Šogad, izskatās, iztika bez galvenā atribūta ugunskrusta. Līdz ar to pasākums būs stipri pazaudējis starptautisko ievērību un tā turpmākā norises vieta būs, acīmredzot, beigu beigās, Lestene, kur tam vieta. Un tā tam jābūt, manuprāt, nevajag mēdijos tiražēt arī zīdaiņus ratiņos un bērnus, kas tikai vēl vakardien spēruši pirmos soļus, un vēl uz kājam nevar paši nostāvēt. Tos vecākus, kas grib bojāt bērniem garīgo veselību, es neapskaužu. Bērnam vispirms ir jāiemācās ābece un jāpieradina pie veselīga dzīvesveida, nevis javazā apmeklēt pasākumus, kas uz viņiem pilnīgi un galīgi neattiecas. Drūmajai pagātnes vēstures lapai ir beidzot jāaizveras pašai, nevajag likt starp lapām grāmatzīmes, vai "ieliknīšus", jo ES un citu valstu domājošā progresīvā cilvēku daļa negrib šo nemieru un divdomības šodien skatīt ne domās izdzīvot , negrib ne inteleģentie Vācieši, ne citas nācijas savu garīgi nenosvērto neonacistu un citu (neo) izrādīšanos afišēt. Pietiek vienreiz "operēt" ārā no dzīves dabiskā ceļa noslēgumā "aizejošajiem" šķembas. Cerams šogad, ne vienai no pretinieku pusēm nebūs sevišķi daudz argumentācijas, lai muldētos. Lai arī masu informācijas līdzekļi saka, ka dalībnieku palicis vairāk, tajā pašā laikā skatitāju, manuprāt, arvien mazāk. Paldies dievam iztrūkst šie šova elementi, kurus pamazām no "scenārijiem " izdzēš. Tas ir progresīvi......
Kur jūs šodien visi tik klusi kā sēru dienā, vai temats ir tabu, laiks "padiskutēt" cerams inteleģentā formā un latviski, bez riebeklībām. Es no tā, kā ievērojāt esmu imūns, bet ja kāds bez tā gluži nevar, un tas ir viņa" inteleģences" rādītājs, es jau aizliegt "anonīmajiem varonīšiem" arī nevaru, lai to dara Administrātors.
Šmiga balsi , vau, vau.
16.marts 2019, 13:13 |
links