Ekonomika un politika

Demokrātikas sabiedrības ietvaros būtu būtiski iepazīties un diskutēt par šo tēmu. Tā kā iepriekšējā politisko diskusiju tēma ir veiksmīgi nonākusi pie paredzamā finiša,gribētos to atsākt jaunā kvalitātē, bez personīgiem cieņu aizvainojošiem komentāriem un bez kādas rasu naida kurināšanas. Tā ar bišku ar vēsāku un skaidrāku prātu...
Laikam visiem slinkums palasit kas Vaznis pats ir bijis,tagad atradies viedokla paudejs
19.marts 2019, 10:54 | links

Raiham.

https://nra.lv/politika/275790-aloizs-vaznis-politikani-nemitigi-censas-uzkundzeties-tiesu-varai.htm

andreiko, 19.marts 2019, 07:41

Andreiko !
Izlasiju bez Tavas atļaujas !
Un tagad esmu šokā ! ! !
KĀ TĀ ?
Sanāk ka uldiņs , smidzis , raihs un citi melo ? ? ? Lv nemaz nav tik ziedoša pļava ? Un onkuļi un tantes kas četrdesmitajos nepameta ( neaizbēga ) sava ziņa ir Lv patrioti ? Nevis padumjo gadu zagļi un alkaši ?
Jeb šitais onkulis ari ir krievu mafijas nopirkts , vecs marasmatiķis ?
;) !
19.marts 2019, 10:47 | links

Andreiko ,citiem ir ļauts ieskatīties tavā intīmajā vēstījumā?
19.marts 2019, 09:40 | links

plesigais [11m]: Mjuniors , Tev savs skata punkts - man savs !
Bet abi redzam vienu un To pašu ! Un ne jau skata punktu atšķirība rada problemas !
Problemas rada nevēlēšanās uzklausit vienam - otru !
;) !Ja par daudz čīkstam, tad tiešām labāk ir neklausīties. :))

mjuniors, 19.marts 2019, 08:12

Ak šitā ;) !
Bet ja vecas eņģes nečikstes - Tu nezinasi ka jaeļļo !
Un jo riebigaka skaņa bus Tev atverot durvis - jo atrak aizskriesi pec eļļas kanniņas !
;) !
Un kurš tad rikojas gudrak , tas kurš pie " vecu eņģu " čikstoņas skrien ar kanniņu , vai tas kurš " čikstoņa " vainos durvis un spārdis durvis ar kājām ?
;) !
19.marts 2019, 08:31 | links

andreiko- ko ar šo gribēji pateikt? ka Lemberga rupors NRA un Aloizs Vaznis kursu nav mainījuši un turpina dot virsū visiem tiem sorosīdiem, liberastiem un Vienotības pakalpiņiem?:)

cibins, 19.marts 2019, 08:08

Lasi pēc būtības, nevis karini birkas!
19.marts 2019, 08:19 | links

plesigais [19.03.19]: Mjuniors , Tev savs skata punkts - man savs !
Bet abi redzam vienu un To pašu ! Un ne jau skata punktu atšķirība rada problemas !
;) !
Ja par daudz čīkstam, tad tiešām labāk ir neklausīties. :))
19.marts 2019, 08:12 | links

Mjuniors , Tev savs skata punkts - man savs !
;) !
19.marts 2019, 08:09 | links

andreiko- ko ar šo gribēji pateikt? ka Lemberga rupors NRA un Aloizs Vaznis kursu nav mainījuši un turpina dot virsū visiem tiem sorosīdiem, liberastiem un Vienotības pakalpiņiem?:)
19.marts 2019, 08:08 | links

Tik kritisks es nav. Bet tam, ka ir izveidojusies labuma guvēju sistēma no valsts iestādēm tas gan.
19.marts 2019, 08:06 | links

Mjuniors !
Par to " kalpu sindromu " !
Es jau taja paša kontekstā vien biju domajis - nu nespejam MES Lv but paši saimnieki - nespejam !
Plusa musu birokretinu bars kas stāsta un maca - kam jaklanas un kāpēc !
19.marts 2019, 07:57 | links

Plēsīgais, kā minēji pirms pāris gadiem.. Palieku ar vecs marazmātiķis.
Ja pa nopietno, kalpa sindroms kādā kontekstā tu to biji domājis, tāpēc savu viedokli es nemainu. Šobrīd es to domāju ar to, ka tiek pieļauta naudas izsaimniekošana, varas bezatbildību un neprotam pieprasīt izmaiņas.
Francijā valdība ir izpildvara, Latvijā valsts iestādes ir vara un to mēs paši naivi esam pieļāvuši.
19.marts 2019, 07:37 | links

nezinu kas te ir dirsā,jā ir problēmas un šur tur nopietnas,bet nu lai teiktu ka viss ir dirsā nezinu gan,varbūt gaidat parāk daudz haļavas bet tā jums nekrīt rokās,nu tad varbūt arī liekas ka viss ir dirsā.

