Tavi tukšie teksti, pravieti, da par jebko, ka tik ar kādu parunāties diez ko nevilina uz dialogu. Katrs pats var izvēlēties kur nolikt ziedus atceroties kauju biedrus, tēvus, vectēvus. Pie Brīvības pieminekļa, Lestenē vai uz ēžiņas. Pārsvarā problēma jau nav tajos, kas noliek ziedus. Problēma, ir tajos kas šo piemiņas brīdi cenšas izmantot savās merkantilajās interesēs. Problēma ir tajos, kas to cenšas atspoguļot ņemot vērā tikai savas vai savu saimnieku intereses.
Kur tu saskati interesanto tajā visā, ko būtu jāapspriež?
AndrisABC, 16.marts 2019, 17:03
Tavi tukšie teksti, pravieti, da par jebko, ka tik ar kādu parunāties diez ko nevilina uz dialogu. Katrs pats var izvēlēties kur nolikt ziedus atceroties kauju biedrus, tēvus, vectēvus. Pie Brīvības pieminekļa, Lestenē vai uz ēžiņas. Pārsvarā problēma jau nav tajos, kas noliek ziedus. Problēma, ir tajos kas šo piemiņas brīdi cenšas izmantot savās merkantilajās interesēs. Problēma ir tajos, kas to cenšas atspoguļot ņemot vērā tikai savas vai savu saimnieku intereses.
Kur tu saskati interesanto tajā visā, ko būtu jāapspriež?
AndrisABC, 16.marts 2019, 17:03
Čau......, es jau zinu, ka es parāk daudz runāju un pa tukšo.:). Nekā jauna. Tu runā to ko tev mutē ieliek....Tu vakar neatbildēji uz manu konkrēto jautājumu, noslēpies. Tagad dod "strūkliņu virsū" pa jaunam, tika šoreiz staba nav. Atbildi vispirms uz manu vakardienas jautājumu un tad es ar tev atbildēšu par tev šķietano "tukšumu". Ja es runāju pa tukšo, tad es tevi vispār neredzu.....
16.marts 2019, 17:17 | links