Turies Anton,ja esi vecis,tad līdz galam,nav ko ņuņņāt!
8.janvāris 2019, 15:17 | links
Tonis [08.01.19]: Junior,kāpēc tu domā ,ka esmu kaut ko sasmēlies? Es vienkārši ielieku kaut ko savādāku vispār valdošajam viedoklim, kas ir mūsos iezombēts (iemācīts). Es taču nekad neesu apgalvojis ka tā tas tiešām ir un savādāk būt nevar.Es ielieku savādāku pasaules redzējumu,lai puiķi varētu iepazīties un salīdzināt un veidot savu viedokli.Es tak nez cik reizes esmu brīdināis,-neskataties,tas var traumēt nenobriedušus prātiņus....:)Ja vel tu macetu to sabalancet un ielikt mazakas devas..
Tonis [08.01.19]: Kazbārdiņ,pats jau arī laikam šeitan esi iesūtīts,kā teikt 'pareizā viedokļa' iepotēšanai lētticīgo copmaņu rindās,kaut kā iepriekš nekur kā copmanis netiki atrādījies...Atkodi gan,jaa esmu no masoniem,mani sauc Uldis Rokfelers
Tonis [08.01.19]: Kazbārdiņ,pats jau arī laikam šeitan esi iesūtīts,kā teikt 'pareizā viedokļa' iepotēšanai lētticīgo copmaņu rindās,kaut kā iepriekš nekur kā copmanis netiki atrādījies...Nu tu tak, esi.. Tu atgremo tiesi to stulbumu, ko esi sasmelies krievu youtuberos. Bezjedzigs variants..