Ekonomika un politika

Demokrātikas sabiedrības ietvaros būtu būtiski iepazīties un diskutēt par šo tēmu. Tā kā iepriekšējā politisko diskusiju tēma ir veiksmīgi nonākusi pie paredzamā finiša,gribētos to atsākt jaunā kvalitātē, bez personīgiem cieņu aizvainojošiem komentāriem un bez kādas rasu naida kurināšanas. Tā ar bišku ar vēsāku un skaidrāku prātu...
Nu lab, vēlreiz, latviešu Rīgā šobrīd ap 46 %, un tā zem 50 bijis gadsimtiem, tas uz bračkas - kā pad..sāt Rīgu.
9.februāris 2019, 22:30 | links

Tā ir slapjdraņķa laikā, kad auto logu šķidrums tiek biežāk kā patasti "smidzināts"!
9.februāris 2019, 22:22 | links

raihs [09.02.19]: Piektdiena kā nekā. Nesaprotami izteikties, kā arī nesaprast ir normāli.
Bļeķ, 6diena tak! Bet ar normāli!
9.februāris 2019, 22:19 | links

Piektdiena kā nekā. Nesaprotami izteikties, kā arī nesaprast ir normāli.
9.februāris 2019, 22:18 | links

Bralitis [6m]: Tad beidzot Raih sadzirdēju no tevis to ko gribēju dzirdēt.Tagad saproti kāpēc stāstīju kāda mums bij attieksme pret krieviem mazpilsētās. Valmierā , Cēsīs ,Siguldā vietējie krievi runā Latviski - jo te viņi saprot ka ir Latvijā. Bet Rīgā jūs to lietu esat līdz klinķim nolaiduši un pilsētu krieviem atdevuši.nadirs, tas procents zem 50 gadsimtiem

usis, 9.februāris 2019, 22:01

Konkrētāk lūdzu . Nesapratu.
9.februāris 2019, 22:04 | links

Bralitis [09.02.19]: Tad beidzot Raih sadzirdēju no tevis to ko gribēju dzirdēt.Tagad saproti kāpēc stāstīju kāda mums bij attieksme pret krieviem mazpilsētās. Valmierā , Cēsīs ,Siguldā vietējie krievi runā Latviski - jo te viņi saprot ka ir Latvijā. Bet Rīgā jūs to lietu esat līdz klinķim nolaiduši un pilsētu krieviem atdevuši.
nadirs, tas procents zem 50 gadsimtiem
9.februāris 2019, 22:01 | links

Tad beidzot Raih sadzirdēju no tevis to ko gribēju dzirdēt.Tagad saproti kāpēc stāstīju kāda mums bij attieksme pret krieviem mazpilsētās. Valmierā , Cēsīs ,Siguldā vietējie krievi runā Latviski - jo te viņi saprot ka ir Latvijā. Bet Rīgā jūs to lietu esat līdz klinķim nolaiduši un pilsētu krieviem atdevuši.
9.februāris 2019, 21:58 | links

Latviešu Rīgā nav daudz, tas ir fakts. Kad pirms 6 gadiem būvēju māju, sanāca tā, ka uz laiku bija jāīrē dzīvoklis Purvciemā. 3 mēnešu laikā tai kāpņu telpā nedzirdēju nevienu latviešu vārdu. Aizejiet uz poliklīniku Rīgā- 90% komunikācijas-krieviski. Vai nu viņi ir pārmērīgi slimīgi, vai nu viņu ir neciešami daudz...
9.februāris 2019, 21:50 | links

Man pietiek ar to, ko redzu Valmierā, apciemot sievas vecākus, atbrauc pasaveries, līdz Gaujai noiesim, pa ceļam apstāstīšu.

Ļurbu vietas gan nezinu.

skutans, 9.februāris 2019, 21:36

Es pats tev varu apstāstīt. Es esmu no Valmieras . Tur visi mani draugi,klasesbiedri un radi.

Bralitis, 9.februāris 2019, 21:42

Nu re, Akmentiņš uzauga netāļi, soseds, uz copi nobraucām. Brauc tik ciemā :)
9.februāris 2019, 21:46 | links

Man pietiek ar to, ko redzu Valmierā, apciemot sievas vecākus, atbrauc pasaveries, līdz Gaujai noiesim, pa ceļam apstāstīšu.

Ļurbu vietas gan nezinu.

skutans, 9.februāris 2019, 21:36

Es pats tev varu apstāstīt. Es esmu no Valmieras . Tur visi mani draugi,klasesbiedri un radi.
9.februāris 2019, 21:42 | links

Bralitis [11m]: Un labāk nenovērs uzmanību uz mani bet tiec Raih galā ar saviem Urlām Rīgā. Pašvaldību vēlēšanas tepat jau aiz stūra. Lošaras Rīdzinieki - aizejiet vienreiz uz vēlēšanām nevis visu laiku vaimanājiet.

Bralitis, 9.februāris 2019, 21:09

Tu zini vates % pilsētās , pasaveries..., d-pils, Cēsis, Rīga...,izdari secinājumus... Rīgas tautiešu balsis sadali uz partejām, cik nu knapa tā izvēle ira, vēlreiz secinājumus..., nu re, būsi atbildējis :)

skutans, 9.februāris 2019, 21:18

Atrunas - un tikai atrunas. Paši sakat ka krievi ir tikai ap 40 % . Tad lūdzu . Jūs esat 60 % . Ejiet , balsojiet un ievediet kārtību savā pilsētā.Latvieši Rīga tik teorētiskie 46%

usis, 9.februāris 2019, 21:33

Atkal atrunas .
9.februāris 2019, 21:37 | links

Ļurbu vietas gan nezinu.
9.februāris 2019, 21:36 | links

Bralitis [09.02.19]: Un labāk nenovērs uzmanību uz mani bet tiec Raih galā ar saviem Urlām Rīgā. Pašvaldību vēlēšanas tepat jau aiz stūra. Lošaras Rīdzinieki - aizejiet vienreiz uz vēlēšanām nevis visu laiku vaimanājiet.

Tu zini vates % pilsētās , pasaveries..., d-pils, Cēsis, Rīga...,izdari secinājumus... Rīgas tautiešu balsis sadali uz partejām, cik nu knapa tā izvēle ira, vēlreiz secinājumus..., nu re, būsi atbildējis :)

Atrunas - un tikai atrunas. Paši sakat ka krievi ir tikai ap 40 % . Tad lūdzu . Jūs esat 60 % . Ejiet , balsojiet un ievediet kārtību savā pilsētā.
Latvieši Rīga tik teorētiskie 46%
9.februāris 2019, 21:33 | links

Un labāk nenovērs uzmanību uz mani bet tiec Raih galā ar saviem Urlām Rīgā. Pašvaldību vēlēšanas tepat jau aiz stūra. Lošaras Rīdzinieki - aizejiet vienreiz uz vēlēšanām nevis visu laiku vaimanājiet.

Atrunas - un tikai atrunas. Paši sakat ka krievi ir tikai ap 40 % . Tad lūdzu . Jūs esat 60 % . Ejiet , balsojiet un ievediet kārtību savā pilsētā.
9.februāris 2019, 21:24 | links

Un labāk nenovērs uzmanību uz mani bet tiec Raih galā ar saviem Urlām Rīgā. Pašvaldību vēlēšanas tepat jau aiz stūra. Lošaras Rīdzinieki - aizejiet vienreiz uz vēlēšanām nevis visu laiku vaimanājiet.

9.februāris 2019, 21:18 | links

9.februāris 2019, 21:09 | links

Latvieši pamanās ievēlēt griguli, lembergu(nesauksim vārdos) , parādnieku (arī nesauksim vārdos), pat tādu idiotu kā gobzems(sauksim vārdos-bračka)... Nu ko mums pārmest vataTV nozombētiem postsovietpensionāriem? Tie ir pat tupāki nekā mūsu tonis un plēsīgais...

raihs, 9.februāris 2019, 20:46

Es nevēlēju un nevēlēšu par Gobzemu . Es vēlēju par kpv . Jau miljons reižu esmu teicis. Mani interesē tikai lai partija kopumā strādā. Nemuldi Raih ka es par personībām esmu balsojis. Mūsu likumdošana ( vēlēšanu) nosaka ka tu vēlē par partiju kopumā kaut vai iemetot tukšu lapiņu - ko arī izdarīju. Viņi vēl neko sliktu nav izdarījuši - un protams labu arī .
9.februāris 2019, 21:07 | links

Latvieši pamanās ievēlēt griguli, lembergu(nesauksim vārdos) , parādnieku (arī nesauksim vārdos), pat tādu idiotu kā gobzems(sauksim vārdos-bračka)... Nu ko mums pārmest vataTV nozombētiem postsovietpensionāriem? Tie ir pat tupāki nekā mūsu tonis un plēsīgais...

Nu grigule kā izrādās nemaz nav tik slikts cilvēks, lasiju, ka šamējā apsver pamest politiku un pievērsties suņu patversmes arodam. ;)
9.februāris 2019, 20:56 | links

Raihs
Labi norūkts.
9.februāris 2019, 20:53 | links

++++
9.februāris 2019, 20:49 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager