Raih, vnk godīgi tā arī pasaki, ka sieva neļauj piekrist piedāvājumam, jo Liene viņu reāli besī
apelsins, 14.februāris 2019, 19:58
Ja nu aci uzliek, šitam ir pieredze...:)
14.februāris 2019, 20:00 | links
Raih, vnk godīgi tā arī pasaki, ka sieva neļauj piekrist piedāvājumam, jo Liene viņu reāli besī
apelsins, 14.februāris 2019, 19:58
Man veikalā nekad nav akciju no tēmas " pērc divus, trešais par velti", man nekad nav atlaižu, man nekad nav bijušas cenas 19,99...29,99...utt. Nekad! Nekad nekur neesmu reklamējies par maksu, kur nu vēl izmantojot dažādas lētas slavenības! Tikai kvalitāte un izvēle par saprotamām cenām. Tāds ir motto, un tas darbojas. Izmantojiet uz veselību! Un cilvēki novērtē to, ka neredz akciju leiblus pie manis
raihs, 14.februāris 2019, 19:33
raihs [14.02.19]: Man veikalā nekad nav akciju no tēmas " pērc divus, trešais par velti", man nekad nav atlaižu, man nekad nav bijušas cenas 19,99...29,99...utt. Nekad! Nekad nekur neesmu reklamējies par maksu, kur nu vēl izmantojot dažādas lētas slavenības! Tikai kvalitāte un izvēle par saprotamām cenām. Tāds ir motto, un tas darbojas. Izmantojiet uz veselību! Un cilvēki novērtē to, ka neredz akciju leiblus pie manisCik vecmodīgi!
shmidzis [14.02.19]: Ej *irst, apelsīn:))Jā. Man ir sālskābes vannas kā reiz.
raihs, 14.februāris 2019, 18:54
Vēl varētu izlikt vannu pie darbnīcas uz Matīsenes, lai Kivičš ar beibi vada tiešraidi no vannas tavā durvju priekšā un ik pa laikam demonstrē, ka viņam nav maziņš krāns :):):(
Ej *irst, apelsīn:))
raihs, 14.februāris 2019, 18:54
raihs [14.02.19]: Ej *irst, apelsīn:))Reklamēties pie Kiviča vannā īsi pirms vai pēc desiņas ieraudzīšanas ir krutāk nekā reklāma Vakara Panorāmā
raihs [14.02.19]: Kivičš jau vispār ohu*el! Raksta man e-pastā, vai mēs negribot viņam uzdāvināt saderināšanās gredzenus! Par to viņš mūsu veikalu smuki nofilmēšot. Antireklāma par savu naudu sanāktu:) KPV, ko citu lai saka.... Tā jau ir diagnoze...Es gan apdomātu. Patreiz šamais ir Mega atpazīstams. Visi seko līdzi. Bet vajaga kaut ko skandalozu - tipa Kivičs izzog Madarai laulības gredzenu, piemet savējo, pie tevis pārkausē un uztaisa jaunus. Visas vecmeitas až ğībtu no sašutuma. Piedāvā viņam!!
BrunoL [14.02.19]: Ir gadījumi,kad antireklāma nostrādā labāk par reklāmu!Es viņam pat par dubultcenu neļautu apgānīt savu veikalu. Slims idiots
Janka,tak neesi nekāds knapais,vai tad nevari!?
Kivičš jau vispār ohu*el! Raksta man e-pastā, vai mēs negribot viņam uzdāvināt saderināšanās gredzenus! Par to viņš mūsu veikalu smuki nofilmēšot. Antireklāma par savu naudu sanāktu:) KPV, ko citu lai saka.... Tā jau ir diagnoze...viņš laikam ir iedomājies ka ir slavenība,slavenība jau viņš ir bet apmēram tikpat cik šitie
raihs, 14.februāris 2019, 18:29