Ekonomika un politika

Demokrātikas sabiedrības ietvaros būtu būtiski iepazīties un diskutēt par šo tēmu. Tā kā iepriekšējā politisko diskusiju tēma ir veiksmīgi nonākusi pie paredzamā finiša,gribētos to atsākt jaunā kvalitātē, bez personīgiem cieņu aizvainojošiem komentāriem un bez kādas rasu naida kurināšanas. Tā ar bišku ar vēsāku un skaidrāku prātu...
Tavi tukšie teksti, pravieti, da par jebko, ka tik ar kādu parunāties diez ko nevilina uz dialogu. Katrs pats var izvēlēties kur nolikt ziedus atceroties kauju biedrus, tēvus, vectēvus. Pie Brīvības pieminekļa, Lestenē vai uz ēžiņas. Pārsvarā problēma jau nav tajos, kas noliek ziedus. Problēma, ir tajos kas šo piemiņas brīdi cenšas izmantot savās merkantilajās interesēs. Problēma ir tajos, kas to cenšas atspoguļot ņemot vērā tikai savas vai savu saimnieku intereses.
Kur tu saskati interesanto tajā visā, ko būtu jāapspriež?

AndrisABC, 16.marts 2019, 17:03

Tavi tukšie teksti, pravieti, da par jebko, ka tik ar kādu parunāties diez ko nevilina uz dialogu. Katrs pats var izvēlēties kur nolikt ziedus atceroties kauju biedrus, tēvus, vectēvus. Pie Brīvības pieminekļa, Lestenē vai uz ēžiņas. Pārsvarā problēma jau nav tajos, kas noliek ziedus. Problēma, ir tajos kas šo piemiņas brīdi cenšas izmantot savās merkantilajās interesēs. Problēma ir tajos, kas to cenšas atspoguļot ņemot vērā tikai savas vai savu saimnieku intereses.

AndrisABC, 16.marts 2019, 17:03

Čau......, es jau zinu, ka es parāk daudz runāju un pa tukšo.:). Nekā jauna. Tu runā to ko tev mutē ieliek....Tu vakar neatbildēji uz manu konkrēto jautājumu, noslēpies. Tagad dod "strūkliņu virsū" pa jaunam, tika šoreiz staba nav. Atbildi vispirms uz manu vakardienas jautājumu un tad es ar tev atbildēšu par tev šķietano "tukšumu". Ja es runāju pa tukšo, tad es tevi vispār neredzu.....
16.marts 2019, 17:17 | links

Interesanti ko pravietiem antonijas ielas saimnieks liks rakstit 9.maija???

uldens2, 16.marts 2019, 14:20

Tu arī attiecini sevi uz baru un instinktu, kas domā, ka esmu iesūtītais un vēl dubultaģents. Nav atjautīgi...Neesmu ārī marsietis, bet vienkārši ar savu viedokli un nebaidos to sludināt un neslēpjos kādam "barvedim" aiz muguras. Kā redzi riet arī nevēlos, kaut arī esmu pārliecināts " умею лучше твоего" un divās valodās. Patīk patstāvīgi, gudri, zinoši ar dzīves pieredzi bagāti, saprāta robežās drosmīgi cilvēki. Man dzīvē ir totāli ar tādiem veicies, (vai pats esmu tos izvēlējies, varbūt liktenis) līdz uzsāku savu karjēru.

Pravietis, 16.marts 2019, 14:43
un lielībnieks ar varens esi

uldens2, 16.marts 2019, 14:57

Ja tu par lamāšanos tad jā, ja zinatu ar ko es nodarbojos, tad saprastu, ka maniem vārdiem ir pamats. Uz sacensībām neizaicināšu, ka to dara viens attiecībā pret Kiviču, :). A par citu neko es nelielos, nešuj man savu viedokli pie manas lietas lietas :). Nu bet apķēzīt, apriet un nolaist sevi neviens taču negrib. Tu gribi, es nē, un tādēļ līdz šim esmu sevi aizstāvējis ciņā pret atsevišķiem nejaukiem un, iespējams ar trakumsērgu sirgstošiem suņiem, manā izpratnē. Vai es kādu kaut vienu reizi esmu aizvainojis vai apvainojis....piesakās, atvainošos un publiski. Neesmu pat uzbraucienu taisījis bez pamata.

Pravietis, 16.marts 2019, 15:11
Ko tad slēp to savu nodarbošanos? Ja tu zinātu... Pateiksi, tad visi zinās, pat, iespējams, patiešām sāks cienīt. A tā, pagaidām tukša runa.

Jozis2, 16.marts 2019, 16:04

Normāli veči parasti iepazīst viens otru lietā, situācijās dzīvē un nevērtē un nesāk cienīt viens otru pēc ieņemajamiem amatiem vai nodarbošanās un, manuprāt, pēc prāta spējām, dzīves pieredzes un pašās beigās empātijas vienam pret otru. Kāda te ir saskarsmes forma ienākt, pazemot pietaisīt citam dvēselē, aiziet un ieraut sotaku kā " varonītis" brašs puika par uzvaru....Tu jau to pašu mēģinaji izdarīt savā pirmājā uznācienā. Skarbi pateikšu, bet daudzi, kas te paslēpušies zem nikiem, cietumā staigātu bez zobiem un protezēm par savu vārdu un attieksmes nefiltrēšanu, tā lūk.

Pravietis, 16.marts 2019, 16:41

Brinos kad ar tevi te vispar kads diskutē.Vate tu konkrets esi un viss.
16.marts 2019, 17:17 | links

Te teikums no krievu delfiem:
"Прошедшие в субботу, 16 марта, в центре Риги мероприятия, посвященные латышским легионерам Waffen SS"
Nu kādam ļoti gribas lai izskan tas SS. Tā ir viņu maize.
16.marts 2019, 17:13 | links

Kas tur ko diskutēt,atceramies,pieminam tos kas riskēja ar dzīvību sitot sarkanos.Tādi bij laiki un to nedrīkst aizmirst,jaizdara secinājumi un jākļūst gudrākiem.
16.marts 2019, 17:09 | links

16.marts 2019, 17:03 | links

Tu arī attiecini sevi uz baru un instinktu, kas domā, ka esmu iesūtītais un vēl dubultaģents. Nav atjautīgi...Neesmu ārī marsietis, bet vienkārši ar savu viedokli un nebaidos to sludināt un neslēpjos kādam "barvedim" aiz muguras. Kā redzi riet arī nevēlos, kaut arī esmu pārliecināts " умею лучше твоего" un divās valodās. Patīk patstāvīgi, gudri, zinoši ar dzīves pieredzi bagāti, saprāta robežās drosmīgi cilvēki. Man dzīvē ir totāli ar tādiem veicies, (vai pats esmu tos izvēlējies, varbūt liktenis) līdz uzsāku savu karjēru.

Ja tu par lamāšanos tad jā, ja zinatu ar ko es nodarbojos, tad saprastu, ka maniem vārdiem ir pamats. Uz sacensībām neizaicināšu, ka to dara viens attiecībā pret Kiviču, :). A par citu neko es nelielos, nešuj man savu viedokli pie manas lietas lietas :). Nu bet apķēzīt, apriet un nolaist sevi neviens taču negrib. Tu gribi, es nē, un tādēļ līdz šim esmu sevi aizstāvējis ciņā pret atsevišķiem nejaukiem un, iespējams ar trakumsērgu sirgstošiem suņiem, manā izpratnē. Vai es kādu kaut vienu reizi esmu aizvainojis vai apvainojis....piesakās, atvainošos un publiski. Neesmu pat uzbraucienu taisījis bez pamata.

Ko tad slēp to savu nodarbošanos? Ja tu zinātu... Pateiksi, tad visi zinās, pat, iespējams, patiešām sāks cienīt. A tā, pagaidām tukša runa.

Jozis2, 16.marts 2019, 16:04

Normāli veči parasti iepazīst viens otru lietā, situācijās dzīvē un nevērtē un nesāk cienīt viens otru pēc ieņemajamiem amatiem vai nodarbošanās un, manuprāt, pēc prāta spējām, dzīves pieredzes un pašās beigās empātijas vienam pret otru. Kāda te ir saskarsmes forma ienākt, pazemot pietaisīt citam dvēselē, aiziet un ieraut sotaku kā " varonītis" brašs puika par uzvaru....Tu jau to pašu mēģinaji izdarīt savā pirmājā uznācienā. Skarbi pateikšu, bet daudzi, kas te paslēpušies zem nikiem, cietumā staigātu bez zobiem un protezēm par savu vārdu un attieksmes nefiltrēšanu, tā lūk.
16.marts 2019, 16:41 | links

