Manam tēvam tobrīd bija 11 - 12 gadiņi, kad čekists ņēma priekšā un lika stāstīt par vectēvu, kurš agrāk bija Kremlī un iesaukts sarkanajos strēlniekos. Pēc "nopratināšanas" piedraudēja, ja neturēs muti, abus divus iesēdinās. Muti tā arī turēja, man tikai pastāstīja. Šīm darba metodēm pat nosaukumu grūti atrast.....Tā nu bija, vēsture ir bijusi raiba. Mans vestēvs teica " es pārdzīvoju četras naudas reformas", gan jau Tev arī nebūs lemts tik mierīgi dzīvi nodzīvot". Manā laikā jau ir bijušas 4 naudas reformas, dieviņš bija žēlīgs, pagaidā tikai karš nav bijis, ja neskaita Afganistānu un Čečeniju, bet paraut dienestā varēja. Bet daudz kas mums vēl priekšā un šis vēsturiskais apskats ,lai paliek pagātnei, nevajag tajā iestrēgt. Vajag domāt kā gudri nodzīvot atvēlēto dzīvi, nevis kasīties par lietām, kuras mēs vairs mainīt nevaram. Es nekā nevaru saprast, kādi argumenti vada tos, kas nemitīgi meklē kašķi, cenšas uzspiest savas patiesības, pārliecināt par jebkuru cenu citus CL apmeklētājus, tos censties apsaukāt, pazemot. Tiešām tā var pašapliecināties in noķert kādu "gļuku", kādi instinkti vai diagnoze spiež to darīt. Labprāt dzirdētu cilvēka viedokli, kas draudzējas ar psiholoģiju......
12.marts 2019, 20:14 |
links