dakterp [23.01.19]: Re ku vēl, scenārija turpinājums... :)))Pretīgi. Kā tādas bābas...
https://www.delfi.lv/news/national/politics/gobzems-apnemies-liecinat-pret-kaiminu-piektdien-dosies-uz-knab.d?id=50767437
23.janvāris 2019, 20:11 | links
dakterp [23.01.19]: Re ku vēl, scenārija turpinājums... :)))Pretīgi. Kā tādas bābas...
https://www.delfi.lv/news/national/politics/gobzems-apnemies-liecinat-pret-kaiminu-piektdien-dosies-uz-knab.d?id=50767437
snipiens [23.01.19]: uldens2Tak atteiksies no šī, vai paziņos ka krievi viņa kontu uzlauzuši un šo uzrakstījuši.
valsts ir tauta,kāda tauta,tāda valsts
22.janvāris 2019, 20:46 | citēt | ziņot | links
Aleluja...tad ta beidzot ačeles ir atvērušās...a to krievi vainīgi,diženo un vareno latviešu nelaimēs .:)
Redzi, lai kā mēs lamātu Šķēli vai Lembergu, nevaru iedomāties situāciju, kad kādam pie viņiem strādājošam cilvēkam netiktu samaksāts. Nu tāda situācija vienkārši nav iespējama. Absolūti neaizstāvu šos tipiņus (abus pazīstu itin labi), bet fakts, ka Ventspils vidējā pensija ir par 1/4 vai pat 1/3 augstāka nekā valsts vidējā (precīzi neatminos, bet nesen tāds fakts uzpeldēja), ir neapstrīdams. Kaimiņš ir vienkāršs muldoņa un tipisks uzmetējs, kādam gan jābūt būtu aurānam, lai tam mēslam ticētu.
andreiko, 23.janvāris 2019, 09:55
Kivics Pamet Valsti
Kaimins Pievil Veletajus
Karins Parnem Valsti
isuma bedigi. nu jau gandriz 30 gadus.
mailite, 23.janvāris 2019, 17:07
A ko mēs tagad bez kaut kāda tur Kiviča iesāksim???
Domaataajs, 23.janvāris 2019, 17:38
shmidzis [23.01.19]: Bet KPV mani pārsteidza, es dalīšanos prognozēju uz pavasari, vasaras sākumu. Skaidrs, ka divi ambiciozi alfatēviņi agri vai vēlu saies ragos.
Es iedomājos to kašķi.
Kaimiņš: Nedyrs Gobzem, tikai pateicoties man tu tiki Saeimā.
Gobzems: Tu esi pilnīgs lohs un nejēga, bez manis tu vispār 5% nesavāktu.
Pa vidu Zakatistovs: Jūs abi esat lohi, es esmu partijas smadzenes, visu izdomāju.
Kaimiņs un Gobzems abi: Ej d*st loh, tu d*rsa nevis smadzenes.
Parādās Lindiņa L.: Kolēģi, varbūt salīgstam mieru?
Zakatistovs, Kaimiņš, Gobzems visi kopā: sēdi būdā kuce.
D. Šmits: Za*baļi man jūs, eju kost...
Kivics Pamet Valsti
Kaimins Pievil Veletajus
Karins Parnem Valsti
mailite, 23.janvāris 2019, 17:07
usis [15:56]: urmaas brauc atpakaļ- ekonomika un labklājiba drošās rokās.Tulīt jaunā vemjotība tiks pie šprices un tad paskatīšos kā jūs rudā jāj! :)
urmaas, 23.janvāris 2019, 16:03
mailite [23.01.19]: Kivics Pamet Valsti
Kaimins Pievil Veletajus
Karins Parnem Valsti
usis [23.01.19]: urmaas brauc atpakaļ- ekonomika un labklājiba drošās rokās.Tulīt jaunā vemjotība tiks pie šprices un tad paskatīšos kā jūs rudā jāj! :)