Pravietis [09.03.19]: Pravieti, KUR IR TAVS NESAGRIEZTAIS KUĢIS? KUR IR TAVA CUKURA RŪPNĪCA? Visi vis riņķī vainīgi, tikai tu ko? KO TU ESI IZDARĪJIS LAI VISIEM BŪTU LABI?Aizdedzinoties vismaz kads siltums izdalītos.
AndrisABC, 9.marts 2019, 12:15
Es esmu strādājis, bet ne parazitējis un šai valstij maksājis iespēju robežās nodokļus, neesmu brutāli zadzis zem politiskā lietussarga,vai tas vēl ir par maz. Visi nevar būt ģēniji un saņemt Nobela prēmijas. Kas man vēl ir jāizdara, jāaplejās ar benzīnu un jāaizdedzinās pie brīvības pieminekļa, lai tiktu vairāk pamanīts. Man nav vajadzīga ekstrēma pašapliecināšanās ne izrādīšanās, atšķirībā no tiem, kas beidz līderisma skolas, kas strādā no Sema onkuļa līdzekļiem. Esmu strādājis un savas zināšanas un pieredzi atdevis citiem, palīdzējis citiem tikt ārā no mēsliem un citām likstām. Es neprasu no valsts triju zvaigžņu bļambuku, tādēļ neprasiet arī no manis abstrakto un nosacīti vienīgo un pareizo" atdošanos", bet kalpa dvēsele man nav un savs viedoklis arī ir, uz to man tiesības vēl nav atņēmuši un tādēļ pārmest nevienam nav tiesību. Nesaprotu tavu aksiomu, ko tu vēlies , lai indivīds izdarītu tādu, lai viņu varētu saukt par piederošu nezinu kam......valstij, partijai, velnam varbūt......un vispār saukties par cilvēku Latvijā.
9.marts 2019, 16:52 | links