Tas tiesa,akna labi atjaunojas,ja jau līdz šim vēl īpaši neūtu...:)
29.decembris 2018, 22:04 | links
raihs [29.12.18]: Shiirs [11m]: Ā paga. Bet man liekas, ka aknas nemaz tā nevar izārstēt. Gadījumā akna nebija tā kā gondons vai atslaukāmais piecdesmitnieks - vienreizlietojamais? :)Kā reiz akna ļoti labi atjaunojas,protams, ja vispār tiek dota viņai tāda iespēja! Atturēties no alkohola, nerīt treknus sūdus, padzert mārdadzi, un pēc pāris mēnešiem ALAT/ASAT ir ideāls. Pārbaudīts.Raih, eed zivis, neeed suuda veikalgalju un tad ilgi mees vareesim tevi klausiit Copeslietu eeteraa.
Shiirs [29.12.18]: Ā paga. Bet man liekas, ka aknas nemaz tā nevar izārstēt. Gadījumā akna nebija tā kā gondons vai atslaukāmais piecdesmitnieks - vienreizlietojamais? :)Kā reiz akna ļoti labi atjaunojas,protams, ja vispār tiek dota viņai tāda iespēja! Atturēties no alkohola, nerīt treknus sūdus, padzert mārdadzi, un pēc pāris mēnešiem ALAT/ASAT ir ideāls. Pārbaudīts.
dakterp [29.12.18]: 2018, 21:43Dakter, izbeidz, lai ierobezjo pateerinju..
Novilksi, kur liksies?!
Man tēvam 75, met, pīpā un vēl stāv.
Iekš Aus dzīvo attāls radinieks, par opapu sauc. Viņš ir paraugs visam, 96, kož(reāli kož), pēdējos 50it dzīves gadus, katru dienu. Bet katru dienu pirms alko uzņemšanas, 3-5km pastaiga
apelsins [29.12.18]: Bet, ja apgaadnieks miris, tad sieva un beerni nabagi, Raih. Deriibu iznaakumu konstateet pikja katlos pazemee, ira stulbiPar visu jau sen esmu parūpējies :)
Būšu šarnīrus saremontējis,jāsāk laikam sportot un aknu attīrīt...
Bļin ,viegli nebūs...
Tonis, 29.decembris 2018, 21:13
Viss ir easy-peasy- ja novilkšu virs 65, tad būšu dzīvs piemērs alkohola kaitīguma pārspīlējumam, ja nē, tad varēsiet lepoties ar "nu re, es tak teicu..." :)
raihs, 29.decembris 2018, 21:43
raihs [29.12.18]: apelsins [7m]: dakterp [4m]: Apelsīn, nezāles neiznīkstRaiham patiik The Cure.Nu Depeche Mode var klausiities
Uzliksim!Nē, es neesmu no tiem, kas kaifo oat saviem jaunības favorītiem. Tipa Metallica, Deep Purpls, Led Zepelin, utt. TĀDA NAFTALĪNA SMAKA! Tagad, piemēram, es reizēm pakaifoju no Ghostemane. Lieliski!
Tonis [29.12.18]: Tā kā janci,tev neviens te ļaunu nevēl,izšpļauj un noroc tikai to žulti,kas tev iekšā sēž,un būs vieglāk.Bez manas "žults" jūs te garlaicībā nomirtu, nebūtu pat ciroze jāgaida
No nodokļiem tik un tā neizvairīsimies...:)
apelsins [29.12.18]: dakterp [4m]: Apelsīn, nezāles neiznīkstRaiham patiik The Cure.Nē, es neesmu no tiem, kas kaifo oat saviem jaunības favorītiem. Tipa Metallica, Deep Purpls, Led Zepelin, utt. TĀDA NAFTALĪNA SMAKA! Tagad, piemēram, es reizēm pakaifoju no Ghostemane. Lieliski!
Uzliksim!
dakterp [29.12.18]: Apelsīn, nezāles neiznīkstRaiham patiik The Cure.