neieviesa zatlera prezidijas laikā???:DDD
Jurasasaris, 28.marts 2019, 14:58
ramex [27m]: kādam ir mēreni aizbraucis širmis.
es neesmu par OIK, bet ja kāds iedomājas ka to OIK var tā vienkārši paņemt un noraut podā ir pilnīgs muļķis.
starp citu par "zaļo" enerģiju maksā visās valstīs papildus, ne tikai Latvijā, jo atjaunojamā enerģija nav lēta - bet tas jums nepielec. tas ka Latvijā protams ir vairāki veikli kadri kas ir piezīdušies pie šīm piemaksām un ļaunprātīgi tās ekspluatē ir slikti un ar to vajag cīnīties, nevis ar pašu zaļo enerģiju un atbalstu tās ražošanai...Tava zaļā enerģija ir izpostijusi daudz mazās upītes un nārsta vietas ..bio gāzes ar neko nedod jo siltumu pumpe gaisā ...un automātiski klimata maiņa ...
Jurasasaris, 28.marts 2019, 16:41
Tā kā visiem nav ko sēdēt un jāiet ielās ...man jau ir daudzi pieteikušies kurus jāved uz Rīgu
Jurasasaris, 28.marts 2019, 16:38
ramex [17m]: kādam ir mēreni aizbraucis širmis.
es neesmu par OIK, bet ja kāds iedomājas ka to OIK var tā vienkārši paņemt un noraut podā ir pilnīgs muļķis.
starp citu par "zaļo" enerģiju maksā visās valstīs papildus, ne tikai Latvijā, jo atjaunojamā enerģija nav lēta - bet tas jums nepielec. tas ka Latvijā protams ir vairāki veikli kadri kas ir piezīdušies pie šīm piemaksām un ļaunprātīgi tās ekspluatē ir slikti un ar to vajag cīnīties, nevis ar pašu zaļo enerģiju un atbalstu tās ražošanai...Tava zaļā enerģija ir izpostijusi daudz mazās upītes un nārsta vietas ..bio gāzes ar neko nedod jo siltumu pumpe gaisā ...un automātiski klimata maiņa ...
Jurasasaris, 28.marts 2019, 16:41
Jurasasaris [28.03.19]: ramex [11m]: kādam ir mēreni aizbraucis širmis.Tev ir stipri šaurs skatījums kas ir zaļā enerģija
Jurasasaris [28.03.19]: Tā kā visiem nav ko sēdēt un jāiet ielās ...man jau ir daudzi pieteikušies kurus jāved uz RīguPirmsvēlēšanu solījums Aldis gobzems: ja nebusu premjerministrs jau nakamaja diena pametisu so valsti
ramex [28.03.19]: kādam ir mēreni aizbraucis širmis.Tava zaļā enerģija ir izpostijusi daudz mazās upītes un nārsta vietas ..bio gāzes ar neko nedod jo siltumu pumpe gaisā ...un automātiski klimata maiņa ...
starp citu par "zaļo" enerģiju maksā visās valstīs papildus, ne tikai Latvijā, jo atjaunojamā enerģija nav lēta - bet tas jums nepielec. tas ka Latvijā protams ir vairāki veikli kadri kas ir piezīdušies pie šīm piemaksām un ļaunprātīgi tās ekspluatē ir slikti un ar to vajag cīnīties, nevis ar pašu zaļo enerģiju un atbalstu tās ražošanai...
Visi te baigi uztraucas par to ka jaatlaiž zivis ,lai paliktu bērniem...bet lielākā daļa bērnu būs prom no šejienes un ja būs vēl lv tad te nēģeri vinjas ēdis ...ja nebūs nacionāļi noveduši tautas sašķelšanos un neizveidosies karšu ar diviem lielmeistariem ...un šeit tik paliks karjeras
Jurasasaris, 28.marts 2019, 16:17