Ekonomika un politika

Demokrātikas sabiedrības ietvaros būtu būtiski iepazīties un diskutēt par šo tēmu. Tā kā iepriekšējā politisko diskusiju tēma ir veiksmīgi nonākusi pie paredzamā finiša,gribētos to atsākt jaunā kvalitātē, bez personīgiem cieņu aizvainojošiem komentāriem un bez kādas rasu naida kurināšanas. Tā ar bišku ar vēsāku un skaidrāku prātu...
Cik zinu, Vācija par nodarīto ir atvainojusies...

Tavai valdībai ar to sakars, ne tev...

skutans, 12.marts 2019, 14:13

Vācijā nav mainījusies valsts. Nu bija gan sadalīta, nezinu vai atvainojās abas, Rietumvācija vai Austrumvācija.

PSRS bija un sabruka, mantinieki sadalīja, kam izdevās pagrābt vairāk, kam mazāk, kā jau pie mantojuma dalīšanas, ķadam tika aktīvi, kādam parādi.

Es neredzu kā tieši Krievija ir pie tā vainīga. Nacionāli tur daudzi bija, ja pēc tautības skatās, tad jau , ja godīgi, letiņiem labāk nevipendrivatsa, ņemot vērā sarkano strēlniekus, kas daudzi bija visai lielas šiškas, tai skaitā NKVD.
Ka vēl mums nesanāk atvainoties :(

zaraza, 12.marts 2019, 14:21

Vispār jau PSRS bija Krievija ar tās okupētajām teritorijām. Otrkārt, nav pat runa par atvainošanos – krievi jau uzskata, ka viņi visu pareizi darīja, kopīgi ar vāciešiem okupējot Poliju, iebrūkot Somijā un atņemot tai daļu teritorijas un okupējot Baltijas valstis.

Shm_didzis, 12.marts 2019, 14:25

Nu tatad - ja PSSR bija krievija ar visam okopetajam teritorijam ( ari LV ) , tad daļa vainas ir ari uz Tevim un Taviem seņčiem !
Ko nebļavi un negaji protesta gajienos , lai LPSR nesutitu savus 18 gadigos puisišus uz afgaņiem ?

plesigais, 12.marts 2019, 14:39

Plēsīgais, ko gāji dienēt okupantu armijā un neprotestēji pret to? Ko tavi senči neprotestēja pret to, ka tev jāiet uz afgāņiem?
12.marts 2019, 14:48 | links

Vispār jau PSRS bija Krievija ar tās okupētajām teritorijām.

PSRS pilnīgi jauna valsts. Tā izveidojās uz bijušas Krievijas Impērijas bāzes, tāpat kā Latvija, Igaunija, Lietuva, Somija, uz Austroungārijas bāzes izveidojās Austrija, Ungārija, Čehoslavākija u.c. valstis, kas izveidojās pēc impēriju sabrukšanas I. pasaules kara rezultātā. Kāds šādā gadījumā PSRS sakars ar Krieviju?
12.marts 2019, 14:44 | links

Vācijā nav mainījusies valsts. Nu bija gan sadalīta, nezinu vai atvainojās abas, Rietumvācija vai Austrumvācija.

PSRS bija un sabruka, mantinieki sadalīja, kam izdevās pagrābt vairāk, kam mazāk, kā jau pie mantojuma dalīšanas, ķadam tika aktīvi, kādam parādi.

Es neredzu kā tieši Krievija ir pie tā vainīga. Nacionāli tur daudzi bija, ja pēc tautības skatās, tad jau , ja godīgi, letiņiem labāk nevipendrivatsa, ņemot vērā sarkano strēlniekus, kas daudzi bija visai lielas šiškas, tai skaitā NKVD.

Vispār jau PSRS bija Krievija ar tās okupētajām teritorijām. Otrkārt, nav pat runa par atvainošanos – krievi jau uzskata, ka viņi visu pareizi darīja, kopīgi ar vāciešiem okupējot Poliju, iebrūkot Somijā un atņemot tai daļu teritorijas un okupējot Baltijas valstis.

Nu tatad - ja PSSR bija krievija ar visam okopetajam teritorijam ( ari LV ) , tad daļa vainas ir ari uz Tevim un Taviem seņčiem !
Ko nebļavi un negaji protesta gajienos , lai LPSR nesutitu savus 18 gadigos puisišus uz afgaņiem ?
12.marts 2019, 14:39 | links

Zaraza nez kapec ukrainai un gruzijai okupeja dalu teritorijas,tur nav sakara vajag,nevajag.Reitingu celsanai tas vajadzigs,lai aitu baram prieks par velikuju dzerzavu
12.marts 2019, 14:32 | links

nebūtu mēs nato,sen būtu okupējuši atkārtoti

uldens2, 12.marts 2019, 13:52

pārāk augstās domās esi par LV nozīmību... ta kam mes nafig vajadzīgi lai mūs okupētu?
Faktori, kas bija svarīgi 20gs. un agrāk, respektīvi ērts ģeogrāfiskais stāvoklis un izeja uz Jūru, mūsdienās vairs nerullē no militātrā ieguvuma viedokļa. Raķetes lido tālāk un arī mūsdienu tehnikai sūda 600km starp mūsu megalielvalts robežām ir nepilnas diennakts jautājums.

