Zaraza,
Zelta vārdi " bijām ar mieru rīkli kost, vai tas krievs, vai vāciets", tā arī bija. Tu izstāstīji savu tuvinieku vēsturi, es to nedarīšu, kaut gam viss tas ļoti tuvu tam, ko tu pastāstīji. Te CL ir kā pret sienu, nedzird, negib dzirdēt. Tiec apsaukats un padarīts par muļķi ar piekarinātām birkām, bet man tas godīgi ir pie kājas. Ar galēji radikāli noskaņotajiem, psihiski nelīdzsvarotajiem es nerunāju.Nevajag pa tukšo izšķiest enerģiju. Kas zin labāk savu tuvinieku vēsturi, ja ne tu un es šjā gadījumā. Tagad ir nozombēta viena eirolatvijas iedzīvotāju daļa, kuri vadās no TV un nac. partijas programmas un lozungiem, jo " strašnāk jo labāk". Viss ir daudz, daudz sarežģītāk nekā par to domā nozombētie. Vienu gan zinu senči bija pārsvarā nac. noskaņoti, bet nav bijuši vardarbīgi pret savu tautu. Tik tolerantu tautu grūti atrast tajos 39.- 45. gadu laikos. Ja bija atsevišķi ekscesi, tad tur ir jāmeklē sakne. Tas kas notika Ukrainā vēsturiski tajos pašos gados ir murgs un paralēļu, analoģijas nekādas tam nav ar mūsu senču domām, darbiem un asinīm.........Mēs šodien runājām par meža brāļiem, bet ne partizāniem, vermahta karavīriem vai sarkanajiem....
12.marts 2019, 17:27 |
links