Copmanis Tur es tev piekrītu tā vairs nebija muļķa laišana no Toņa puses,ļoti neapdomīgs teksts bija.
22.februāris 2019, 19:49 | links
ezers [22.02.19]: nezinu urmas,nezinu,bankās šobrīd diezgan slideni iet,bieži vien nākas atskaitīties par ,kur ņēmi,kur tērēsi,tas reizēm tracina līdz baltkvēlei,a izdarīt neko nevar,nepatīk?slēgsim kontu, atbilde vienmēr viena,Tāpēc jau šamie uztaisija sistēmu, ka norēķinus vari veikt tikai caur kontu! Atverot kontu citā valstī būs dārgāka komisijas maksa. Toties LV VIDs varēs cienāties ar ledenēm. :)
ezers [22.02.19]: Kāpēc man kautkas ir jāpierāda? Ja ir pretenzijas, lai pierāda pretējo! Savādāk pieraduši, ka daudzi pie viņiem iet nokārtām galvām!Un? Kāpēc man kautkas jāpierāda?! Pirmais kas notiks būs iesniegums tiesā! Par pārējo, atradīšu variantus kā un caur ko norēķināties! Nevajag pieradināt šamos uz visatļautību!
22.februāris 2019, 13:02 | citēt | ziņot | links
uz tādu jautājumu urmas tev neviens pat neatbildēs,jāpierāda ir tieši Tev,citādi nobloķēs kontu,tāda nu mums tā banku sistēma,
Skatos, ka nevar jums te no agra rīta kādas fiļmas rādīt,vāraties līdz dienas vidum ,uz vakarpusi jau būsit atšālējušies...:)5 diena,te puse būs žvinguli šovakar
Tonis, 22.februāris 2019, 15:38
tak ne par kādu 1000 tev vids neko neprasīs,tev paziņa nestāsta visu vienkārši
uldens2, 22.februāris 2019, 13:13
MV-F [9m]: Man varbūt hobijs tāds-ik pa laiciņam izņemt nelielu summiņu, sakrāt tumbočkā un apaļu ciparu likt atpakaļ! :)
urmaas, 22.februāris 2019, 12:55
To būs grūti pierādīt.Kāpēc man kautkas ir jāpierāda? Ja ir pretenzijas, lai pierāda pretējo! Savādāk pieraduši, ka daudzi pie viņiem iet nokārtām galvām!
urmaas, 22.februāris 2019, 13:02
MV-F [22.02.19]: Man varbūt hobijs tāds-ik pa laiciņam izņemt nelielu summiņu, sakrāt tumbočkā un apaļu ciparu likt atpakaļ! :)Kāpēc man kautkas ir jāpierāda? Ja ir pretenzijas, lai pierāda pretējo! Savādāk pieraduši, ka daudzi pie viņiem iet nokārtām galvām!
To būs grūti pierādīt.
Man varbūt hobijs tāds-ik pa laiciņam izņemt nelielu summiņu, sakrāt tumbočkā un apaļu ciparu likt atpakaļ! :)
Man jau viens pastāstīja kā par 1000 eur savas naudas ielikšanu kontā VID paņēma pie dziesmas.
MV-F, 22.februāris 2019, 12:52
Man varbūt hobijs tāds-ik pa laiciņam izņemt nelielu summiņu, sakrāt tumbočkā un apaļu ciparu likt atpakaļ! :)