Junior,raihucis nav tik dumš ,lai man pa žokli mēģnātu trāpīt...,,To tik tu ,šakālēn, gribētu aiz stūra redzēt...:)
27.janvāris 2019, 01:03 | links
mjuniors [6m]: Raih, iedod tonim pa žokli!Ak dies, kā es mīlu šo momentu:
https://youtu.be/rAvxPWYLlPU
raihs, 27.janvāris 2019, 00:55
Raihujanci,re ka te tavs piesietais šakālēns arī grib ko sakarīgāku te palasīt...Pašam jau domu naf...
Tonis, 27.janvāris 2019, 00:48
mjuniors [27.01.19]: Raih, iedod tonim pa žokli!Ak dies, kā es mīlu šo momentu:
mjuniors [27.01.19]: Raih, ko lai saku. Atkal tev piekrītu, ne visi panes to alko tā. Un šobrīd toč es vairs nepanesu kā agrāk. trīs dienas norakstītas.. Iespējams tas arī mani attur no tās domas. Protams es ceturksnī ar paņemu, bet to pat es nepieskaitu pie dzeršanas, lietošanas.Kad necopēju, tad man ir garlaicīgi. Tad arī šo to iepostēju šeit. Bet ne jau tad, kad dzīve kūsā- tad man ir po*ui visa tā ņemšanās te...
P.s. Tāpēc biežāk iedrukā te, lai veidojas kaut cik saturīga lasām viela.
mjuniors [27.01.19]: Raih, tu jau ieskicēji pats labo scenāriju. Un tas viss ir super. Bet mans viedoklis un ko es arī pats piekopju jau vairākus gadus, nelietot alko. Man tas šķiet ir nevajadzīgi. Man pat neprasās. Un to lietu toč neapskaužu ;).A man prasās. Es baudu kvalitatīvu alkoholu un lepojos ar to. Ar to, ka es to vsru, bet citi nodzerās. Sabiedrības attieksme pret alkoholu veidojas tikai, balstoties uz vispārpieņemtu sapratni, cik alkohols ir kaitīgs, neņemot vērā individuālu reakciju uz to. Tas arī viss. Tu manā tekstā vari pamanīt 0.7l izdzerta viskija? Nē, nevari! Tonis & co skaidrā prātā gvelž tādas stulbības, kad man zem litra prātā neienāktu!
Protams tā nav mana darīšana. Un to pie taviem plusies toč neatzīmēju.
Fīrer,ieradumi jau nebūtu slikti,tik nodokļus nomakāt neaizmirsti...pag,mums ir labklājības ministre kas nemaksā,ja viņa rāda ka tā jadara,tad tā arī jādara
Tonis, 27.janvāris 2019, 00:16