Pravietis...
Es neapgalvoju, ka korupcijai ir mazs īpatsvars. Es vienkārši neuzskatu, ka korupcija ir galveno problēmu sarakstā. Korupcija ir bijusi kopš civilizācijas sākumiem un būs līdz apokalipsei. Nu uzmočī kāds kaut kādu projektu, nu saņem otkatu. Un? Da vesels ēdis, ja naudu tepat Latvijā notērē. Jā, ik pa brīdim kāds jāpakar, nu arī gadsimtiem atstrādāta sistēma un profesionālais risks.
Man lielāka problēma šķiet kā rezi tas slānis, kas pilnīgi bezjēdzīgs, strādāt ne māk, ne grib, pat to pašu nelaimīgo otkatu prāta un uzņēmības nepietiek priekš sevis izsist. Amēbas, kas sēž uz budžeta naudas, saņem algu a NOPELNĪT neko nespēj ne sev , ne valstij. Labāk tad jau lai vālē ciniski, pragmatiski un uzņēmīgi zagļi, kas motivēti strādā un zin pa ko cīnās i priekš valsts, i priekš sevis.
zaraza, 11.marts 2019, 12:11
Tā ir tikai tav teorija – reāli, atceries, ka saeimā nevalda viens politiskais spēks, bet koalīcija, kur katrai partijai ir savi valdošie čiekuri ar savām interesēm. Un tās tavas saucamās amēbas var strādāt un plēsties cik grib, ja tas likumprojekts, iniciatīva, utt. aizskars čiekuru (cinisko, pragmatisko un uzņēmīgo zagļu) intereses, viņi tāpat nespēs izbīdīt to, jo koalīcijas saglabāšanas interesēs tas viss tiks nogludināts vai nolikts uz tālākā plauktiņa...
11.marts 2019, 13:16 | links