Ekonomika un politika

Demokrātikas sabiedrības ietvaros būtu būtiski iepazīties un diskutēt par šo tēmu. Tā kā iepriekšējā politisko diskusiju tēma ir veiksmīgi nonākusi pie paredzamā finiša,gribētos to atsākt jaunā kvalitātē, bez personīgiem cieņu aizvainojošiem komentāriem un bez kādas rasu naida kurināšanas. Tā ar bišku ar vēsāku un skaidrāku prātu...
Nu brinzu nesolu bet " abolu sula " drīzumā tiks svetita ar Prometeja davanu cilvecej !
;) !

plesigais, 16.marts 2019, 19:46

Līdz rudenim tak tālu, ugunīgo prometeju no āboliem taisa čivuļi, tas tak viņu nac. dzēriens, bet viegls viņš nav.....
16.marts 2019, 19:51 | links

Nu brinzu nesolu bet " abolu sula " drīzumā tiks svetita ar Prometeja davanu cilvecej !
;) !
16.marts 2019, 19:46 | links

Pravieti , tada viņiem misija ! ;)
Visur but pirmajiem !
Apdirst visus - pirmie !
Pie trauka - pirmie !
Un mukt kad sakas sudi - ari pirmie !
Un kag sudi pagaisuši - pirmie bļauj par savu varonibu !
KAS SUŅIEM ASTI CELS , JA NE PAŠI !
;) !

plesigais, 16.marts 2019, 19:20

Nav jau Tonim taisnība, ir kas naudu pelna arī ar smadzenēm, tapēc paspēj dreifēt pa CL. Visi jau ar rokām un pedāļim nestradā.

Ak Plēsīgais kā man patīk uzkost kazas brinzu pie maigā Koskenkova šnabīša (pelašku, melleņu ) Šitā manta man tagad topā. Šiļķe, brēča klāt neiet. Lasītis tā nekas, sapas. :).
16.marts 2019, 19:31 | links

Uzminēji...:)
16.marts 2019, 19:23 | links

Te sēž vai nu penši,vai bezdarbnieki...)

Tonis, 16.marts 2019, 19:13

Toni ;) Tu jau tagad abus parstavi , jeb . . . ?
16.marts 2019, 19:22 | links

Pravieti , tada viņiem misija ! ;)
Visur but pirmajiem !
Apdirst visus - pirmie !
Pie trauka - pirmie !
Un mukt kad sakas sudi - ari pirmie !
Un kag sudi pagaisuši - pirmie bļauj par savu varonibu !
KAS SUŅIEM ASTI CELS , JA NE PAŠI !
;) !
16.marts 2019, 19:20 | links

Te sēž vai nu penši,vai bezdarbnieki...)
16.marts 2019, 19:13 | links

Jūs ar kaut ko citu ar nodarbojaties ,izņemot šeit sēdēšanu un oponēšanu visiem.
Izskatās,ka daži šeit pelna naudu ar šeit sēdēšanu.
Rīts vai vakars,vieni un tie paši tipāži.
16.marts 2019, 19:08 | links

Smieklīgi, onka dzen tukšu un demagoğisku mēslu, pats to apzinās, bet tad, kad kāds aizrāda to viņam, tad uzmet lūpu...:):)

Shm_didzis, 16.marts 2019, 17:31
Vienā postā viņs saka citu viedoklis viņu neinteresē,bet pec brīža prasa lai apspriež viņa skricelējumu un izsaka viedokli:DDD

uldens2, 16.marts 2019, 17:55

Ulden2, neuzspied man viedokli, ka viedokļu apmaiņa ir " зашел со своим мнением, а вышёл с мнением начальника" Ļoti daudziem eirolatvijā ir nepieciešams autotrenings, lai sakartotu sevi, savas domas un sevi pieradinātu pie pateisības, ka es esmu cilvēks, nevis marionete, kalps, vergs līderisma skolu beigušo demogogu un ultrasu rokās. Mācīties pieradinat sevi pie domas, ka Es lasu, es domāju, man ir tiesības domāt, es izdomāšu, esmu izdomājis, es esmu par sevi pārliecināts un tt....Ar tādiem stipriem cilvēkiem ir interesanti runāt un diskutēt, nevis ar " выскачки " , proti reklāmu stabu aplīmētājiem. Nu un tu uzskati , piem, ,ka man ir jāatbil uz Udo 733 debiloīdo izlēcienu, jānodibina dialogs un jāpierāda, ka es neesmu paviāns.

Pravietis, 16.marts 2019, 18:25
Ei ;) !
Tev čo dzive sudiga ? Jeb dundurs pakaļgala iekoda ( marta menesi ) ?
Nu pasmaidi par apdalitajiem !
Un nenolaidies lidz viņu limenim !

plesigais, 16.marts 2019, 18:50
Par dzīvi nesūdzos, viss ir OK manos gados, noguris esmu strīdēties ar vismaz 60% cilvēkiem, kur mērķi plapātavā ir kā vampīriem......un labsajutā aizlaisties, a tev, proti man, jāšauj ar liegabalu pa zvirbuļiem.
16.marts 2019, 19:00 | links

Puikas, uzspēlējiet kādreiz spēli "krēsliņu maiņa". Ļoti populāra lieta , savulaik mani spēcīgi uz to trenēja visādos nopietnos treniņu semināros projektu vadībā utt. No sākuma nosežās "vienā kresliņā" un aizstāv viedokli/projektu" meklē arguumentus "par" un sitās. Pēc tam dziļi ievelk elpu (var arī sotaku ieraut), un nosēžas citā "krēsliņā" un to pašu projektu/viedokli, cenšas visiem spēkiem norakt, meklē argumentus kapēc tas nav pareizi utt.
Baigi labā viedokļu prizma sanāk. Vienmēr izkkristalizējas kaut kādi stiprie un vājie punkti, nonāk pie kaut kā puslīdz saprātīga.

zaraza, 16.marts 2019, 18:35

Paldies, ka dzirdi mani un saproti mani par ko es "muldu pa tukšo", lielākā daļa negrib pat dzirdēt par ko runāju, bet laiž man strūklu virsū :). Tie ir tie treningi, kuri man nepieciesami katru dienu ikdienas darbībā. Bez šīm zināšanām un spējām savadāk es maizīti vispār nevarētu nopelnīt. Ar to nodarbojos 25 gadus.
16.marts 2019, 18:50 | links

Smieklīgi, onka dzen tukšu un demagoğisku mēslu, pats to apzinās, bet tad, kad kāds aizrāda to viņam, tad uzmet lūpu...:):)

Vienā postā viņs saka citu viedoklis viņu neinteresē,bet pec brīža prasa lai apspriež viņa skricelējumu un izsaka viedokli:DDD

Ulden2, neuzspied man viedokli, ka viedokļu apmaiņa ir " зашел со своим мнением, а вышёл с мнением начальника" Ļoti daudziem eirolatvijā ir nepieciešams autotrenings, lai sakartotu sevi, savas domas un sevi pieradinātu pie pateisības, ka es esmu cilvēks, nevis marionete, kalps, vergs līderisma skolu beigušo demogogu un ultrasu rokās. Mācīties pieradinat sevi pie domas, ka Es lasu, es domāju, man ir tiesības domāt, es izdomāšu, esmu izdomājis, es esmu par sevi pārliecināts un tt....Ar tādiem stipriem cilvēkiem ir interesanti runāt un diskutēt, nevis ar " выскачки " , proti reklāmu stabu aplīmētājiem. Nu un tu uzskati , piem, ,ka man ir jāatbil uz Udo 733 debiloīdo izlēcienu, jānodibina dialogs un jāpierāda, ka es neesmu paviāns.

Ei ;) !
Tev čo dzive sudiga ? Jeb dundurs pakaļgala iekoda ( marta menesi ) ?
Nu pasmaidi par apdalitajiem !
Un nenolaidies lidz viņu limenim !
16.marts 2019, 18:50 | links

Vienigais debiliķis šeit gan esi tu sūdpravieti.
16.marts 2019, 18:44 | links

Nu uldiņu un šmigu nezvai pierunāsi ar krūmjanci krēsliņiem mainīties...:)
16.marts 2019, 18:43 | links

Puikas, uzspēlējiet kādreiz spēli "krēsliņu maiņa". Ļoti populāra lieta , savulaik mani spēcīgi uz to trenēja visādos nopietnos treniņu semināros projektu vadībā utt. No sākuma nosežās "vienā kresliņā" un aizstāv viedokli/projektu" meklē arguumentus "par" un sitās. Pēc tam dziļi ievelk elpu (var arī sotaku ieraut), un nosēžas citā "krēsliņā" un to pašu projektu/viedokli, cenšas visiem spēkiem norakt, meklē argumentus kapēc tas nav pareizi utt.
Baigi labā viedokļu prizma sanāk. Vienmēr izkkristalizējas kaut kādi stiprie un vājie punkti, nonāk pie kaut kā puslīdz saprātīga.
16.marts 2019, 18:35 | links

16.marts 2019, 18:25 | links

Kādreiz vēl Zivē bija tāds Zvaigzne. Kaut kas baigi līdzīgs. Domātājam salīdzinot ar Zvaigzni zināšanu (var būt tikai faktu) liekas daudz vairāk.
16.marts 2019, 18:06 | links

16.marts 2019, 17:55 | links

16.marts 2019, 17:55 | links

Es tev neko nepierādīšu, ne es rīkoju aptaujas, ne man vajag. Un arī tu tas neesi. Tā ka mēs abi varam spriest tikai pēc tā ko mēs kaut kur izlasām vai dzirdam. Tā ka "kāds ielika mutē" pilnīgi vienādi attiecas gan uz mani, gan uz tevi. Atšķirība ir cik kritiski mēs katrs izvērtējam faktus. Palasies te Ja daudzie fakti par amatperonu nozīmēsanu Baltkrievijas vēstniecībā tevi nepārliecina, tad esmu bezspēcīgs, padodos.
16.marts 2019, 17:48 | links

16.marts 2019, 17:31 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager