Ekonomika un politika

Demokrātikas sabiedrības ietvaros būtu būtiski iepazīties un diskutēt par šo tēmu. Tā kā iepriekšējā politisko diskusiju tēma ir veiksmīgi nonākusi pie paredzamā finiša,gribētos to atsākt jaunā kvalitātē, bez personīgiem cieņu aizvainojošiem komentāriem un bez kādas rasu naida kurināšanas. Tā ar bišku ar vēsāku un skaidrāku prātu...
Valsts pārvaldē problēmas vairāk muļķības un pieredzes trūkuma dēļ, nevis plānota sabotāža un korupcija.
Protams, ir arī tās, bet apgalvot, ka lietas notiek aplami tikai tādēļ, ir pastulbi.

Alcans, 10.marts 2019, 23:03

Gribētos teikt krievu sakāmvārdu " в тихом болоте чёрти водится " Tiklīdz nāk no politiskās partijas jaunais censonis un kļūst par ierēdni, tā drīz vien paliek par bezprideļšķiku. Tā ir psihoze, kam apakšā stāv nesodāmības sindroms, jo dzīvē sākotnēji baltai apkaklītei ir jāpilda augstākstāvošā partijas biedra ierēdņa ne visai likumīgās pavēles. Bet pamazām "drosmes" paliek vairāk un ierēdnis ar laiku paliek pārliecinošāks par savu varēšanu un sāk taisīt savas šeftes. Tad kaut kādā brīdī tiek (it kā) noķerts un to jau veiksmīgi tālāk izmanto savās interesēs augstākstāvošais partijas biedrs un šefs. Lietas tālāk tiek bīdītas, bet šefam ir labs "казёл отпущения", jeb " чужыми руками легко уголь загребать". Tālāk kā jau filmās, solījumi, ka nepieciešamības gadījumā piesegs un neiesēdinas un tt. Tā ir tāda kā viena astoņkājīša kājiņa.....Kāda laime būtu bijusi priekš grēcīgās zemītes, ja partijas biedriem būtu liegts stradāt par ierēdņiem, tā kā tas ir prokuratūrā un tiesā............................................................................................................................................................................................................
11.marts 2019, 00:37 | links

Alcans [10.03.19]: Rīga, tā ir cita problēma.
Nav tikai Rīgas problēma, man attāls paziņa arī no Seska partijas jau labu laiku ir vienas kurzemes mazpilsētas komunālās saimniecības kaut kāds čiekurs, neteikšu ka viņš nabadzīgi dzīvotu...
Domāju, tā sērga ir visur.
10.marts 2019, 23:24 | links

Rīga, tā ir cita problēma.
10.marts 2019, 23:06 | links

Valsts pārvaldē problēmas vairāk muļķības un pieredzes trūkuma dēļ, nevis plānota sabotāža un korupcija.
Protams, ir arī tās, bet apgalvot, ka lietas notiek aplami tikai tādēļ, ir pastulbi.
10.marts 2019, 23:03 | links

Tonis [10.03.19]: Ta jau šmiga ir no tās ierēdņu blices...
Re kā Žiriks griež..)
https://youtu.be/9-krhbyb0nQ?t=1228
Toņa, tev laikam ir švaki ar uztveri :(. es tev jau atbildēju, ka valsts iestādēs neesmu nekad strādājis
10.marts 2019, 22:52 | links

Ta jau šmiga ir no tās ierēdņu blices...
Re kā Žiriks griež..)
https://youtu.be/9-krhbyb0nQ?t=1228
10.marts 2019, 22:44 | links

uldens2 [10.03.19]: Šmiga,kunksti jau Tu.Plēsīgais un Pravietis norāda uz nebūšanām,kuras valda visapkārt.

BrunoL, 10.marts 2019, 22:08
Ja viņš norādītu uz nebūšanām tad viņš ierakstītu kura regula viņam traucē dzīvot,šitā ir īdešana kā vecai bābai,kurai viss ir slikti jo sen jau nav seksa
vissirslikti.lv pulciņam pēc shēmas ir jākunkst, ka viss ir slikti, reāli skaitļi, fakti, utt. tam nav vajadzīgi, galvenais pateikt, ka visi ierēdņi ir zagļi, ES sliktie un Latvijā veiksmīgi uzņēmumi nepastāv, jo ir tikai ES fondu zagļi, utt. Un tas viss kā salauzta plate pa riņķi...:)
10.marts 2019, 22:27 | links

Šmiga,kunksti jau Tu.Plēsīgais un Pravietis norāda uz nebūšanām,kuras valda visapkārt.

BrunoL, 10.marts 2019, 22:08

Ja viņš norādītu uz nebūšanām tad viņš ierakstītu kura regula viņam traucē dzīvot,šitā ir īdešana kā vecai bābai,kurai viss ir slikti jo sen jau nav seksa
10.marts 2019, 22:20 | links

Tonis [10.03.19]: Šmiga te ir patstāvīgais kritiķis...
Un? Toņa, tevi tas baigi p*sh?
10.marts 2019, 22:18 | links

Šmiga te ir patstāvīgais kritiķis...
10.marts 2019, 22:13 | links

BrunoL [10.03.19]: Šmiga,kunksti jau Tu.Plēsīgais un Pravietis norāda uz nebūšanām,kuras valda visapkārt.
Plēsīgais un pravietis dzen kaut kādu demagoğisku mēslu, nevis norāda uz nebūšanām...
10.marts 2019, 22:11 | links

Šmiga,kunksti jau Tu.Plēsīgais un Pravietis norāda uz nebūšanām,kuras valda visapkārt.
10.marts 2019, 22:08 | links

plesigais [10.03.19]: Tonis [18:56]: Sāpes nekādas,viss mums iet uz augšu,Mahima , Rimi un Depo rullē...Aha. Šodien Igaunijā iegāju aptiekā. Medikamenti tur lētāki par 20-30% kā LV aptiekās!

urmaas, 10.marts 2019, 21:11

Aga un man no leišiem cukuru atveda 0,35 kg !
Divaini nē ?

plesigais, 10.marts 2019, 21:16
Tāpēc jau arī neviens neatjauno nozari, kas nolīdzināta ar buldozeru. Vajag zemniekiem tehniku, vajag līdzekļus rūpnīcai, a tu taisīsi biznesu un vedīsi no leišiem pa 0,35 kg. Kāds te bizness, tikai ar paranoju slims tautietis metīsies atjaunot nozari.

Pravietis, 10.marts 2019, 21:27

TAD KAS IR TIE ONKAS KAM TAS IR IZDEVIGI ?
KAS MAN STASTA CIK LV SUPER PUPER DZIVE !
Un kadu sodu viņi ir pelnijuši ? :(
Pag, pag plēsīgais, tu jau stāsti, ka tev viss ir super-puper kārtībā, nesaprotu, ko tu kunksti?
10.marts 2019, 21:58 | links

Hakamada malacīte...
https://youtu.be/us1sihpQauM?t=232
10.marts 2019, 21:54 | links

Tonis [18:56]: Sāpes nekādas,viss mums iet uz augšu,Mahima , Rimi un Depo rullē...Aha. Šodien Igaunijā iegāju aptiekā. Medikamenti tur lētāki par 20-30% kā LV aptiekās!

Divaini nē ?

Tāpēc jau arī neviens neatjauno nozari, kas nolīdzināta ar buldozeru. Vajag zemniekiem tehniku, vajag līdzekļus rūpnīcai, a tu taisīsi biznesu un vedīsi no leišiem pa 0,35 kg. Kāds te bizness, tikai ar paranoju slims tautietis metīsies atjaunot nozari.

TAD KAS IR TIE ONKAS KAM TAS IR IZDEVIGI ?
KAS MAN STASTA CIK LV SUPER PUPER DZIVE !
Un kadu sodu viņi ir pelnijuši ? :(
10.marts 2019, 21:36 | links

Tad tagad man skaidrs,leiši to sazvērestību uzrīkoja ar cukurfabriku likvidēšanu lv:DDD
10.marts 2019, 21:33 | links

Tonis [18:56]: Sāpes nekādas,viss mums iet uz augšu,Mahima , Rimi un Depo rullē...Aha. Šodien Igaunijā iegāju aptiekā. Medikamenti tur lētāki par 20-30% kā LV aptiekās!

Divaini nē ?

10.marts 2019, 21:27 | links

Urmaas,tev jau kā ikaunim skidonus dod...)
10.marts 2019, 21:26 | links

Igauņiem tā lēnā domāšana,vēl nav ierubījuši cik no tā cukuriņa var izpilināt.A leiši ,kā vienmēr, kaut ko nofenderēs...:)
10.marts 2019, 21:24 | links

Divaini nē ?
10.marts 2019, 21:16 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager