Ekonomika un politika

Demokrātikas sabiedrības ietvaros būtu būtiski iepazīties un diskutēt par šo tēmu. Tā kā iepriekšējā politisko diskusiju tēma ir veiksmīgi nonākusi pie paredzamā finiša,gribētos to atsākt jaunā kvalitātē, bez personīgiem cieņu aizvainojošiem komentāriem un bez kādas rasu naida kurināšanas. Tā ar bišku ar vēsāku un skaidrāku prātu...
Katru vakaru - katru !
Un protams man te vis ir slikti ! Redz raiham visur apkart idioti - slikti ! Dakterp - valsts sistema slikta !
Un katram ir kas par ko neta pačikstet ! Politika , valsts drosiba , savstarpejas atiecibas !
Vienigi tev vis OK !

plesigais, 31.janvāris 2019, 22:15
Bet mēs vismaz izpildam minimālos pilsoņa pienākumus lai kaut kas mainītos,aizejam uz vēlēšanām.Un tici vai nē,tomēr jau mazliet dzīves līmenis paaugstinās,tu pat to minimumu nevari izdarīt.Ticu ka tev arī nekas nemainīsies un karjeras kāpnes kazu ganiem uz augšu neved,vienīgi savam ganāmpulkam pa galveno āzi kļūt,bet tad būs pašam jāčurā savā bārdā.
Ja būtu prāts būtu sen ieguvis valsts atbalstu un būtu turīgs saimnieks
31.janvāris 2019, 22:22 | links

Ja mums nebūtu tautasdziesmu, gan jau arī kā franči dedzinātu mašīnas.
31.janvāris 2019, 22:22 | links

Tikai Urlas Toni nezin mūsu tautasdziesmas :)
31.janvāris 2019, 22:20 | links

Bļaķ,gobzems ir idiots, zaktistovs ir idiots, kaimiņš ir idiots, petraviča ir tupa lauku bāba! WTF? Jūs, kpv vēlētāji, to uzreiz neredzējāt??? Es noteikti redzēju! Fak, reizēm man pat šķiet, ka saskaņa valdībā būtu labāks variants! Es varbūt esmu rusofobs, bet diletantus es neciešu vēl vairāk

raihs, 30.janvāris 2019, 23:16

Dakterp beidz ! Jeb gribi teikt ka kaimins nav Latvietis ?
Un gobiš - ari ne ?
31.janvāris 2019, 22:19 | links

Plēsīgais, Aigar,...!!!
Tu tak esi, vai nu nodzēries, vai encifalītu saslimis.
Ja man viss būtu Ok, es te nediskutētu. Tur jau tā lieta, ka es arī, ar nepacietību gaidu, šīs valsts iekārtas sakartotību, vismaz uzņēmumu līmenī.

Jūtu ,ka te puikām latvju tautasdziesmas nemaz nepatīk...

B...tj, Bračku!!!!!!!!!!
Kura gada tautasdziesma šī ir?
Un kurš bloks, tieši šo dziesmu visvairāk izmanto???

dakterp, 31.janvāris 2019, 22:15

Tūdaliņ - tāgadiņ tas saucas.
31.janvāris 2019, 22:18 | links

Bračka,tā tak ir krievu dezinformācija,,,
31.janvāris 2019, 22:16 | links

Fīča tāda, ka ne es, ne citi nav svēti. Mēs esam pasīvi, mēs nededzinām mašīnas. Es nededzinu, un nevienu nesaucu par pastalnieku tādēļ, ka arī viņš nededzina. A te viens kroplis izdomājis, ka var citiem to pārmest, sēžot dīvānā!
31.janvāris 2019, 22:16 | links

B...tj, Bračku!!!!!!!!!!
Kura gada tautasdziesma šī ir?
Un kurš bloks, tieši šo dziesmu visvairāk izmanto???
31.janvāris 2019, 22:15 | links

tak plēsīgais nemaksā nodokļus,vēlēt neiet,bet katru mīļu vakaru gaužas internetā cik viss ir slikti un jūs,tie visi citi,neko nedarat lai kļūtu labāk

uldens2, 31.janvāris 2019, 22:04

Katru vakaru - katru !
Un protams man te vis ir slikti ! Redz raiham visur apkart idioti - slikti ! Dakterp - valsts sistema slikta !
Un katram ir kas par ko neta pačikstet ! Politika , valsts drosiba , savstarpejas atiecibas !
Vienigi tev vis OK !

Junior,tā īpatnēi sanāk,krievus par urlām un vatņikiem saukt ir pieņemts ,bet latviešus savos nacionālajos apavos nedrīkst ?...)

Tonis, 31.janvāris 2019, 22:00

Kā jasauc 9.maija svinētāji???
Un tie krievi kas ir cienījami,nemaz neapvainojas ka viņu tautiešus tā sauc jo saprot kādu postu viņējie ir šeit nesuši

Es jau sabijos, ka neviens nesaprata manu "message".
lai kā arī nebutu, uldens2 vienīgais, kurš saprata domu klāstījumu
31.janvāris 2019, 22:13 | links

Plēsīgais!
Ne Tavu, ne manu māti, viņš tā nasauca, tas tā, iedvesmai.
Otrkārt, nekad Raihs(Jānis), Latviešus nav saucis aizvainojoši.
Treškārt, piekritīšu tak kurš teica, - pastslnieki, tas nāk no cilvēka ar rus asinīm.

dakterp, 31.janvāris 2019, 22:08

A ko teiksi par šo fragmentu no tautasdziesmas ... "pastalnieki danco .. "
31.janvāris 2019, 22:10 | links

Tonis [31.01.19]: Junior,tā īpatnēi sanāk,krievus par urlām un vatņikiem saukt ir pieņemts ,bet latviešus savos nacionālajos apavos nedrīkst ?...)
Pietiek jau ka utainie smerdeļi mūs apsaukā visădi, nevajag būt idiotiem un pašiem vēl sākt apsaukāt savu tautu...
31.janvāris 2019, 22:10 | links

Vot grūtgalvīši, lai uzvarētu valsts pasūtījuma konkursā, jāmaksā to minimālo, bet speciālisti nenāk par tādiem grašiem, lūk i jāmaksā vēl aploksnē. Saprotams minimālajai jābūt pie mums vismaz 2x lielākai.

Karlis_K, 31.janvāris 2019, 21:56

Pasaki to Dakterim lai viņa nozarē valsts no 920 palielina x2 . :))

Sulla iemācies lasīt .Neiet runa par minimālo algu. Iet runa par minimālo algu konkrētajā nozarē .

Bralitis, 31.janvāris 2019, 22:00tev jau kā šahistam vajadzēja saprast ko dakters raksta,bet nekā nesaproti.

uldens2, 31.janvāris 2019, 22:07

Pārāk labi saprotu -tāpēc uzdevu konkrētus jautājumus.
31.janvāris 2019, 22:09 | links

Plēsīgais!
Ne Tavu, ne manu māti, viņš tā nasauca, tas tā, iedvesmai.
Otrkārt, nekad Raihs(Jānis), Latviešus nav saucis aizvainojoši.
Treškārt, piekritīšu tak kurš teica, - pastslnieki, tas nāk no cilvēka ar rus asinīm.
31.janvāris 2019, 22:08 | links

Pravietis [29m]: Re ko fraņči ir panakuši.

https://youtu.be/yuPBdesRM7c?t=665

Tonis, 31.janvāris 2019, 18:20
Es par to, malači franči, darbojas ar iedarbīgām metodēm, pastalnieki dejo un dzied......, ko var gribēt.Tu piever žaunas, ja! ? Ko tu esi izdarījis, lai latviešus sauktu par pastalniekiem? Pilni delfi ar tādiem nožēlojamiem dīvandirsējiem! Neko neizdarījušiem, neko nesasniegušiem! Tikai bezjēdzīgi dirsošiem, pat visu un viesiem! KO TU ESI IZDARĪJIS, lai te muldētu ???

raihs, 31.janvāris 2019, 20:45

Un ko pats ?
Maksajis min algas un no min algam maksajis nodoklus ?
Slavinajis alko lietošanu ! Pie tam arzemju ražotu alko , noniecinot vietejo Latvijas Melno balzamiņu ?
Nicinajis un nonievajis LV valodu , lietojot krievu lamu vardus ?
Nicinajis un nievajis savus ( un citu ) seņčus , saukadams par zagļiem un alkašiem ?
Paskaties uz sevim spoguli ( ar kuru katru vakaru sadzer ) un padoma !
VIENKARŠI PAPRASIJU - 6 teikumi - pieci apvainojumi un cetri lamuvardi ! VIENKARŠI PAPRASĪJU !

plesigais, 31.janvāris 2019, 21:36
Cik Tu par pagājušo gadu esi nomaksājis nodokļos, izņemot pvn veikalā? visticamāk 0

Copmanis, 31.janvāris 2019, 21:56

Bralitis kadreiz teica - nelien citu maciņa - ;) !
Ja šobrid mans zemes ipašums un lopsaimnieciba nav nonakusi izsole - tad laikam esmu samaksajis gan !
31.janvāris 2019, 22:08 | links

Tieši tā arī domāju, minimālo speciālistiem (melnstrādnieki arī UK saņem grašus). Citur EU tā ir 3-4x lielāka, tāpēc arī kā minimums pie mums vajadzētu dubultot, ja ir cerība tos speciālistus te vēl noturēt. Vai arī nākotnē iztikt ar pakistāniešiem.

Karlis_K, 31.janvāris 2019, 22:04

Maldies. Ukraiņiem un Baltkrieviem.Tā kā no krievu valodas nekur neliksimies . Jau tagad ir daudz Ukraiņu te.
31.janvāris 2019, 22:07 | links

Cik jūtu,par to minimālās algas paaugstināšanu ir visi tie tukšdirsēji un kas paši pie tās nodokļu pelnīšanas un nomaksas nekādu dalību neņem,kā teikt -mēs tak esam jevropā! Bet saprast to ,kāds ir tas jevropas vidējais dzīves līmenis un kāds reāli ir pie mums,nevar un negrib...
Gan jau pēc gadiņiem 20 pielīdzināsimies,ar čipiem aiz ādas...)
31.janvāris 2019, 22:07 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager