Junior,tak atslābsti bišku,mūsu valstij šmigas ir vajadzīgi,savādāk nebūs no kā piķi noslaukt.Tā kā esi mierīgs,kamēr mēs pastāvēsim,tev haļava garantēta...
31.janvāris 2019, 23:51 | links
Plus naudas plūsma, ja 10k kopējie ieņēmumi un atstāj vairāk Zviedrijā vai tajā pašā Tallink valstij maz kur atlec. Un ja sāk smagi plostot (kas nav viņam retums) un pērk vieto šmigu, tad var tikai gudri dirst par valstij pienesumu.
mjuniors, 31.janvāris 2019, 23:43
dakterp [31.01.19]: Raih,Da labi... LV iedzīvotājs iztērē piķi LV reģistrētā uzņēmumā, kas pieder hvz kam. Un UIN aizpeld hvz kur... Tad jau tikpat labi šis iedzīvotājs dos labumu ekonomikai, piķi iztērējot Rimčikā, pērkot doktordesas. Starpības nekādas, jo piķi viņš iztērēs anyway...
Lai kā arī mani "besī" Toņa liktie, marasma video..., bet daļa taisnības par Tallimk un nodokļu politiku, šim ir!
Ņemot vērā, ka Tallink ir reģistrēts arī iekš LV un copes sezona(vasara/ziema) iekš Swe ir gara.
Katru otro nedēļu, Tonis +max 7i cilvēki, pluss buss ar piekabi apmaksā prāmja biļetes. Kā arī vairākums(kā mēs savulaik), ļoti daudz noēd un nodzeruz kuģa, var droši teikt, ka Tonis(Antons), arī pietiekoši atbalsta LV kasi
Dakterp, nevajag pārspīlēt ar nodokļu pienesumu attiecībā par biznesu kur sniedz pakalpojumus. Tur īsti nav ekonomiskā valsts pienesuma. To es redzu tikai kā naudas pārdali ne pienesumu.
mjuniors, 31.janvāris 2019, 23:38
Nepiekrītu, kaut izlasot Toņa, iepriekšējo "postu".
dakterp, 31.janvāris 2019, 23:42
Dakterp, nevajag pārspīlēt ar nodokļu pienesumu attiecībā par biznesu kur sniedz pakalpojumus. Tur īsti nav ekonomiskā valsts pienesuma. To es redzu tikai kā naudas pārdali ne pienesumu.
mjuniors, 31.janvāris 2019, 23:38
Tonis [31.01.19]: Raihujāni,starp citu,par manu naudu, ko esmu Tallinkam atstājis,šie ir jau kuģi pārkrāsojuši....Nu protams, protams... Ij kuģi pārkrāsojuši, ij kajītes izremonējuši... Un viss pateicoties toņa tūkstošos mērāmajiem klientiem:)
Raihujāni,starp citu,par manu naudu, ko esmu Tallinkam atstājis,šie ir jau kuģi pārkrāsojuši....žēl tik ka Tallink ir igauņu:DDD
Tonis, 31.janvāris 2019, 23:29
Uldiņ,tas man nav bizness,bet hobijs,kas Latvijai ness labumu caur Latvijā reģistrēto Tallink uzņēmumu biļetēm un Latvijā iepirktajām pārtikas un copes lietām...
Palika skaidrs?
Tonis, 31.janvāris 2019, 23:13
Tonis [31.01.19]: Uldiņ,tas man nav bizness,bet hobijs,kas Latvijai ness labumu caur Latvijā reģistrēto Tallink uzņēmumu biļetēm un Latvijā iepirktajām pārtikas un copes lietām....... un pēc tam nes zaudējumus, ārstējot cilvēkus no saindēšās no nekvalitatīva spirta šķīduma...
Palika skaidrs?