Manī parauj neviltots smīniņš par manis izvizīto 16.marta gājiena pārskatu. Vai tiešām nevienam nav interesanti dalīties iespaidos par šodien redzēto un dzirdēto. kaut vai masu mēdijos atspoguļoto. Neinteresants temats..... Domāju, ka tāds šmiga nobano ar saviem- tēmai neatbilstošajiem komentāriem par citiem tematiem novēršot uzmanību uz citu tematu, bet par pārējiem dalībnieki, sajūta tāda, ka asti starp kājam ievilkuši nesapratnē klusē. Vai tiešām nevienam nav sava viedokļa par manis teikto, vai tam ir citi iemesli......par ko es hipotetiski runāju un nojaušu. Pie visa tā atkal klāt bailes būt nozākātam, pazemotam no psihiski nelīdzsvaroto puses. Pasakiet atklāti, ka mana tēma ir pie kājas un viss OK. Būsi vecis...:). Vai savu personisko viedokli te drīkst paust tikai pie "kanonādes zalvēm", kad "jāliekas apakšā zem kāda norādītās konkrētās ambrazūras". Es tā , uzrakstīju ,lai nevar atkal kāds zināms rējējs sākt riet ar latviešu politruka leksikonu. Personiskais viedoklis zēni ir tavs paša ienaidnieks....tā nu iznāk. Bet es gribēju dalīties, bet ne būt aptaisītam....
16.marts 2019, 16:30 | links

Hm JOZIS2 esmu šeit no 2012 gada !
Un zinu tris cilveku nodarbošanos - RAIHS , TONIS un MJUNIORS !
Nu par manu kazu biznesu jau laikam nezin tikai retais ! ;)
Nu tad kāpēc tad parejie bļaveji un vaimanataji nestadas priekša - a ?
16.marts 2019, 16:27 | links

16.marts 2019, 16:04 | links

Nez kāpēc visiem stāstit cik esi foršs ,vieds, un visādi citādi malacis, un pie tam atkārtoti, un garākiem teikumiem, nogurdinoši, un , utt...
p.s.bet turies, ja pašam palīdz, arī ir okej.
16.marts 2019, 15:41 | links

16.marts 2019, 15:11 | links

Uti ar skatos nosargājis.
16.marts 2019, 15:09 | links

Pravieti, tu ar savu niku centies uzspiest domu, ka tu esi tas gudrais? Cilvēkam jābūt ļoti augstās domās par sevi, lai sevi tā sauktu. Tad kad pats savā iepriekšējā postā atradīsi vārdiņu neattiecas, tad var būt sapratīsi ko es biju domājis ar attiecas.

AndrisABC, 16.marts 2019, 14:37

Malacis, izspiedi pēdējo pilīti pie reklāmas staba.... , ja nav ar ko oponēt. Neesmu priecīgs, ka tādu niku esmu kādreiz izvēlējies. Es vienkārši neielaižos prastā lamu vārdu treningā un drīz man apniks šeit kultivēt "da jebko" un veģetēt un es pazudīšu tev par prieku. Atvaino nav man šeit interesanti. Es nekaucu līdzi, bet vairāk kā 25 gadus "sargāju savus visa veida ieguvumus (iekarojumus)" no jebkuras "varas" un neko svešu nevēlos....." Мои года, мое богадство".
16.marts 2019, 14:59 | links

16.marts 2019, 14:57 | links

16.marts 2019, 14:43 | links

Pravieti, tu ar savu niku centies uzspiest domu, ka tu esi tas gudrais? Cilvēkam jābūt ļoti augstās domās par sevi, lai sevi tā sauktu. Tad kad pats savā iepriekšējā postā atradīsi vārdiņu neattiecas, tad var būt sapratīsi ko es biju domājis ar attiecas.
16.marts 2019, 14:37 | links

16.marts 2019, 14:20 | links

Dažiem vatveidīgajiem:
"..cilvēki 16. martā dažādās Latvijas vietās pulcējas, nevis lai cildinātu neofašisma ideoloģiju, bet gan lai pieminētu "Latvijas kritušo jaunatni (80 000), kas aizgāja bojā tikai tāpēc, ka totalitārā Padomju Savienība un nacistiskā Vācija noslēdza ļauno Staļina-Hitlera paktu kopā ar tā slepeniem papildu protokoliem".
16.marts 2019, 14:19 | links

Dažiem vatveidīgajiem:
"..cilvēki 16. martā dažādās Latvijas vietās pulcējas, nevis lai cildinātu neofašisma ideoloģiju, bet gan lai pieminētu "Latvijas kritušo jaunatni (80 000), kas aizgāja bojā tikai tāpēc, ka totalitārā Padomju Savienība un nacistiskā Vācija noslēdza ļauno Staļina-Hitlera paktu kopā ar tā slepeniem papildu protokoliem".
16.marts 2019, 14:19 | links

Nocitēšu, ko daudzas mūsu vates un okupantu atliekas domā par Latviju:
"Igors Čerņavskis: Esmu mājās. Esmu dzimis un audzis vēsturiskajā krievijas impērijas un PSRS teritorijā. Latvija man ir kā pretīga un briesmīga pamāte."
Un ar tādiem ir pilna Latvija...
16.marts 2019, 13:54 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager