Toni nofotogrāfē to iekārtu iekš sava auto....Neesi vēl uzlicis???Plēsīgais tu ar neesi vēl uzlicis??Bet nez vai plēīgajam vispār ir auto:DDDD
5.janvāris 2019, 18:55 | links
Speciāli uldiņam.Pārējās šaurās pierītes var neskatīties.Šādus piemērus te varētu ielikt steriem...toni nebūtu tu tik stulbs zābaks tad saprastu ka tur pamata degviela ir fosilā,un entuziasti tādus jau gadu desmitiem taisa,pat dzīvē tādu esmu redzējis.Un reāla ieguvuma tur nekāda no ta visa nav.
https://youtu.be/LRqLUghV82s?t=3
Tonis, 5.janvāris 2019, 16:18
Ļaudis Jus tiešam esat aptrakuši ! ! !nu teslas jau sen braukā pa ielām,un jā tur ir liela baterija iekšā:DD
Tema nopietna , skar gan politisko , gan ekonomisko , gan katra personisko ! Bet diskusija par temu piedalās tris onkas ! Parejie , gvelžš muļķibas vai bezsakara lamajas ! ! !
Nevis 21 gadsimts , bet pirmcilveku kopienas saiets Afrikas muža mežos ! ! !
Par temu !
Vis jau sen ir ! Ir dzineji kas darbojas uz H , ir ģeneratori kas spej to H izdalīt no udens pietiekoša daudzuma ! IR !
Un nekadas problemas tas H darbinot motorus , apkartejai videj neradis !
Tikai nav ekonomiski izdevigi ieviest ! ! !
Kāpēc ?
A kur liks visu kas saistits ar ogļudeņražiem ? Kas segs zaudejumus naftas ieguves un parstrades industrijam ?
plesigais, 5.janvāris 2019, 11:18šitas viss sāks darboties kad pāries uz saules un vēja enerģiju,bet arī tad izdevīgak būs uzlādēt bateriju teslai nekā sašķelt udeni.
uldens2, 5.janvāris 2019, 15:17
Protams ! Un uz alternativajam enerģijam ari pariesim tikai tad kad naftiņa sāks beigties !
Lidz tam muļķigi ticesim ka ja tulit tulit un ai ai cik gruti pumpet ! Tapec jacel cenas !
Un blesim lidzi !
E paga nesapratu :/ !
Tu TICI Teslas baterijai ?
plesigais, 5.janvāris 2019, 15:45
Ļaudis Jus tiešam esat aptrakuši ! ! !
Tema nopietna , skar gan politisko , gan ekonomisko , gan katra personisko ! Bet diskusija par temu piedalās tris onkas ! Parejie , gvelžš muļķibas vai bezsakara lamajas ! ! !
Nevis 21 gadsimts , bet pirmcilveku kopienas saiets Afrikas muža mežos ! ! !
Par temu !
Vis jau sen ir ! Ir dzineji kas darbojas uz H , ir ģeneratori kas spej to H izdalīt no udens pietiekoša daudzuma ! IR !
Un nekadas problemas tas H darbinot motorus , apkartejai videj neradis !
Tikai nav ekonomiski izdevigi ieviest ! ! !
Kāpēc ?
A kur liks visu kas saistits ar ogļudeņražiem ? Kas segs zaudejumus naftas ieguves un parstrades industrijam ?
plesigais, 5.janvāris 2019, 11:18šitas viss sāks darboties kad pāries uz saules un vēja enerģiju,bet arī tad izdevīgak būs uzlādēt bateriju teslai nekā sašķelt udeni.
uldens2, 5.janvāris 2019, 15:17
plesigais [40m]: P/ s un nemeklejiet mana teksta zemtekstus !
Es neaicinu uz pasaules revuluciju , es aicinu vienkarši - nedirst cits citam uz galvas !
;) !tātad pret evolūciju, revolucionārs- nošaut.
usis, 5.janvāris 2019, 14:55