Vai toreiz, kad draudēja, bija tāds pats rakstības stils? :)
25.janvāris 2019, 13:23 | links
Daddy, man pat reiz Aiva Rozenberga (VVF preses čība) telefoniski draudēja, kad piezvanīju un prasīju viņai par vienu VVF rīkotu saietu ASV vizītes laikā. Teica - ja rakstīsiet par to, jums būs nepatikšanas!
Dabiski, ka uzrakstīju un arī par draudiem, nekādu nepatikšanu, dabiski, nebija. Stāsts vienkāršs kā pieckapeika. Prezidentam lielajās vizītēs līdzi brauc Latvijas uzņēmēju delegācija, kas lielā apmērā arī nosedz visas tās pasākuma izmaksas (izņemot VVF apartamentus un ēšanu). Toreiz arī USā līdzi bija 20 vai 30 biznemeņi un vūmeņi. Vai nu USā vai pēc tam Kanādā bija paredzēta tikšanās ar vietējiem politikāņiem un uzņēmējiem, no mūsu puses - VVF un mūsējie naudas maišeļi. Randiņš paredzēts turpat viesnīcā. Mirkli pirms tam pie Kalnozola un Trasta komercbankas kaut kāda tur viceprezidenta (letiņš, famīliju vairs neatceros) piešļūc VVF padomniece ekonomikas jautājumos (jauns dumš skuķis) un abiem džekiem pasaka - jūs abi neesat gaidīti šīvakara pasākumā. Konkrēto pasākumu apmaksā Trasta komercvbanka! Kad pēc tam sāku skaidrot, ko, kas un kāpēc (nakuja ņēma tad līdzi), tad man prasti piedraudēja un teica, ka būs ziepes, ja par to rakstīšu.
P.S. Toreiz rakstīju darbā un saites uz rakstu ielikt nevaru (nebija tam izdevumam toreiz), mājas kompī nava. Ja kādas pāris stundas meklētu, varbūt atrastu savos vecajos ē pastos (varbūt), tak slinkums.
andreiko, 25.janvāris 2019, 13:13
vismaz jautājumu, "kas es esmu" viņai nebija...
daddy_j, 25.janvāris 2019, 13:10
Šodien Vairiņa brokastīs...
Tak pa šimt' gadiem mums tik divi sakarīgi preži bijuši -Kārlis un Vaira, nu padzen zosi biku ar, tak piekdiena :)
skutans, 25.janvāris 2019, 11:08
Ko Vaira ir labu un sakarīgu izdarījusi? Konkrēti?
Man jau liekas, ka ir uzplaucināts pilnīgi nepamatots VVF kults, tipa nu vienkārši - viņa ir ļoooooti laba un izcila. Bez jebkādiem argumentiem. Gandrīz vai kā ar Staļinu - tētiņu. Viņš taču ir tautas tētiņš! Mana muterīte (pērn rudenī palika 80 vasaras) Staļiņa nāves dienā arī esot raudājusi (15gados), jo žēl bijis, tautu tētiņš tak tomēr, kā turpmāk bez viņa?!
VVF bez riebīgām rebēm pat kapavietu sev nevar iekārtot, tfu.... Un kurš normāls cilvēks dzīves laikā SEV izošņā un sagādā kapavietu??? Varbūt viņa nav nekāda latviete, bet Ēģiptes faraons. Škutiķ, rubli VVF piramīdai piemetīsi? :)
Ja neskaita dažus atpakaļatmestos ļoti vajadzīgos likumus (gan par valsts valodu, gan par tiem pašiem maisiem) VVF iekšpolitikā nav izpaudusies nekādi. Ārpolitikā gan. ANO ģenerālsekretāre? ANO ir stipri stagnatīva struktūra, kas seko dzelžainiem likumiem, tobrīd par ģs bija jākļūst Āzijas pārstāvim un tā tas arī notika, pārējā normālā pasaule brīnījas un raustīja plecus, ir gan amatkārs sievišķis...
Pigmeji Sahāras tuksnesī smejas vēl tagad, un dejo smilšu breiku - reivu "Vaira mūsu lielā ANO Mammma".
andreiko, 25.janvāris 2019, 11:41