Ekonomika un politika

Demokrātikas sabiedrības ietvaros būtu būtiski iepazīties un diskutēt par šo tēmu. Tā kā iepriekšējā politisko diskusiju tēma ir veiksmīgi nonākusi pie paredzamā finiša,gribētos to atsākt jaunā kvalitātē, bez personīgiem cieņu aizvainojošiem komentāriem un bez kādas rasu naida kurināšanas. Tā ar bišku ar vēsāku un skaidrāku prātu...
Raihujāni,starp citu,par manu naudu, ko esmu Tallinkam atstājis,šie ir jau kuģi pārkrāsojuši....
31.janvāris 2019, 23:29 | links

Uldiņ,tas man nav bizness,bet hobijs,kas Latvijai ness labumu caur Latvijā reģistrēto Tallink uzņēmumu biļetēm un Latvijā iepirktajām pārtikas un copes lietām...
Palika skaidrs?

Tonis, 31.janvāris 2019, 23:13

Man tak vienalga Toni kā tu pelni naudu,lai tev bizness iet no rokas.Bet nekādu pienesumu tas valsts ekonomikai nedod.Cita lieta būtu ja tu vestu uz šejieni bagātos zviedrus kas šeit maukās notriektu naudu...:DDD
31.janvāris 2019, 23:29 | links

puiķi,man jau jumors patīk...:)
raihuci,pamēri labāk no rītiem savu alko daudzumu asinīs (izpūtienā) ,,,:D
31.janvāris 2019, 23:26 | links

Antoha,pašam uz cukura graudiņa ar kāds piliens tiek?
31.janvāris 2019, 23:19 | links

Tonis [31.01.19]: Uldiņ,tas man nav bizness,bet hobijs,kas Latvijai ness labumu caur Latvijā reģistrēto Tallink uzņēmumu biļetēm un Latvijā iepirktajām pārtikas un copes lietām...
Palika skaidrs?
.... un pēc tam nes zaudējumus, ārstējot cilvēkus no saindēšās no nekvalitatīva spirta šķīduma...
P. S. Atradies Tallink sponsors:) Nu tak vaig šitā ieslīgt marasmā:)
31.janvāris 2019, 23:18 | links

Šajā sadaļā, ļoti labi iezīmējas darva dēvēji, darba ņēmēji un (atvainojos) di....ji kategorijas.
Kā arī LV patriotu, pseido patriotu un d...ju kategorijas.
Darba ņēmējs(visā pasaulē), gribēs atpūsties un "neko" nedarīt.
Darba ņēmējam (ar retiem izņēmumiem), viss vienmēr būs slikti.
D...js, vienmēr visu zinās un būs gudrāks par visiem(tikai kāpēc, viņš vēl nav darba devējs???)
"Patrioti"(speciāli pēdiņās, lai pseido patrioti un d...je neko ne...stu), tie kuri tiešam domā par valsti, personīgo labklājību, kā arī ciena "maizes nesējus".
Un par piemēru,- 90os, visi kam nebija slinkums, tirgoja zemes/ražotnes un īpašumus. Neskatījās uz pircēju, Latvietis, krievs vai Eiropietis, ka tik cena augstāka. Tagad šie (vairākums) bļauj, - viss ir slikti, viss pieder Vāciešiem, Zviedriem, Dāņiem utt.
Kā jau rakstīju (simts lapas) atpakaļ;- man mantojumā nebija NEKĀ!!!
Pēdējos gadus, esmu pircis, šogad "nelikvīdus" pārdevis(bet tikai LV pilsoņiem), un pirkšu vēl. Arī ;abprāt iekš SWE, ja tik Tonis(taš kurš Antons), cenu nolaidīs... :)
31.janvāris 2019, 23:17 | links

Uldiņ,tas man nav bizness,bet hobijs,kas Latvijai ness labumu caur Latvijā reģistrēto Tallink uzņēmumu biļetēm un Latvijā iepirktajām pārtikas un copes lietām...
Palika skaidrs?

Tonis, 31.janvāris 2019, 23:13

Kam tu skaidro ? Labāk ieliec kaut ko par pasaules galu .
31.janvāris 2019, 23:14 | links

Palika skaidrs?
31.janvāris 2019, 23:13 | links

Atvainojiet,replika ne par tēmu,bet.
Kungi,prievīte nekad nav bijusi vīriešu apģērba aksesuārs.Tā,kopš sen seniem laikiem,kalpojusi sieviešu zeķu uzsiešanai.Aizvēsturisks zeķturis.
Te vienam džentelmenim ļoti patīk citus pamācīt,kā dzīvot,kā saimniekot,interesantākais,ka parasti šie dzīves skolotāji “plikām pakaļām”.

BrunoL, 31.janvāris 2019, 23:02

BrunoL nešauj par stripu ! ;)
Ta vari aizrunaties ka adisana ari ir , bija un bus tikai sieviešu nodarbe !
Prievišu sakums ir dekorativi samezglotas adas siksninas kuras izmantoja jostu nazišiem un bultu makiem ! Ar matu sasiesanai , lai netrauce ! Pec tam kad iemacijas aust ar smalkiem linu un kanepju diegiem tad prievites tika vairak izmantotas ka dekorativa apgerba aizdare vai tikai dekarativs aksesuars !
31.janvāris 2019, 23:11 | links

JKP rullē! Man patīk!
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2267039496899408&;id=1893097087626986&fs=1&focus_composer=1

raihs, 31.janvāris 2019, 23:00
šis deputāts man patīk
31.janvāris 2019, 23:11 | links

Bralitis [3m]: JKP rullē! Man patīk!
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2267039496899408&;;;id=1893097087626986&fs=1&focus_composer=1

+++Vai ne? Nav dižs orators, bet runai sagatavojies lieliski! Respect!

raihs, 31.janvāris 2019, 23:08

Tur kādu nošaus .... :)

Bet tā vajag. Nevar citādi .Vajag dušīt to mafiju .
31.janvāris 2019, 23:10 | links

Kungi,prievīte nekad nav bijusi vīriešu apģērba aksesuārs.Tā,kopš sen seniem laikiem,kalpojusi sieviešu zeķu uzsiešanai.Aizvēsturisks zeķturis.
Te vienam džentelmenim ļoti patīk citus pamācīt,kā dzīvot,kā saimniekot,interesantākais,ka parasti šie dzīves skolotāji “plikām pakaļām”.

BrunoL, 31.janvāris 2019, 23:02

Man sieviešu kājas vienmēr patikušas un patīk tāpēc kādreiz nēsāju prievīti .Tas protams bij 80 ,skolas laikā. Bet tam bij cita nozīme - nekā kopēja ar vecenām. Tas bij kā Latviskuma simbols .
31.janvāris 2019, 23:08 | links

Bralitis [31.01.19]: JKP rullē! Man patīk!
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2267039496899408&;;id=1893097087626986&fs=1&focus_composer=1

+++
Vai ne? Nav dižs orators, bet runai sagatavojies lieliski! Respect!
31.janvāris 2019, 23:08 | links

JKP rullē! Man patīk!
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2267039496899408&;id=1893097087626986&fs=1&focus_composer=1

+++
31.janvāris 2019, 23:06 | links

Bralitis [12m]: Tūdaliņ - tāgadiņ tas saucas.

Bralitis, 31.janvāris 2019, 22:18
[quote=557373]
Tu Brālīt izrauj vienu lietu no konteksta. Vispārināšana neatbilst faktam. Bet redz, lai pazemotu, noniecinātu kādu lietas vispārina.

mjuniors, 31.janvāris 2019, 22:27

Nē vecīt. Pats konteksts un fakts ir un paliek ka ja kāds pasaka -pastalnieki -tad viena daļai liekas ka tas pielīdzināms nabagiem vai durikiem. Ja pielīdzina abus tad tā arī ir . 28 gadus mēs esam kā pastalnieku tauta kopumā . 2 vietā nabadzīgāko ES valstu topā ! Tā nav vai ? Vai tas neliecina ka esam auni , duriki un mīkstčauļi ? Liecina . Es negribu lai mani bērni dzīvotu vēl 30 gadus un tad atkal nonāktu pie tādas pašas atziņas.Brālīt, pēc sovoka izjukšanas mēs bijām vispār pilnīgā žopā un lielu cilvēku daudzumu ar padomjlaikā sapistām smadzenēm, bez zināšanām kā dzīvot brīvā tirgus apstākļos. Tomēr, lai vai kā, Latvija ir veikusi lielu soli attīstīto valatu virzienā.

shmidzis, 31.janvāris 2019, 22:42

Nesaki par visiem. Es biju jauns un pirmais ko gribēju tas bij redzēt kā dzīvo un domā cilvēki rietumos. Pirmā valsts kur biju bij Vācija 1991 gads. Tas man deva tādu pisienu pa smadzenēm ka sapratu kā gribu domāt un dzīvot. Mans mīļais teiciens toreiz bij tāds - vajag visus Latviešus sasēdināt vilcienā un aizvest ekskursijā uz rietumiem . Kaut vai visu valsts budžetu tam noziedot - tad mēs visi domātu un strādātu pavisam citā līmenī un tad pat tu plēsīgais vairs nekad neteiktu un sen jau būtu aizmirsis kā komuņagas sasipa tev smadzenes.

Bralitis, 31.janvāris 2019, 22:50

Braliti es ko palaidu garam ?
Ko es vairak neteiktu ? Un ka tad padomija man ? ?
31.janvāris 2019, 23:05 | links

Taču tika runāts - JA NAV VIEDOKĻA, tad nevajag būvēt četru vārdu garus teikumus plus beigās tēlot apbižoto Čurulīzi.
31.janvāris 2019, 23:04 | links

Tukši te diršamies puiķi,neviens te glups nav un citus par tādiem uzskatīt nevajag..
Savādāk ja Plēsoni abižosiet, būs kādu jāizrubī...:)
Pravieti,neņem te puiķus galvā,viņi paši nezina ko dara...,bet vispār jau viņi dvēselē ir labi...
31.janvāris 2019, 23:03 | links

Junior,čalīt,es atšķirībā no tevis nevis ko izsmeļu no tām ES haļavām substīdijām,bet veicinu brālīgās ES valsts ekanomiku ar savu klātbūtni un nekustamā tirgus attīstības ieguldījumu.Tā kā -KUŠ, MAĻAVKA...

Tonis, 31.janvāris 2019, 22:48

Tu ir smieklīgs ar kolhoza akcentu. Tu ir brīvs, teica Kārlis aizvedis suni uz mežu.
31.janvāris 2019, 23:03 | links

31.janvāris 2019, 23:02 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager