Brālīt a tu zini, ka valdemārpilī vakar bijs smuks izmērs raudai 10 kg?
3.februāris 2019, 21:21 | links
Kamēr tu piepisīsies viņiem par to pieminekli un katru krievu sauksi par okupantu - nekad neviens krievs nebūs lojāls Latvijai . Vaine nav krievos .brālīti,piemineklis saucas ''uzvaras piemineklis''viņi svin uzvaru.Tie kas iebruka 40.gadā tie te palika uz 50 gadiem,ko Latvija uzvrēja???
Bralitis, 3.februāris 2019, 20:59
tas tu esi kangars un pa rubli gatavs uzturēt kremļa simbolus,es nekad neatbalstīšu pieminekli kas simbolizē tautas genocīdu,un kamēr krievi ir gatavi katru gadu tur dzert za pobedu tikmēr viņi te būs nīsti un nevēlami
uldens2, 3.februāris 2019, 21:08
Nejauc pimpi ar pirkstu. Viņi nesvin Latvijas okupāciju. Viņi piemin savus karavīrus kas sakāva Hitleru. Tas kā tu to iedomājies - tā ir mūsu politika un tas kas iedolbīts mūsu galvās. Ja būtu piemineklis ar tanku kas iebrauca 40 gadā Rīgā - tad es būtu pirmais kas uzspertu gaisā tādu pieminekli. Domā Uldīt - domā .Tev ir Galviņa gan augšā gan apakšā .Padarbini to kas augšā.
Bralitis, 3.februāris 2019, 21:13
Kamēr tu piepisīsies viņiem par to pieminekli un katru krievu sauksi par okupantu - nekad neviens krievs nebūs lojāls Latvijai . Vaine nav krievos .
tas tu esi kangars un pa rubli gatavs uzturēt kremļa simbolus,es nekad neatbalstīšu pieminekli kas simbolizē tautas genocīdu,un kamēr krievi ir gatavi katru gadu tur dzert za pobedu tikmēr viņi te būs nīsti un nevēlami
uldens2, 3.februāris 2019, 21:08
Piemineklis, protams, nav labs, bet tā nojaukšana krievu prātos nemainīs neko, pat kļūs vēl naidīgāki.
raihs, 3.februāris 2019, 21:10
Uldiņ,Tevī mājo Barbars.Jaukt,postīt.Un?Nē brunīt,tavā vecuma jau nu vajadzētu saprast pieminekļu nozīmi.Un šis piemineklis ir spilgts piemērs cik īsā pavadā mūs tur maskava,igauņi ar šo problēmu tika veiksmīgāk galā,ceru ka arī mēs to kādreiz spēsim
Piemineklis var patikt vai nepatikt,bet tas ir mūsu vēsture,vēstures liecība un liecinieks.
Sveštautiešu lojalitāte,visu pirms,atkarīga no mūsu attieksmes.Tautas paruna māca:Kā mežā sauc,tā atskan.
BrunoL, 3.februāris 2019, 21:06
Uldiņ,Tevī mājo Barbars.Jaukt,postīt.Un?
Piemineklis var patikt vai nepatikt,bet tas ir mūsu vēsture,vēstures liecība un liecinieks.
Sveštautiešu lojalitāte,visu pirms,atkarīga no mūsu attieksmes.Tautas paruna māca:Kā mežā sauc,tā atskan.
BrunoL, 3.februāris 2019, 21:06
Kamēr tu piepisīsies viņiem par to pieminekli un katru krievu sauksi par okupantu - nekad neviens krievs nebūs lojāls Latvijai . Vaine nav krievos .
Būtu jāveido tāda partija, kur nacionālais sastāvs būtu tieši tāds pats kā valstī kopumā, un pilnībā jānorobežojas no nac jautājumiem, tikai tiesības un ekonomika.
raihs, 3.februāris 2019, 20:58
Balso par ko gribi, bet uzvar saskaņa ( ja nemaldos). Lielie patrioti sēž mājās, ar domu: ko ta mana balss dos. Lūk arī rezultāts. Zemākais balstiesīgo balsojums pēdējo gadu laikā.
belijs23, 3.februāris 2019, 20:40
Belij izskaidrošu tev saprotami . Latvijā dzīvo Latv ieši un Krievi. Proporcija apm 50/50 % . Kamēr būs nacionālā politika nevis par vienotu sabiedrību bet par 2 frontēm - ir Latvieši un ir Krievi . Tikmēr vienmēr uzvarēs saskaņa vai krievu partija.
Bralitis, 3.februāris 2019, 20:50
Un kā tu taisies panākt lai krievi kļūtu LV lojāli??Kamēr uzvaras piemineklis netiks nojaukts nekas nemainīsies
uldens2, 3.februāris 2019, 20:53
Balso par ko gribi, bet uzvar saskaņa ( ja nemaldos). Lielie patrioti sēž mājās, ar domu: ko ta mana balss dos. Lūk arī rezultāts. Zemākais balstiesīgo balsojums pēdējo gadu laikā.
Belij izskaidrošu tev saprotami . Latvijā dzīvo Latv ieši un Krievi. Proporcija apm 50/50 % . Kamēr būs nacionālā politika nevis par vienotu sabiedrību bet par 2 frontēm - ir Latvieši un ir Krievi . Tikmēr vienmēr uzvarēs saskaņa vai krievu partija.
Bralitis, 3.februāris 2019, 20:50
belijs23 [03.02.19]: Balso par ko gribi, bet uzvar saskaņa ( ja nemaldos). Lielie patrioti sēž mājās, ar domu: ko ta mana balss dos. Lūk arī rezultāts. Zemākais balstiesīgo balsojums pēdējo gadu laikā.Saskaņa uzvarēs vienmēr- krieviem ir viena partija, un tā var zagt bezgalīgi, krievi vienalga par to balsos. (lūk kur vērojams nacionālisms spilgtākajās formās!) Latviešiem ir čupa ar partijām, tad nu katrs izpildās, kā māk un saprot.