Tūliņ dižais lielsaimnieks vēl kopējā korī piedziedās...)
17.februāris 2019, 18:00 | links
uldens2 [8m]: jums nav pielecis kāpēc tas mēsls KHL tika radīts???Kopš KHL es hokeju vairs neskatos vispār,kaut agrāk pat biju mazliet fanātsMaigā vara!? Man tas izklausās vairāk pēc toņa kārtējās masonu teorijas... Kaut kādas varkas jau viņiem tur ir, īpaši saistībā at LG, bet tās jau viņu štelles...padomā kāpēc tur valdēs sēž politiķi un kāpēc viņi saņem milzīgu naudu??Ideāls variants kā nodot kukuli un netikt pieķertam.Ja tev piederētu hokejkomanda,tev vajadzētu baru ar liekēžiem kuriem maksāt naudu???
raihs, 17.februāris 2019, 17:42
Cietums un ilgie gadi Varkaļu urlu sabiedrībā darījuši savu. Vai tādus jāžēlo? Ne taču, pašu izvēle. Idiots ir vairāk dzīvesveids. Traki tikai ka viņu skaits pēdējos gados aug arvien straujāk, vai varbūt agrāk vienkārši viņus neviens neievēroja? Bet nu internets un īpaši soctīkli čum un mudž no šamo aktivitātēm, jo lielāks cirvis, jo vairāk jāizrādās.
Karlis_K, 17.februāris 2019, 17:02
uldens2 [17.02.19]: jums nav pielecis kāpēc tas mēsls KHL tika radīts???Kopš KHL es hokeju vairs neskatos vispār,kaut agrāk pat biju mazliet fanātsMaigā vara!? Man tas izklausās vairāk pēc toņa kārtējās masonu teorijas... Kaut kādas varkas jau viņiem tur ir, īpaši saistībā at LG, bet tās jau viņu štelles...
Tas, protams, ir personiski subjektīvi, bet nosaucot latviešus par pastalniekiem, tu aizvaino nāciju daudz skarbāk, nrkā nosaucot par pidariem, kretīniem, idiotiem, utt... It kā vienkaršs, bet tas vārds rada briesmīgas asociācijas
raihs, 17.februāris 2019, 16:45
Nē, neatceros:) Bet lai arī esi sarakstījisneciešamu *uiņu, pasniegta tā ir kvalitatīvi. Kaut gan pārāk sarežģīti
raihs, 17.februāris 2019, 15:55
sex ko neatbalsta baznīca,
Pravietis, 17.februāris 2019, 15:48
sex ko neatbalsta baznīca
Pravietis, 17.februāris 2019, 15:48
Sorosoīdi, banderas, neofašisti, miesiskās perversijas, morālā demogoģija(kas tā diez tada?), pastalnieki... Kaut kur tas viss dzirdēts, vai ne? Tikai neatminos, kur... :)
raihs, 17.februāris 2019, 14:45