Nē, nu, protams, ja var viegli un brīvi bez iespringšanas paņemt , tad paņemtu, nu būs domik v ģerevņe, ja nelīdzēs, tad nekaitēs. Kurš no mums zemes gabaliņu ņa haļavu nepaņemtu.
Bet lai iespringtu, cīnītos, riskētu, guldītu būtiskus resursus, lai paņemt LV? zirgam jāsamejas! Pašalaik ir dauz ērtāk, vēl viens ērts formāls "ļaunais" ko var propogandā izmantot. Drīzāk viņi būtu uz dirsas, ja pēkšņi pieņemtu pilsonības nulles variantu, atzītu krievu valodu kā valsts valodu (pie viena arī angļu un ivritu var piemest). Vot tas gan būtu trieciens Krievijai - visa shēma ar "ļauno Priblķiku" pa kāju iet, ko nu pa televizoru tautai rādīt?!

zaraza, 12.marts 2019, 14:05

Un vispār jau ieteiktu tev zarazij paskatīties kartē, domāju, ka krieviem absolūti nekas nebūtu pretī, ja viņiem piederētu Baltijas valstu teritorija + vēl norītu Baltkrieviju.
12.marts 2019, 14:28 | links

Tāpat slepkavošanu Ungārijā 1956. gadā un 1968. gadā Prāgā viņi arī uzskata par pilnīgi pareizu rīcību...
12.marts 2019, 14:26 | links

12.marts 2019, 14:25 | links

Ja tu uzskati, ka tava valdība, režīms var atklāti slepkavot, okupēt un ņirgāties par cilvēkiem un to neatzīt, tad manās acīs tu ne ar ko neatšķirsies, esi stāvejis klāt karātavām , gāzes kambarim vai neesi.
12.marts 2019, 14:23 | links

12.marts 2019, 14:21 | links

Jebkurš noziedznieks jaunu dzīvi var uzsākt tikai un vienīgi pēc grēku nožēlošanas, atzīšanas..., tiesa šo uzskata par argumentu..., tātad, lai arī kāds tas mantojums būtu, savas kļūdas ir jāatzīst un jānožēlo.
skutans, 12.marts 2019, 14:02

Pag, nesapratu? Ja man kaut kāds attāls radinieks atstāj mantojumu, un pie viena izŗādās, ka vinš par gāzes kameras kurinātāju savulaik piestrādājis, tad man ko ? Ebreju tautai par holokaustu jāatvainojas?! Jānožēlo kaut kas, kam es pat blakus stāvējis neesmu? Es ta tur pri čom?!!

zaraza, 12.marts 2019, 14:08

12.marts 2019, 14:13 | links

Jebkurš noziedznieks jaunu dzīvi var uzsākt tikai un vienīgi pēc grēku nožēlošanas, atzīšanas..., tiesa šo uzskata par argumentu..., tātad, lai arī kāds tas mantojums būtu, savas kļūdas ir jāatzīst un jānožēlo.
skutans, 12.marts 2019, 14:02

Pag, nesapratu? Ja man kaut kāds attāls radinieks atstāj mantojumu, un pie viena izŗādās, ka vinš par gāzes kameras kurinātāju savulaik piestrādājis, tad man ko ? Ebreju tautai par holokaustu jāatvainojas?! Jānožēlo kaut kas, kam es pat blakus stāvējis neesmu? Es ta tur pri čom?!!
12.marts 2019, 14:08 | links

nebūtu mēs nato,sen būtu okupējuši atkārtoti

uldens2, 12.marts 2019, 13:52

pārāk augstās domās esi par LV nozīmību... ta kam mes nafig vajadzīgi lai mūs okupētu?
Faktori, kas bija svarīgi 20gs. un agrāk, respektīvi ērts ģeogrāfiskais stāvoklis un izeja uz Jūru, mūsdienās vairs nerullē no militātrā ieguvuma viedokļa. Raķetes lido tālāk un arī mūsdienu tehnikai sūda 600km starp mūsu megalielvalts robežām ir nepilnas diennakts jautājums.

Nē, nu, protams, ja var viegli un brīvi bez iespringšanas paņemt , tad paņemtu, nu būs domik v ģerevņe, ja nelīdzēs, tad nekaitēs. Kurš no mums zemes gabaliņu ņa haļavu nepaņemtu.
Bet lai iespringtu, cīnītos, riskētu, guldītu būtiskus resursus, lai paņemt LV? zirgam jāsamejas! Pašalaik ir dauz ērtāk, vēl viens ērts formāls "ļaunais" ko var propogandā izmantot. Drīzāk viņi būtu uz dirsas, ja pēkšņi pieņemtu pilsonības nulles variantu, atzītu krievu valodu kā valsts valodu (pie viena arī angļu un ivritu var piemest). Vot tas gan būtu trieciens Krievijai - visa shēma ar "ļauno Priblķiku" pa kāju iet, ko nu pa televizoru tautai rādīt?!
12.marts 2019, 14:05 | links

Jebkurš noziedznieks jaunu dzīvi var uzsākt tikai un vienīgi pēc grēku nožēlošanas, atzīšanas..., tiesa šo uzskata par argumentu..., tātad, lai arī kāds tas mantojums būtu, savas kļūdas ir jāatzīst un jānožēlo. Šī valsts to nav darījusi un sekas mēs redzam labu laiku un baudīsim arī turpmāk. Nu tak tik vienkārši - kurš ticēs dubultslepkavam, manjakam ,kurš savu vainu neatzīst...
12.marts 2019, 14:02 | links

zaraza,krievi te joprojām svin ''uzvaras dienu'',krievu politiķi joprojām apgalvo ka psrs nav okupējusi latviju,viņi joprojām apgalvo ka te ir cēluši labklājību kamēr bij te.Viņi te joprojām mēģina noturēt ietekmes sfēras,nebūtu mēs nato,sen būtu okupējuši atkārtoti
12.marts 2019, 13:52 | links

, tāpēc kamēr kremlis nepateiks,jā mēs darijām slikti ka okupējām jūsu valsti un bendējām jūsu tautu,mēs lūdzam piedošanu,tikmēr es viņūs nīdīšu un izsmiešu.
uldens2, 12.marts 2019, 13:28

A pri čom tur pašreizējā Krievija? Nu OK, tipa PSRS ekonomiskais mantinieks, tipa, ar baltiem diegiem šūts. Mantiniekiem jātavainojas par miruša onkuļa grēkiem un sūdiem? Problēma jau tajā ka gan viņi, gan mēs tos miroņa sūdus kustina un izmanto pašreižejās polistiskās spēlēs, nevis atstāj vēsturniekiem un dzīvo te un tagad.
Tad vēl vāciešiem, zviedriem, poļiem (un leišiem) un pārējiem, kas pa pašreizējās LV teritoriju pāri gājuši gadsimtu laikā arī jāprasa atvainošanās un kompensācijas.
Jebkurām ģeogrāfiski tuvām tautām vienmēr ir noteikas vēsturiskas pretenzijas un skeleti skapī. Ķīniešiem ar japāņiem, židiem ar arābiem, armēņiem ar azeriem, turkiem un kurdiem, frančiem ar angļiem, krieviem ar tatāriem, par visādiem globāliem genocīdiem kā amerikāņiem ar indiāņiem vai spāņiem ar inkiem i nerunājot. Vēsturē griezuši viens otru uz vella paraušanu. Un.... Turpinam pēc vecas kalniešu tradīcijas griezt rīkles ienaidnieka pēcnācējiem līdz septītajam augumam?
A jēga?
12.marts 2019, 13:46 | links

https://youtu.be/M4e40xfFvco

Diez kāpēc JUS patrioti 27 janvari neviens neatcerejaties !
:( !

plesigais, 12.marts 2019, 13:28
kāds latvijai sakars ar to???
12.marts 2019, 13:38 | links

kas zin kas ar tām izvarošanām bij,iespējams mums to nestāstija tik smagas lietas

uldens2, 12.marts 2019, 13:17

Vairumu sieviešu pēc ņirgāšanās vienkārši nošāva, daļa pēc pārciestā vienkārši neizdzīvoja. Tā tas notika visās teritorijās kurām tie mēsli gāja pāri.

skutans, 12.marts 2019, 13:24tāpēc kamēr kremlis nepateiks,jā mēs darijām slikti ka okupējām jūsu valsti un bendējām jūsu tautu,mēs lūdzam piedošanu,tikmēr es viņūs nīdīšu un izsmiešu.Lai tur bračka un citi kangari par rubli ir gatavi viņiem klanīties,es to nekad nedarīšu

uldens2, 12.marts 2019, 13:28

Par šo tēmu ir gana daudz rakstīts, tāpat arī bildes ir pietiekami fiksētas, negribās turpināt.
12.marts 2019, 13:31 | links

Ā , pareizi ! TĀS VECMAMIŅAS NEVAR IZSTASTIT NEKO !
UN VECTĒTIŅI ARI !
12.marts 2019, 13:31 | links

https://youtu.be/M4e40xfFvco

Diez kāpēc JUS patrioti 27 janvari neviens neatcerejaties !
12.marts 2019, 13:28 | links

kas zin kas ar tām izvarošanām bij,iespējams mums to nestāstija tik smagas lietas

uldens2, 12.marts 2019, 13:17

Vairumu sieviešu pēc ņirgāšanās vienkārši nošāva, daļa pēc pārciestā vienkārši neizdzīvoja. Tā tas notika visās teritorijās kurām tie mēsli gāja pāri.

skutans, 12.marts 2019, 13:24
tāpēc kamēr kremlis nepateiks,jā mēs darijām slikti ka okupējām jūsu valsti un bendējām jūsu tautu,mēs lūdzam piedošanu,tikmēr es viņūs nīdīšu un izsmiešu.Lai tur bračka un citi kangari par rubli ir gatavi viņiem klanīties,es to nekad nedarīšu
12.marts 2019, 13:28 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager