Un kā ar kriminālatbildību un to indivīdu vajāšanu, kas neatzīst okupaciju un sludina to.......
Pravietis, 12.marts 2019, 20:40
par to būtu jāliek cietumā
12.marts 2019, 20:46 | links
Un kā ar kriminālatbildību un to indivīdu vajāšanu, kas neatzīst okupaciju un sludina to.......
Pravietis, 12.marts 2019, 20:40
<Bij ultimāts,vai nu labrātīgi vai ar militāru spēku.Ielūguma viņiem nebij.Pec starptautiskām normām tā ir okupācija un tas ir fakts.Interpretācijai nav nozīmes nekādas,jo ja zaglis tev ko nozog,pec likuma viņš ir zaglis,lai arī pats centīsies to interpretēt kā aizņemšanos bez tavas ziņas
Vēsturiski fakts tāds:
1940. gadā padomju karaspēks ienāca Latvijā, bez kara pieteikuma. Jāatzīst, bez karadarbības, LV valdība neprotestēja, nesūtīja nekur starptautiskas notas utt..
zaraza, 12.marts 2019, 20:35
Beidzat tak ņemties. Plēsīgais iesaku apdomāties jo vēsture ir jau izmainīta. Pēc 100 gadiem pavisam savādāk vēsturnieki sagrozīs vēsturi. Vēsturi vienmēr kāds ievirza sev vajadzīgā gultnē . Un tu Uldēn netici akli visam ko redzi pa tv un lasi. Domā . Atceries savu dzīves laiku - to ar kāds kādreiz sagrozīs pēc sirds patikas.
Bralitis, 12.marts 2019, 20:04
Tad tu gribi teikt ka psrs nav okupējusi LV???Un nav nevienu izsūtijusi????Ka šajās lietās ir sagrozīts.Davai faktus
uldens2, 12.marts 2019, 20:07
Man pietiek ar vienu faktu . Ulmanis lika ielaist krievu armiju . Man ar to vien jau pietiek.Ko tev vēl vajag ?
Bralitis, 12.marts 2019, 20:18Ulmanis piekāpās ultimātam,un tas ir vēsturisks fakts,kas tur ir samelots???Vai tad vēstures grāmatās raksta kaut ko citu??Ja stāsti tad stāsti ko zini,nevis mētājies ar tukšām runām kā plēsīgais
uldens2, 12.marts 2019, 20:27
Duriks tu esi. Piekāpās ultimātam. Tāds pats pidars kā visi mūsu politiķi. Personīgi es to tam urlam Ulmanim nekad nepiedošu. Lai sadeg ellē maita.
Bralitis, 12.marts 2019, 20:30
Man pietiek ar vienu faktu . Ulmanis lika ielaist krievu armiju . Man ar to vien jau pietiek.Ko tev vēl vajag ?
Bralitis, 12.marts 2019, 20:18Ulmanis piekāpās ultimātam,un tas ir vēsturisks fakts,kas tur ir samelots???Vai tad vēstures grāmatās raksta kaut ko citu??Ja stāsti tad stāsti ko zini,nevis mētājies ar tukšām runām kā plēsīgais
uldens2, 12.marts 2019, 20:27
Man pietiek ar vienu faktu . Ulmanis lika ielaist krievu armiju . Man ar to vien jau pietiek.Ko tev vēl vajag ?Ulmanis piekāpās ultimātam,un tas ir vēsturisks fakts,kas tur ir samelots???Vai tad vēstures grāmatās raksta kaut ko citu??Ja stāsti tad stāsti ko zini,nevis mētājies ar tukšām runām kā plēsīgais
Bralitis, 12.marts 2019, 20:18
Beidzat tak ņemties. Plēsīgais iesaku apdomāties jo vēsture ir jau izmainīta. Pēc 100 gadiem pavisam savādāk vēsturnieki sagrozīs vēsturi. Vēsturi vienmēr kāds ievirza sev vajadzīgā gultnē . Un tu Uldēn netici akli visam ko redzi pa tv un lasi. Domā . Atceries savu dzīves laiku - to ar kāds kādreiz sagrozīs pēc sirds patikas.
Bralitis, 12.marts 2019, 20:04Tad tu gribi teikt ka psrs nav okupējusi LV???Un nav nevienu izsūtijusi????Ka šajās lietās ir sagrozīts.Davai faktus
uldens2, 12.marts 2019, 20:07
Beidzat tak ņemties. Plēsīgais iesaku apdomāties jo vēsture ir jau izmainīta. Pēc 100 gadiem pavisam savādāk vēsturnieki sagrozīs vēsturi. Vēsturi vienmēr kāds ievirza sev vajadzīgā gultnē . Un tu Uldēn netici akli visam ko redzi pa tv un lasi. Domā . Atceries savu dzīves laiku - to ar kāds kādreiz sagrozīs pēc sirds patikas.Tad tu gribi teikt ka psrs nav okupējusi LV???Un nav nevienu izsūtijusi????Ka šajās lietās ir sagrozīts.Davai faktus
Bralitis, 12.marts 2019, 20:04
Uldiņ slinkums meklet , bet to ka Tu ņirgajies par stulbajiem krieveļiem kuri uz kara altara ziedojuši vairak neka 20 miljonus savejo , es atceros !Nesaprotu kāpēc tu saki paldies viņiem ka sāka otro pasaules karu?Tad jau saki paldies arī hitleram,kā neka krievi kopā ar vāciešiem uzsāka otro pasaules karu,diezgan dīvaini par to izteikt pateicību
ATKARTOJU SPECIALI TEV !
Es saku PALDIES saviem un Taviem , un musu visu SENČIEM ( ARI KRIEVEĻU ) par iespeju šobrid šeit CL un LATVIJA dzivot un runat !
Bet tev jau laikam nepieleca KĀPĒC !
;)
plesigais, 12.marts 2019, 19:56
Ak nabadziņi - zaudeja KRIEVU alkašu bariņam , un bija spiesti ATVAINOTIES ! Izmaksat !
KAM atvainoties ?
Pelniem , kas izkaisiti uz Vacijas laukiem ?
plesigais, 12.marts 2019, 19:29Kadam krievu baram,izskatās ka tev pat mazākās nojēgas nav ar ko vācija karoja.Tur amerikāņi,kanādieši,briti un daudzas mazās valstiņas karoja.Tā ka krievu pienesums tur ir tikai daļējs.Vienīgā valsts kas karoja pret vāciju no pašas pirmās līdz pēdējai dienai bij anglija,kamēr krievi 2 gadus draudzīgi roku,rokā karoja ar vāciju kamēr saplēsās savā starpā.Tak cirvja kungs palasi kādu vēstures grāmatu,pirms kapa vismaz kapeiku gudrāks paliksi
uldens2, 12.marts 2019, 19:37
Cien. Plēsīgais vai kā Tevi tur, vēsturi atkal nezini ( caur krievijas nometnēm ( gulagu ) ap 35 milj. cilvēku izgāja, cik atgriezās , to neviens nezina. Vajadzēja , ja ne skolā, tad vēlāk palasīt vēsturi.
VT65, 12.marts 2019, 19:25
"kaut kāds %". domāju 80% točno.viņu motivāciju mēs nezinam,bet neticu ka 80%.
Tur jau vēl cits faktors, "stukači" jau arī nemaz neapzinājās pie kā tas novedīs.
Neviens jau nerakstīja "lūdzu to un to uz sibīriju izsūtīt vai nošaut!" Rakstīja, piemēram, kas tāds un tāds, maita, trīs reizes dienā gaļu ēd, a man, tīram proletariāta pārstāvim. nav, pieņemiet mērus. Ar cerību ka atņems biki paiku , varbūt no mājas patrieks un atdos labākam proletariāta pārstāvim (ar domu par sevi). Ja apzinātos reālās sekas, tad daudzi nestučītu.
zaraza, 12.marts 2019, 19:38
18:58protams ka nekas savādāk nebūtu,vienmēr kāds procents gnīdu atrastos,tas pats luters ar plēsīgo pirmie būtu stukaču rindās.Jo stukačus vieno dažas īpašības,tā ir skaudība un mazvērtības kompleks
uldens2, 12.marts 2019, 19:19