Kāda atšķirība starp idiotu un deputātu? Jeb tas attiecās tikai uz klaunu partiju?
14.februāris 2019, 21:15 | links
Bralitis [14.02.19]: KPV neaiztiec !!!Jo? Idiotu nepieskaitamība vai deputātu neaizskaramība?
Bralitis [16m]: 1. Man nepatīk ka kādu aprunā par privātajām lietām. Protams pašam ar ar galvu jādomā nevis visai pasaulei jāizliek sava personīgā dzīve uz paplātes. Ne es būšu tas soģis Kivičam .
2. Ja Raihs tirgotu pīrādziņus tad gan vajadzētu taisīt akcijas un dot atlaides.Tur daunis savu personisko dzīvi pats bāž visiem ģīmī! Pat e-pastā nav miera... KPV... Ko var gribēt...
raihs, 14.februāris 2019, 20:44
mjuniors [14.02.19]: kur Raihs naudu liks, un aizmirsti komentarus seit. Vinjam vienkarsi laika vaira nebus, zivis arzemes vien bus jaker.Es jau tagad tikai ārzemēs ķeru:) Pērc CL marta numuru
apelsins [14.02.19]: Un ja Braaliitis savu Zivju tiiriitaaju uz elektriibas buutu darbinaajis Kivicha un Lienes vannaa, tad tur viss uz Urraa buutu aizgaajis:))
apelsins [14.02.19]: raihs [16m]: apelsins [33m]: Bralitis [24m]: Nez ko spečuks Brālītis ieteiktu.Nē. Ir lietas, kur es saprotu, ka tās varbūt būtu izdevīgas, bet ir daudz svarīgākas lietas, piemēram, pašcieņa. Un beigu beigās pieturēšanās pie pašcieņas izrādās izdevīgāka...
apelsins, 14.februāris 2019, 19:54
Par ko? Par Raiha bodi vai par Kiviču ?Nu tu neaproti!! Vai Raiha gredzeniem būtu jābūt pirkstos Latvijas slavenākajam pārim?
Kaut gan es domāju, ka viņš visu jau nokavējis.Apelsīn, Tu tā kā tāds lēts ķīniešu zābaks! Nu nevar reklamēties da jebkā un da ar jebko! Kas notika ar Mairi Briedi, kad šis sāka ātros kredītus reklamēt? Reitingi nogāzās dramatiski! Lēta slava nav nekā vērta!Raih, ATPAZĪSTAMĪBA!!!
Varētu teikt par velti.
Lai tādu nopirktu reklāmlaikos, tev būtu vesela reklāmas kampaņa jātaisa.
Neesi Opis!
apelsins [14.02.19]: Un ja Braaliitis savu Zivju tiiriitaaju uz elektriibas buutu darbinaajis Kivicha un Lienes vannaa, tad tur viss uz Urraa buutu aizgaajisTas skan jau labāk. :D kaut gan ar to zivju tīrītāju Brālītim erota būtu jātirgojas.. Un blakus kivičs demonstrētu..
apelsins [14.02.19]: raihs [16m]: apelsins [33m]: Bralitis [24m]: Nez ko spečuks Brālītis ieteiktu.Liecies mierā, kur Raihs naudu liks, un aizmirsti komentarus seit. Vinjam vienkarsi laika vaira nebus, zivis arzemes vien bus jaker.
Par ko? Par Raiha bodi vai par Kiviču ?Nu tu neaproti!! Vai Raiha gredzeniem būtu jābūt pirkstos Latvijas slavenākajam pārim?
Kaut gan es domāju, ka viņš visu jau nokavējis.Apelsīn, Tu tā kā tāds lēts ķīniešu zābaks! Nu nevar reklamēties da jebkā un da ar jebko! Kas notika ar Mairi Briedi, kad šis sāka ātros kredītus reklamēt? Reitingi nogāzās dramatiski! Lēta slava nav nekā vērta!Raih, ATPAZĪSTAMĪBA!!!
Varētu teikt par velti.
Lai tādu nopirktu reklāmlaikos, tev būtu vesela reklāmas kampaņa jātaisa.
Neesi Opis!
raihs [14.02.19]: apelsins [33m]: Bralitis [24m]: Nez ko spečuks Brālītis ieteiktu.Raih, ATPAZĪSTAMĪBA!!!
Kaut gan es domāju, ka viņš visu jau nokavējis.Apelsīn, Tu tā kā tāds lēts ķīniešu zābaks! Nu nevar reklamēties da jebkā un da ar jebko! Kas notika ar Mairi Briedi, kad šis sāka ātros kredītus reklamēt? Reitingi nogāzās dramatiski! Lēta slava nav nekā vērta!
Bralitis [14.02.19]: 1. Man nepatīk ka kādu aprunā par privātajām lietām. Protams pašam ar ar galvu jādomā nevis visai pasaulei jāizliek sava personīgā dzīve uz paplātes. Ne es būšu tas soģis Kivičam .Tur daunis savu personisko dzīvi pats bāž visiem ģīmī! Pat e-pastā nav miera... KPV... Ko var gribēt...
2. Ja Raihs tirgotu pīrādziņus tad gan vajadzētu taisīt akcijas un dot atlaides.
1. Man nepatīk ka kādu aprunā par privātajām lietām. Protams pašam ar ar galvu jādomā nevis visai pasaulei jāizliek sava personīgā dzīve uz paplātes. Ne es būšu tas soģis Kivičam .
2. Ja Raihs tirgotu pīrādziņus tad gan vajadzētu taisīt akcijas un dot atlaides.
Bralitis, 14.februāris 2019, 20:41
apelsins [14.02.19]: Bralitis [24m]: Nez ko spečuks Brālītis ieteiktu.Apelsīn, Tu tā kā tāds lēts ķīniešu zābaks! Nu nevar reklamēties da jebkā un da ar jebko! Kas notika ar Mairi Briedi, kad šis sāka ātros kredītus reklamēt? Reitingi nogāzās dramatiski! Lēta slava nav nekā vērta!
Kaut gan es domāju, ka viņš visu jau nokavējis.
Bralitis [14.02.19]: Nez ko spečuks Brālītis ieteiktu.Nu tu neaproti!! Vai Raiha gredzeniem būtu jābūt pirkstos Latvijas slavenākajam pārim?
Par ko? Par Raiha bodi vai par Kiviču ?