Ekonomika un politika

Demokrātikas sabiedrības ietvaros būtu būtiski iepazīties un diskutēt par šo tēmu. Tā kā iepriekšējā politisko diskusiju tēma ir veiksmīgi nonākusi pie paredzamā finiša,gribētos to atsākt jaunā kvalitātē, bez personīgiem cieņu aizvainojošiem komentāriem un bez kādas rasu naida kurināšanas. Tā ar bišku ar vēsāku un skaidrāku prātu...
Junior,nu slīpa tev tā pierīte...
Ja tu pa savu naudiņu nopērc pakalpojumu(preci) LV,tad tu arī šeit atstāj savus nodokļus...
Nav skaidrs?

Tonis, 31.janvāris 2019, 23:57

:DDDD vēl nepielēca? Izlasi Raiha rakstīto, ja neiebrauci manā teiktajā. Tur ir tieši tas pats! Idiots :D
31.janvāris 2019, 23:59 | links

Junior,nu slīpa tev tā pierīte...
Ja tu pa savu naudiņu nopērc pakalpojumu(preci) LV,tad tu arī šeit atstāj savus nodokļus...
Nav skaidrs?
31.janvāris 2019, 23:57 | links

dakterp [31.01.19]: Plus naudas plūsma, ja 10k kopējie ieņēmumi un atstāj vairāk Zviedrijā vai tajā pašā Tallink valstij maz kur atlec. Un ja sāk smagi plostot (kas nav viņam retums) un pērk vieto šmigu, tad var tikai gudri dirst par valstij pienesumu.

mjuniors, 31.janvāris 2019, 23:43
Atslēgas vārds, bija... Tallink laiva no Latvijas uz Zviedriju, ceļo zem LV reģistra! Tadad, visa nauda paliek LV zemē
Pareizi Raihs saka, to pašu naudu var nokost Vecrīgā, noēst restorānā un aizbraukt pie vietējā Toņa uz Alūksnes ezeru, vihlops būs lielāks...
31.janvāris 2019, 23:55 | links

Un raihujancis ar savu plostošanu tev jau pensiju būs nopelnjis...
31.janvāris 2019, 23:54 | links

Junior ,tu vismaz pats saprati ,ko uzskricelēji?

Tonis, 31.janvāris 2019, 23:42

Es nemaz nebrīnos, ka tu nesaprati neko no mana teiktā. Vienkāršojot, ja man ir simts eiro un nepērku pie tevis pakalpoju, bet gan nopērku jebko citu= nodokļu pārdale vienāda. Un nekāda pienesuma īpaša tur neredzu no tavas puses.
31.janvāris 2019, 23:51 | links

Junior,tak atslābsti bišku,mūsu valstij šmigas ir vajadzīgi,savādāk nebūs no kā piķi noslaukt.Tā kā esi mierīgs,kamēr mēs pastāvēsim,tev haļava garantēta...
31.janvāris 2019, 23:51 | links

Plus naudas plūsma, ja 10k kopējie ieņēmumi un atstāj vairāk Zviedrijā vai tajā pašā Tallink valstij maz kur atlec. Un ja sāk smagi plostot (kas nav viņam retums) un pērk vieto šmigu, tad var tikai gudri dirst par valstij pienesumu.

mjuniors, 31.janvāris 2019, 23:43

Atslēgas vārds, bija... Tallink laiva no Latvijas uz Zviedriju, ceļo zem LV reģistra! Tadad, visa nauda paliek LV zemē
31.janvāris 2019, 23:50 | links

dakterp [31.01.19]: Raih,
Lai kā arī mani "besī" Toņa liktie, marasma video..., bet daļa taisnības par Tallimk un nodokļu politiku, šim ir!
Ņemot vērā, ka Tallink ir reģistrēts arī iekš LV un copes sezona(vasara/ziema) iekš Swe ir gara.
Katru otro nedēļu, Tonis +max 7i cilvēki, pluss buss ar piekabi apmaksā prāmja biļetes. Kā arī vairākums(kā mēs savulaik), ļoti daudz noēd un nodzeruz kuģa, var droši teikt, ka Tonis(Antons), arī pietiekoši atbalsta LV kasi
Da labi... LV iedzīvotājs iztērē piķi LV reģistrētā uzņēmumā, kas pieder hvz kam. Un UIN aizpeld hvz kur... Tad jau tikpat labi šis iedzīvotājs dos labumu ekonomikai, piķi iztērējot Rimčikā, pērkot doktordesas. Starpības nekādas, jo piķi viņš iztērēs anyway...
31.janvāris 2019, 23:47 | links

Dakterp, nevajag pārspīlēt ar nodokļu pienesumu attiecībā par biznesu kur sniedz pakalpojumus. Tur īsti nav ekonomiskā valsts pienesuma. To es redzu tikai kā naudas pārdali ne pienesumu.

mjuniors, 31.janvāris 2019, 23:38
Nepiekrītu, kaut izlasot Toņa, iepriekšējo "postu".

dakterp, 31.janvāris 2019, 23:42

Vari nepiekrist :)), Uzskatu valsts ekonomiku ceļ iekšējā ražošana plus eksports. Pakalpojumi, it sevišķi, kas vērsti uz naudas plūšanu no valsts neuztveru kā plus zīmi. Vienīgi ja tūrists nav parastais, kas atved inovācijas.
31.janvāris 2019, 23:46 | links

Dakterp,paldies par sapratni:) Bet man tomēr nav saprotams ,kas tais manos klipiņo tevi tā satrauc:)
31.janvāris 2019, 23:45 | links

Plus naudas plūsma, ja 10k kopējie ieņēmumi un atstāj vairāk Zviedrijā vai tajā pašā Tallink valstij maz kur atlec. Un ja sāk smagi plostot (kas nav viņam retums) un pērk vieto šmigu, tad var tikai gudri dirst par valstij pienesumu.
31.janvāris 2019, 23:43 | links

Dakterp, nevajag pārspīlēt ar nodokļu pienesumu attiecībā par biznesu kur sniedz pakalpojumus. Tur īsti nav ekonomiskā valsts pienesuma. To es redzu tikai kā naudas pārdali ne pienesumu.

mjuniors, 31.janvāris 2019, 23:38

Nepiekrītu, kaut izlasot Toņa, iepriekšējo "postu".
31.janvāris 2019, 23:42 | links

Junior ,tu vismaz pats saprati ,ko uzskricelēji?
31.janvāris 2019, 23:42 | links

31.janvāris 2019, 23:38 | links

Uldiņ,tu kļūdies,jebkura aktivitāte nes kaut kādu ieguldījumu kopējā katliņā...
Paiku un šmigu tak te vien sapērkamies...
Bet SWE ekonomikā mēs ieguldam nekustamā īpašuma,elektro un pārvaldes izdevumus. Kā arī licenžu cenas.
Tā kā viss ir štokos ,puiķi...
31.janvāris 2019, 23:37 | links

uldens2 [31.01.19]: Cerams ka krāsu vismaz pirka mūsējo:DD
:)
31.janvāris 2019, 23:35 | links

Tonis [31.01.19]: Raihujāni,starp citu,par manu naudu, ko esmu Tallinkam atstājis,šie ir jau kuģi pārkrāsojuši....
Nu protams, protams... Ij kuģi pārkrāsojuši, ij kajītes izremonējuši... Un viss pateicoties toņa tūkstošos mērāmajiem klientiem:)
31.janvāris 2019, 23:35 | links

Raih,
Lai kā arī mani "besī" Toņa liktie, marasma video..., bet daļa taisnības par Tallimk un nodokļu politiku, šim ir!
Ņemot vērā, ka Tallink ir reģistrēts arī iekš LV un copes sezona(vasara/ziema) iekš Swe ir gara.
Katru otro nedēļu, Tonis +max 7i cilvēki, pluss buss ar piekabi apmaksā prāmja biļetes. Kā arī vairākums(kā mēs savulaik), ļoti daudz noēd un nodzeruz kuģa, var droši teikt, ka Tonis(Antons), arī pietiekoši atbalsta LV kasi
31.janvāris 2019, 23:33 | links

Cerams ka krāsu vismaz pirka mūsējo:DD
31.janvāris 2019, 23:33 | links

Raihujāni,starp citu,par manu naudu, ko esmu Tallinkam atstājis,šie ir jau kuģi pārkrāsojuši....

Tonis, 31.janvāris 2019, 23:29
žēl tik ka Tallink ir igauņu:DDD
31.janvāris 2019, 23:32 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager