Ei Toni ko domā par tam mēness fazem ?
Man liekas ka " teorija " - daži uzvelkas uz pilnmenes fona ! Galigi garam !
Man liekas ka " teorija " - daži uzvelkas uz pilnmenes fona ! Galigi garam !
6.janvāris 2019, 09:13 | links
Ekskezemuā, bet tas viens, tiklīdz kā netiek runāts gan tā kā šams grib, gan tā kā saprot, par risinājumu redz mūždien teikt "papisiet malā puikiņi". Zemiski. Debīli. Nekāda sakara ar romantisko vecuma plānprātību. Un droši vien po žizņi tā ir dzīvojis. Apsvecu, kruts čoms! :)
abrakadabra, 6.janvāris 2019, 02:09
skutans [38m]: [quote=553554]ja kāda kaite ar piemetās, tikai homeopātiski līdzekļi- ķiplociņš, irbene utt.
skutans, 6.janvāris 2019, 00:32
Bišk būsi sajaucis, homeopātija ir pseidomedicīna, šarlatānisms, nevis tautas pašārstēšanās metodes ar veselīgām zālītēm, saknītēm, kas pretstatā homeopātijas nelietderībai, šo to ne pārāk ielaistu tomēr var apārstēt visai sekmīgi.
Karlis_K, 6.janvāris 2019,
Vārds homeopātija man patīk , visu noveļu uz viņiem. Pareizāk šķiet ,kā saki - tautas medicīna, ja tā var teikt.Tautas medicīnai švaki būs ar pierādījumiem , ogu un čiploku lietderīgums šķavu ārstēšanā ok citreiz nedēļa ,citreiz 7 dienas, nu nez, farmācija balstās uz statistiku.Tas homeopātijas variants pašķidrs , gan no izgudrotāja reputācijas, gan mūsdienu ārstu atbalsta.Imūnsistēma katram sava ,gan iedzimtā, gan iegūtā, sarijoties kautkādas nezāles, nezini ko papildus uzņem, kāliju, mangānu vai cinku un ko tas tev dod, ja palīdzēja Sašam pret krāna ļurkāšanos, kas arī diskutējami, jo varbūt vienk vējā plivinājās, tad sapampušu elkoni tā ogu deva var arī iespējams aizpampināt līdz padusei un zāģim.Un huljiš tas vidējais vecums valstīs ar attistitu medicīnu un farmāciju tik ļoti pārsniedz senču gudrībās dzīvojošo dažādu nokrāsu cilšu rādītājus.
usis, 6.janvāris 2019, 01:40
Un viens pat to savu iekšējo tukšumu ir gatavs tik asiņaini pierādīt, ka ziedos savu biznesa reputāciju, lol. Komiski, ja nebūtu tik traģiski. Kaut kas līdzīgs, kā baigi vēlēties studentam izīrēt dzīvokli no pustrakas saimnieces, kas reizi nedēļā brauc pārbaudīt. :)
abrakadabra, 6.janvāris 2019, 01:14
skutans [06.01.19]: [quote=553554]ja kāda kaite ar piemetās, tikai homeopātiski līdzekļi- ķiplociņš, irbene utt.Tautas medicīnai švaki būs ar pierādījumiem , ogu un čiploku lietderīgums šķavu ārstēšanā ok citreiz nedēļa ,citreiz 7 dienas, nu nez, farmācija balstās uz statistiku.Tas homeopātijas variants pašķidrs , gan no izgudrotāja reputācijas, gan mūsdienu ārstu atbalsta.Imūnsistēma katram sava ,gan iedzimtā, gan iegūtā, sarijoties kautkādas nezāles, nezini ko papildus uzņem, kāliju, mangānu vai cinku un ko tas tev dod, ja palīdzēja Sašam pret krāna ļurkāšanos, kas arī diskutējami, jo varbūt vienk vējā plivinājās, tad sapampušu elkoni tā ogu deva var arī iespējams aizpampināt līdz padusei un zāģim.Un huljiš tas vidējais vecums valstīs ar attistitu medicīnu un farmāciju tik ļoti pārsniedz senču gudrībās dzīvojošo dažādu nokrāsu cilšu rādītājus.
Bišk būsi sajaucis, homeopātija ir pseidomedicīna, šarlatānisms, nevis tautas pašārstēšanās metodes ar veselīgām zālītēm, saknītēm, kas pretstatā homeopātijas nelietderībai, šo to ne pārāk ielaistu tomēr var apārstēt visai sekmīgi.
Karlis_K, 6.janvāris 2019,
Vārds homeopātija man patīk , visu noveļu uz viņiem. Pareizāk šķiet ,kā saki - tautas medicīna, ja tā var teikt.
Aizmirsi pieraksrīt, jo vairāk cilvēks skatās yotub, jo vairāk pilnveido savas neesošās zināšanas!
girts72, 6.janvāris 2019, 01:02
ja kāda kaite ar piemetās, tikai homeopātiski līdzekļi- ķiplociņš, irbene utt.
Pat Silvija nobāl, pa abiem pāršķirstijām pēdējās 3 lappuses...
skutans, 5.janvāris 2019, 23:42
Skutans saprotams ! Viņa nav pieradusi pie tadam šausmam ! Cilveki un brivi - nav vergi ! Viņa ir pieradusi ka cilveki viņai kalpo , pado tejiņu , uztur siltumu un gaismu ! Un lieto to no ka viņa atbrivojas ( sori ) !
Skutan neviens zinatnisks darbs neapstiprina ka tejas sene dara ko labu Tavam organismam ! Prosta Tava ticiba !
Tu tici senei !
Es ticu udeņradim !
Un čo !
Es nediršu Tev uz galvas par Tavu ticibu !
Tu nedirs man uz galvas par manu !
;) !
plesigais, 6.janvāris 2019, 00:07