uldens2, 18.marts 2019, 22:18

Uldēn tev jāsaprot ka dirsā nav tikai politika,dirsā ir visa mūsu domāšana . Darba kultūra,darba tikums, savstarpējās attiecības starp darbiniekiem un priekšniecību, starp vēlētājiem un politiķiem ,starp Latviešiem savā starpā . Tas viss atspēlējas ekonomikā un valsts prestižā lielā mērogā . Piemērs - Rimševics -atpakaļ darbā ,Lembergs diktē savu karaļvalsti , Ušakovs tēlo muļķi ,tas pats notiek pašvaldībās . Un kur esam mēs ? Pie datoriem un dīvānos. Franči jau sen visiem augstākminētajiem būtu mājas nodedzinājuši + vēl Raiha veco džipu pod šumok -idejas vārdā .

Bralitis, 18.marts 2019, 22:28

Vārds vietā Bralitis , vārds vietā !
Vel tik pašiem saņemties - un tadu mazo Puzes ķeniņu ( nu vismaz stipri lidzigu ) iesedinat KARTIGA VALSTS beņķi !
A moš nolikvide uzpusto birokratu aparatu un divas trešdaļas partiju !
A ?
19.marts 2019, 07:23 | links

uldens2 [Vakar]: nezinu kas te ir dirsā,jā ir problēmas un šur tur nopietnas,bet nu lai teiktu ka viss ir dirsā nezinu gan,varbūt gaidat parāk daudz haļavas bet tā jums nekrīt rokās,nu tad varbūt arī liekas ka viss ir dirsā.Ulden, skaidrs ka nekas nav stabils utt. Un dzīvot sapņu utopijā var, bet realitāte manuprāt ir pavisam cita. Kaut vai pelnīšanas modeļi ir mainījušies. Vismaz lauku teritorija ar mūsdienu tehnoloģiju bez supsīdijas eksistēt tikpat kā nevar. Un mazpilsētas vismaz man liekas turas uz lauķu tēriņiem. Ja paskatās kur bija būvniecības ieguldījumi tad redzu tik veikali, dzivokli. Tad saprotu naudas plusma ir prom-dirsā. Ceļi, vēl nav vecie salaboti, kad jaunie jau sadrūp. Daudzdzīvokļu mājas vienkārši pretīgi izskatās, kas liecina, ka cilvēki estētiskumam naudu neatliek. Kur vēl pavaidēt, ušaka tēriņi vienai daļai šķiet tā ir norma. Un tas notiek visās valsts iestādēs. Ja agrāk es domāju, kad citi saka, ka nekas nemainīsies es tam neticēju, bet tagad es to sāku ar saskatīt. Padomju cilvēki nemainās un nemainīsies. Un mūsdienu jaunatne mīkstie, kas mūk prom kur vieglāk. Varbut tas arī ir pareizi- jo mūsdienās kā valsts kā tāda vairs nēksistē, ir tikai varas sviras un tās mums nav, nedz fiziskās nedz mentālās.

mjuniors, 18.marts 2019, 22:43

Mjuniors Tu ir labais ! ! ! ;)
Tad kad es paris gadinus atpakaļ runaju par - kalpa sindromu - Tu mani saukaji par čikstuli , vecu idiotu , un marasmatiķi ! ;)
Tagad pats - stajies vaimanologu rindas ? ? ?
;) !
19.marts 2019, 07:14 | links

Bralitis [18m]: Uldēn tev jāsaprot ka dirsā nav tikai politika,dirsā ir visa mūsu domāšana . Darba kultūra,darba tikums, savstarpējās attiecības starp darbiniekiem un priekšniecību, starp vēlētājiem un politiķiem ,starp Latviešiem savā starpā . Tas viss atspēlējas ekonomikā un valsts prestižā lielā mērogā . Piemērs - Rimševics -atpakaļ darbā ,Lembergs diktē savu karaļvalsti , Ušakovs tēlo muļķi ,tas pats notiek pašvaldībās . Un kur esam mēs ? Pie datoriem un dīvānos. Franči jau sen visiem augstākminētajiem būtu mājas nodedzinājuši + vēl Raiha veco džipu pod šumok -idejas vārdā .Tieši manas domās, problēma ir mūsu mierīgajā mentalitātē. Kalpa sindroms.

mjuniors, 18.marts 2019, 22:45

Jāgaida laimes lācis?

Shm_didzis, 18.marts 2019, 22:51

Kas jagaida ? Laimes lacis !
Nu moins - sen jau ir klat !
Evro kredits , iespejas noshemot !
Smuks , miksts , pukains - ķer ciet un lieto , tērē un pērc !

Tikai ar to stradašanu - darbošanos kaut kā galigi pašiem neiet !
19.marts 2019, 07:06 | links

Nu ta sākam shēmot!...:) Plēsoņa ,noshēmo man kādu svaigu oliņu bretīti...

Tonis, 18.marts 2019, 21:18

Ko tur shemot ? Man klukstites dabiska veida saražos !
Pado tik ziņu cik un kā Tev aizgādāt ?
19.marts 2019, 06:52 | links

uldens2 [18.03.19]: vispār man tā krīze patika,nopirku lēti labu auto,tad lietotu laivu ar alumīnja grīdu pa kaut kadiem 150ls,jaunu laivas motoru par puscenu.
Cerams ka tā krīze pienāks atrāk,laivu prasītos nomainīt:DDD
Ir tāds teiciens: gudrais maksā vienreiz, skopais - divreiz, bet muļķis- trīsreiz!
19.marts 2019, 06:49 | links

uldens2 [22:18]: nezinu kas te ir dirsā,jā ir problēmas un šur tur nopietnas,bet nu lai teiktu ka viss ir dirsā nezinu gan,varbūt gaidat parāk daudz haļavas bet tā jums nekrīt rokās,nu tad varbūt arī liekas ka viss ir dirsā.Ulden, skaidrs ka nekas nav stabils utt. Un dzīvot sapņu utopijā var, bet realitāte manuprāt ir pavisam cita. Kaut vai pelnīšanas modeļi ir mainījušies. Vismaz lauku teritorija ar mūsdienu tehnoloģiju bez supsīdijas eksistēt tikpat kā nevar. Un mazpilsētas vismaz man liekas turas uz lauķu tēriņiem. Ja paskatās kur bija būvniecības ieguldījumi tad redzu tik veikali, dzivokli. Tad saprotu naudas plusma ir prom-dirsā. Ceļi, vēl nav vecie salaboti, kad jaunie jau sadrūp. Daudzdzīvokļu mājas vienkārši pretīgi izskatās, kas liecina, ka cilvēki estētiskumam naudu neatliek. Kur vēl pavaidēt, ušaka tēriņi vienai daļai šķiet tā ir norma. Un tas notiek visās valsts iestādēs. Ja agrāk es domāju, kad citi saka, ka nekas nemainīsies es tam neticēju, bet tagad es to sāku ar saskatīt. Padomju cilvēki nemainās un nemainīsies. Un mūsdienu jaunatne mīkstie, kas mūk prom kur vieglāk. Varbut tas arī ir pareizi- jo mūsdienās kā valsts kā tāda vairs nēksistē, ir tikai varas sviras un tās mums nav, nedz fiziskās nedz mentālās.

mjuniors, 18.marts 2019, 22:43

Pārādi man kaut vienu valsti kās ir pacēlusies ar īdešanu un vaidēšanu: Ēēē, mums viss ir slikti, ēēē mums cilvēki ne tādi, ēēē, mums jau vispār nav valsts, ēēē pēc gada būs pinīgā d*rsā, ēēē, mēs jau neko nevaram, utt.
18.marts 2019, 23:59 | links

vispār man tā krīze patika,nopirku lēti labu auto,tad lietotu laivu ar alumīnja grīdu pa kaut kadiem 150ls,jaunu laivas motoru par puscenu.
Cerams ka tā krīze pienāks atrāk,laivu prasītos nomainīt:DDD
18.marts 2019, 22:59 | links

Nezin tik kāpēc tiks daudziem cilvēkiem viss kaut ko bija bankām jāatdod un jābrauc prom.Jo uzņēmumi bankrotēja,cilvēki zaudēja darbu.Un tu āpsi saki ka viss bija ok.

vienkars, 18.marts 2019, 22:28

un tev,āpsi,liekas ka bij normāli ka katram celtniekam līzingā bij jaņem x5,telefons un metrīga plazma???Vot tie idioti ari dabuja braukt prom un tiem tiešam bij pamatīga krīze un pakaļa,tie kas dzīvoja un plānoja savu nāktoni no tā cik var pelnīt un tērēt un saprātīgi izturējas pret līzingiem un kredītem,tiem tik bija mazas grūtības.Protams piekrītu ka valdībai bij japiebremzē bezatbildīgo kredītu izsniegšana,bet nekad neesmu dzirdēji ka kāds teiktu ka stulbā valdība lika viņam paņemt kredītu:DDD
18.marts 2019, 22:51 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager