Bet Raihs bija jaaierobezho!
29.decembris 2018, 23:46 | links
skutans [15m]: Šovakar abi ar Silviju ieņemam, nav vienatnē jāņem... Ar aknu ar šī draudzējās:)farmācijas doktore raksta par etlispirta klātbūtni dzērienā un tā visumā nekaitīgo dabu, cpoksh, labuma gan nekāda nopietna neesot
;)
usis, 29.decembris 2018, 23:36
skutans [29.12.18]: Šovakar abi ar Silviju ieņemam, nav vienatnē jāņem... Ar aknu ar šī draudzējās:)Skutaan, tu esi labs!
skutans [29.12.18]: Šovakar abi ar Silviju ieņemam, nav vienatnē jāņem... Ar aknu ar šī draudzējās:)farmācijas doktore raksta par etlispirta klātbūtni dzērienā un tā visumā nekaitīgo dabu, cpoksh, labuma gan nekāda nopietna neesot
raihs [29.12.18]: apelsins [13m]: Raih, negribēju sagruzīt!Raih, respect Tev par liekulju apkaroshanu!!
Akna atjaunojas ar Carsil,pilnīgi noteikti, raksti vēl, riebīgs klusums..Jā, jā, pasaki vēl "kapa klusums" :))
apelsins [29.12.18]: Raih, negribēju sagruzīt!Jā, jā, pasaki vēl "kapa klusums" :))
Akna atjaunojas ar Carsil,pilnīgi noteikti, raksti vēl, riebīgs klusums..
Shiirs [29.12.18]: eu a krūmu proktologs kur pazudis? viņam šodien kurinātavā nakts maiņa? :)Ap 23.00 jaabuut,neirofizikjiem un oraakuliem darbs ir bez briivdienaam
raihs [29.12.18]: apelsins [5m]: Vnk zaarkaa nesmuks liikjis uttToties pienācīgi iebalzamēts :))Juutu, ka aizdomaajies..
mjuniors [29.12.18]: Es esmu savejiem teicis, lai mani kreme.. Raihu, domaju butu bistami.. Ar bliski aizietu.+:)
apelsins [29.12.18]: Vnk zaarkaa nesmuks liikjis uttToties pienācīgi iebalzamēts :))
raihs [29.12.18]: Es jau tā dzeru maz, es labprāt dzertu vismaz 3x vairāk, bet pienākuma sajūta neļauj:)Es nau nekaads Mammis..
apelsins [29.12.18]: Un, bled, dzer luudzu mazaak, Jaaniisha deelj(devaam vaardu kopaa CL)Es jau tā dzeru maz, es labprāt dzertu vismaz 3x vairāk, bet pienākuma sajūta neļauj:)