Ekonomika un politika

Demokrātikas sabiedrības ietvaros būtu būtiski iepazīties un diskutēt par šo tēmu. Tā kā iepriekšējā politisko diskusiju tēma ir veiksmīgi nonākusi pie paredzamā finiša,gribētos to atsākt jaunā kvalitātē, bez personīgiem cieņu aizvainojošiem komentāriem un bez kādas rasu naida kurināšanas. Tā ar bišku ar vēsāku un skaidrāku prātu...
https://youtu.be/DA9RZOFwfes

Un te biku humoram !

plesigais, 20.februāris 2019, 00:05
Tas nav humors, tā ir patiesība un Haholu likumdošana. Viņi grib izkalpoties eiropas priekšā, tādēļ pieņēmuši tādu tiesību normu, lai cīnītos pret izvarošanu. Starp citu tas attiecas itkā arī uz laulībā sastāvošajiem. Radai sen jau jumtu jāmaina, tas ir nobrucis. Galvenais aktieris , starp citu, kā man liekas ir viens no aptuveni 42 pretendentiem uz valsts prezidenta vietu. :).

Pravietis, 20.februāris 2019, 00:49

Eksperts par "haholiem" :):):). Gan jau ka visa informācija nāk no kremļa propagandas kanāliem.
Lai vai kā, bet haholiem virzība ir pareiza – prom no utainās paraškas un huilo putina netīrajiem magiem.
20.februāris 2019, 10:55 | links

Šī sadaļa ir kā koorporatīvs! Ja ieradāties un uzvedaties kā vieglas uzvedības būtnes, tad nebrīnaties, ja tiek piedāvāts "sex"!
20.februāris 2019, 09:17 | links

Redzesloka paplašināšanai.Tā saucamo "šarlatānu'' pārdomas par brīvību un globālās pasaules virzību uz elektronisko verdzību.Vērtīgs gabals tiem,kas par to vēl nav aizdomājušies.Silti iesaku noskatīties.Uldiņveidīgajiem un raihveidīgajiem savu žulti iesaku paturēt pie sevīm...

https://youtu.be/8eWM0SG5_ao?t=19
20.februāris 2019, 04:48 | links

Un te biku humoram !

plesigais, 20.februāris 2019, 00:05

Tas nav humors, tā ir patiesība un Haholu likumdošana. Viņi grib izkalpoties eiropas priekšā, tādēļ pieņēmuši tādu tiesību normu, lai cīnītos pret izvarošanu. Starp citu tas attiecas itkā arī uz laulībā sastāvošajiem. Radai sen jau jumtu jāmaina, tas ir nobrucis. Galvenais aktieris , starp citu, kā man liekas ir viens no aptuveni 42 pretendentiem uz valsts prezidenta vietu. :).
20.februāris 2019, 00:49 | links

Par esošo situāciju var teikt žargonā ; " šmona nav un desa arī nevienam nepiedeg ". Redz, cik skaista ir šī valoda pat tulkojumā :),:).
20.februāris 2019, 00:30 | links

Bralitis [20.02.19]: Lietotājam Bralitis izteikti 2 brīdinājumi . Jau gadu ,ibio ! Zin cik esmu te nolamājies gada laikā !! Kur trešais ? !!
Tu jau te aizdziedājies kā atkarībnieks, lai nelaiž vairs spēļu zālē.
20.februāris 2019, 00:17 | links

Un te biku humoram !
20.februāris 2019, 00:05 | links

Forši ! Iznak ka es esmu pat aizsargajams , ta teikt no izmirstošajiem ! ;)
LV zemnieciņiem ! ;)
20.februāris 2019, 00:04 | links

Lietotājam Bralitis izteikti 2 brīdinājumi . Jau gadu ,ibio ! Zin cik esmu te nolamājies gada laikā !! Kur trešais ? !!
20.februāris 2019, 00:03 | links

Man brīdinājums bija par tevi. Teica, lai neaiztiek tevi, jo esi sarkanajā grāmatā. :)))
19.februāris 2019, 23:56 | links

Nezin ka Jums bet man bridinajums atnaca ar visu paskaidrojuma vēstuli ! Īsi un kodolīgi bija uzrakstits par ko un kāpēc !
Tas gan bija tālajā 2012 gada , bet es viņu pat neprasišu nodzest !
Forš atgadinajums , uzvesties pieklajigi ! ;)
19.februāris 2019, 23:49 | links

Usi, tad arī ta saki, ka esi Igaunis un te saraksties caur google tranleiteri :), mūžīgais alibi pret bloķēšanu, es tas nebiju.
19.februāris 2019, 23:38 | links

Skatos man ar karājas brīdinājums, laikam par gramatiku, reizumis no telefona noslinkoju lielos burtus rakstīt ;)
19.februāris 2019, 22:52 | links

Raih, aprunājies ar adminu. Apskaidros par ko konkrēti ir tas brīdinājums un ja sens varnrast risinājumu un noņems. Es vismaz tā izdariju. :)
19.februāris 2019, 22:50 | links

mjuniors [19.02.19]: Baigais klusums iestājies, vai tiešām admins bloķējis visus? :))
Vismaz man kaut kāds lodziņš ar vārdu " Teksts" vēl rēgojas...
19.februāris 2019, 22:47 | links

Baigais klusums iestājies, vai tiešām admins bloķējis visus? :))
19.februāris 2019, 22:33 | links

Maisiņš vaig!
19.februāris 2019, 22:00 | links

Kas neciena ?
Tadi " mehaniķi " ka tu ?
Un kads tad tev labums " mehaniķi " ja es dabonu evro subsidijas ?
Čo , kamer naudiņa lidz manim , tikmer tu ari savus procentiņus nosmelsi !

plesigais, 19.februāris 2019, 21:39Jo man apkārt būs turīgāki cilvēki,jo man būs turīgāki klienti,jo es vairāk nopelnīšu.Tāpēc man vajag lai visi man apkart būtu bagāti,jo tad ari es varēšu būt bagāts.Bet tādus slaistus un skauģus tuvumā sev negrib redzēt:DDD

uldens2, 19.februāris 2019, 21:44

Ak tāpēc tu pielien bagatniekiem ?
Un nicini darbacilvekus !
Ā !

plesigais, 19.februāris 2019, 21:46
darba cilvēki ja ne bagāti,tad gana turīgi,ar viņiem viss labi
19.februāris 2019, 21:58 | links

Kas neciena ?
Tadi " mehaniķi " ka tu ?
Un kads tad tev labums " mehaniķi " ja es dabonu evro subsidijas ?
Čo , kamer naudiņa lidz manim , tikmer tu ari savus procentiņus nosmelsi !

plesigais, 19.februāris 2019, 21:39Jo man apkārt būs turīgāki cilvēki,jo man būs turīgāki klienti,jo es vairāk nopelnīšu.Tāpēc man vajag lai visi man apkart būtu bagāti,jo tad ari es varēšu būt bagāts.Bet tādus slaistus un skauģus tuvumā sev negrib redzēt:DDD

uldens2, 19.februāris 2019, 21:44

Ak tāpēc tu pielien bagatniekiem ?
Un nicini darbacilvekus !
Ā !
19.februāris 2019, 21:46 | links

Nu lai atbrauc ar lineālu

raihs, 19.februāris 2019, 21:32

LINEALU ? ? ?
Bernu rakstampenali liekamo 10 cm linealu ?
Butu nu rakstijis ar metrameru , colštuku , kaut ruleti ! ;)
19.februāris 2019, 21:44 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager