Es saprotu Ulden2, ka tev ir jāpadomā, jo šī ir viena no juku laiku principiālām lietām.Protams krieviem visi, kas bija pret viņiem bija ienaidnieki. Bet latvietim tomēr ir svarīga nac. pašapziņa, vai tu cīnies par savu dzimtu un zemi kopā ar līdzīgi domājošiem bariņā(mežs brālu vienības) un ar neizskalotam smadzenēm un sasolītiem labumiem .........
Pravietis, 12.marts 2019, 00:46mežabrāļi krievus grieza ar vācu ieročiem,jo ir tāda laba paruna,mūsu ienaidnieka ienaidnieks ir mūsu sabiedrotais,bet jums vatņikiem to nesaprast,meklējat tik kurš iedos kādu lieku rubli un tam bučojat kurpes:DDD
uldens2, 12.marts 2019, 01:21
Tu izvairies no sarežģītā jautājuma....Vairums mežabrāļu aizgāja mežā, bet nepieslējās ne sarkanajiem, ne vāciešiem ar domu izdzīvot, nogaidīt un atgriezties savas dzimtas mājās. Viņu uzdevums bija slēpties tobrīd no jebkuras varas. Latvijas mežabrāļiem nevajag pietakstīt ukraiņu "tautas varoņu hitleriešu Šuheviča, Banderas varoņdarbus" , tie bija hitleriešu zombēti un grieza galvas nost gan tautiešiem, gan cittautiešiem, kas dzīvoja tobrīd Ukrainā. Paprasi kapēc to vajadzēja darīt, kāda tam bija nepieciešamība.......Uzreiz atvainojos, ja tu uzskati, ka Hitleriskās Vācijas karaspēks bija atbrīvotājkaraspēks, kā viņus tagad dēvē, un es aizskāru tavas patriotiskās jūtas. Es tā neuzskatu un neuzskatīšu. Tas arī viss.
12.marts 2019, 10:32 | links