Interesanti ko pravietiem antonijas ielas saimnieks liks rakstit 9.maija???
uldens2, 16.marts 2019, 14:20
Tu arī attiecini sevi uz baru un instinktu, kas domā, ka esmu iesūtītais un vēl dubultaģents. Nav atjautīgi...Neesmu ārī marsietis, bet vienkārši ar savu viedokli un nebaidos to sludināt un neslēpjos kādam "barvedim" aiz muguras. Kā redzi riet arī nevēlos, kaut arī esmu pārliecināts " умею лучше твоего" un divās valodās. Patīk patstāvīgi, gudri, zinoši ar dzīves pieredzi bagāti, saprāta robežās drosmīgi cilvēki. Man dzīvē ir totāli ar tādiem veicies, (vai pats esmu tos izvēlējies, varbūt liktenis) līdz uzsāku savu karjēru.
Pravietis, 16.marts 2019, 14:43
un lielībnieks ar varens esi
uldens2, 16.marts 2019, 14:57
Ja tu par lamāšanos tad jā, ja zinatu ar ko es nodarbojos, tad saprastu, ka maniem vārdiem ir pamats. Uz sacensībām neizaicināšu, ka to dara viens attiecībā pret Kiviču, :). A par citu neko es nelielos, nešuj man savu viedokli pie manas lietas lietas :). Nu bet apķēzīt, apriet un nolaist sevi neviens taču negrib. Tu gribi, es nē, un tādēļ līdz šim esmu sevi aizstāvējis ciņā pret atsevišķiem nejaukiem un, iespējams ar trakumsērgu sirgstošiem suņiem, manā izpratnē. Vai es kādu kaut vienu reizi esmu aizvainojis vai apvainojis....piesakās, atvainošos un publiski. Neesmu pat uzbraucienu taisījis bez pamata.