Laikam visiem slinkums palasit kas Vaznis pats ir bijis,tagad atradies viedokla paudejs
19.marts 2019, 10:54 | links
Raiham.
https://nra.lv/politika/275790-aloizs-vaznis-politikani-nemitigi-censas-uzkundzeties-tiesu-varai.htm
andreiko, 19.marts 2019, 07:41
plesigais [11m]: Mjuniors , Tev savs skata punkts - man savs !
Bet abi redzam vienu un To pašu ! Un ne jau skata punktu atšķirība rada problemas !
Problemas rada nevēlēšanās uzklausit vienam - otru !
;) !Ja par daudz čīkstam, tad tiešām labāk ir neklausīties. :))
mjuniors, 19.marts 2019, 08:12
andreiko- ko ar šo gribēji pateikt? ka Lemberga rupors NRA un Aloizs Vaznis kursu nav mainījuši un turpina dot virsū visiem tiem sorosīdiem, liberastiem un Vienotības pakalpiņiem?:)
cibins, 19.marts 2019, 08:08
plesigais [19.03.19]: Mjuniors , Tev savs skata punkts - man savs !Ja par daudz čīkstam, tad tiešām labāk ir neklausīties. :))
Bet abi redzam vienu un To pašu ! Un ne jau skata punktu atšķirība rada problemas !
Problemas rada nevēlēšanās uzklausit vienam - otru !
;) !
nezinu kas te ir dirsā,jā ir problēmas un šur tur nopietnas,bet nu lai teiktu ka viss ir dirsā nezinu gan,varbūt gaidat parāk daudz haļavas bet tā jums nekrīt rokās,nu tad varbūt arī liekas ka viss ir dirsā.
uldens2, 18.marts 2019, 22:18
Uldēn tev jāsaprot ka dirsā nav tikai politika,dirsā ir visa mūsu domāšana . Darba kultūra,darba tikums, savstarpējās attiecības starp darbiniekiem un priekšniecību, starp vēlētājiem un politiķiem ,starp Latviešiem savā starpā . Tas viss atspēlējas ekonomikā un valsts prestižā lielā mērogā . Piemērs - Rimševics -atpakaļ darbā ,Lembergs diktē savu karaļvalsti , Ušakovs tēlo muļķi ,tas pats notiek pašvaldībās . Un kur esam mēs ? Pie datoriem un dīvānos. Franči jau sen visiem augstākminētajiem būtu mājas nodedzinājuši + vēl Raiha veco džipu pod šumok -idejas vārdā .
Bralitis, 18.marts 2019, 22:28
uldens2 [Vakar]: nezinu kas te ir dirsā,jā ir problēmas un šur tur nopietnas,bet nu lai teiktu ka viss ir dirsā nezinu gan,varbūt gaidat parāk daudz haļavas bet tā jums nekrīt rokās,nu tad varbūt arī liekas ka viss ir dirsā.Ulden, skaidrs ka nekas nav stabils utt. Un dzīvot sapņu utopijā var, bet realitāte manuprāt ir pavisam cita. Kaut vai pelnīšanas modeļi ir mainījušies. Vismaz lauku teritorija ar mūsdienu tehnoloģiju bez supsīdijas eksistēt tikpat kā nevar. Un mazpilsētas vismaz man liekas turas uz lauķu tēriņiem. Ja paskatās kur bija būvniecības ieguldījumi tad redzu tik veikali, dzivokli. Tad saprotu naudas plusma ir prom-dirsā. Ceļi, vēl nav vecie salaboti, kad jaunie jau sadrūp. Daudzdzīvokļu mājas vienkārši pretīgi izskatās, kas liecina, ka cilvēki estētiskumam naudu neatliek. Kur vēl pavaidēt, ušaka tēriņi vienai daļai šķiet tā ir norma. Un tas notiek visās valsts iestādēs. Ja agrāk es domāju, kad citi saka, ka nekas nemainīsies es tam neticēju, bet tagad es to sāku ar saskatīt. Padomju cilvēki nemainās un nemainīsies. Un mūsdienu jaunatne mīkstie, kas mūk prom kur vieglāk. Varbut tas arī ir pareizi- jo mūsdienās kā valsts kā tāda vairs nēksistē, ir tikai varas sviras un tās mums nav, nedz fiziskās nedz mentālās.
mjuniors, 18.marts 2019, 22:43
Bralitis [18m]: Uldēn tev jāsaprot ka dirsā nav tikai politika,dirsā ir visa mūsu domāšana . Darba kultūra,darba tikums, savstarpējās attiecības starp darbiniekiem un priekšniecību, starp vēlētājiem un politiķiem ,starp Latviešiem savā starpā . Tas viss atspēlējas ekonomikā un valsts prestižā lielā mērogā . Piemērs - Rimševics -atpakaļ darbā ,Lembergs diktē savu karaļvalsti , Ušakovs tēlo muļķi ,tas pats notiek pašvaldībās . Un kur esam mēs ? Pie datoriem un dīvānos. Franči jau sen visiem augstākminētajiem būtu mājas nodedzinājuši + vēl Raiha veco džipu pod šumok -idejas vārdā .Tieši manas domās, problēma ir mūsu mierīgajā mentalitātē. Kalpa sindroms.
mjuniors, 18.marts 2019, 22:45
Jāgaida laimes lācis?
Shm_didzis, 18.marts 2019, 22:51
Nu ta sākam shēmot!...:) Plēsoņa ,noshēmo man kādu svaigu oliņu bretīti...
Tonis, 18.marts 2019, 21:18
uldens2 [18.03.19]: vispār man tā krīze patika,nopirku lēti labu auto,tad lietotu laivu ar alumīnja grīdu pa kaut kadiem 150ls,jaunu laivas motoru par puscenu.Ir tāds teiciens: gudrais maksā vienreiz, skopais - divreiz, bet muļķis- trīsreiz!
Cerams ka tā krīze pienāks atrāk,laivu prasītos nomainīt:DDD
uldens2 [22:18]: nezinu kas te ir dirsā,jā ir problēmas un šur tur nopietnas,bet nu lai teiktu ka viss ir dirsā nezinu gan,varbūt gaidat parāk daudz haļavas bet tā jums nekrīt rokās,nu tad varbūt arī liekas ka viss ir dirsā.Ulden, skaidrs ka nekas nav stabils utt. Un dzīvot sapņu utopijā var, bet realitāte manuprāt ir pavisam cita. Kaut vai pelnīšanas modeļi ir mainījušies. Vismaz lauku teritorija ar mūsdienu tehnoloģiju bez supsīdijas eksistēt tikpat kā nevar. Un mazpilsētas vismaz man liekas turas uz lauķu tēriņiem. Ja paskatās kur bija būvniecības ieguldījumi tad redzu tik veikali, dzivokli. Tad saprotu naudas plusma ir prom-dirsā. Ceļi, vēl nav vecie salaboti, kad jaunie jau sadrūp. Daudzdzīvokļu mājas vienkārši pretīgi izskatās, kas liecina, ka cilvēki estētiskumam naudu neatliek. Kur vēl pavaidēt, ušaka tēriņi vienai daļai šķiet tā ir norma. Un tas notiek visās valsts iestādēs. Ja agrāk es domāju, kad citi saka, ka nekas nemainīsies es tam neticēju, bet tagad es to sāku ar saskatīt. Padomju cilvēki nemainās un nemainīsies. Un mūsdienu jaunatne mīkstie, kas mūk prom kur vieglāk. Varbut tas arī ir pareizi- jo mūsdienās kā valsts kā tāda vairs nēksistē, ir tikai varas sviras un tās mums nav, nedz fiziskās nedz mentālās.
mjuniors, 18.marts 2019, 22:43
Nezin tik kāpēc tiks daudziem cilvēkiem viss kaut ko bija bankām jāatdod un jābrauc prom.Jo uzņēmumi bankrotēja,cilvēki zaudēja darbu.Un tu āpsi saki ka viss bija ok.
vienkars, 18.marts 2019, 22:28