plesīgais ieliec virpā un atkarto,neticu tai leģendai
26.decembris 2018, 23:01 | links
Shiirs [6m]: Tiešais ēters:)
raihs, 26.decembris 2018, 22:23
smuka zvaigzne. točna zini ka neesi čekas maisos? :D:D:DZināju, ka kāds piesiesies. Sīkais Rimi šo izvēlējās. Viņš savos 7 gados kaut kā vēl neiebrauc tajās štellēs :)
raihs, 26.decembris 2018, 22:30
Shiirs [26.12.18]: Tiešais ēters:)Zināju, ka kāds piesiesies. Sīkais Rimi šo izvēlējās. Viņš savos 7 gados kaut kā vēl neiebrauc tajās štellēs :)
smuka zvaigzne. točna zini ka neesi čekas maisos? :D:D:D
Tiešais ēters:)
minhauzen,tava dzīves jēga ir nākt forumā un mācīt citiem dzivot???sen esmu sapratis,absalūtie nedzērāji ir neciešamāki un uzbāzīgaki par jekuru alkānu
uldens2, 26.decembris 2018, 22:14
Mana dzīves jēga šeit ir pateikt to, ko es domāju par tām lietām, kuras "speči", kas izrādās ir parasti alkoholiķi, šeit mēdz apspriest.
Un patīk tas kādam - vai nē!
krumujancis, 26.decembris 2018, 22:20
krumujancis [14m]: Kas patiesībā ir alkohols, atkarība no tā, kura iestājas - gribi to vai nē, ja vien viņu regulāri esi lietojis. Atzīsti to vai nē.
Jā, visi to zina, bet dzīvo tik bezjēdzīgi...
Kādās emocijās, kādos mēslos daži iztērē savu dzīvi, kaut vajadzētu katru dienu dzīvot ar jēgu, ar gandarījumu, novērtējot savu skaidro saprātu.
Bet te, viens bars - tā, it kā būtu nemirstīgi... Aiz loga notiek nezin kas, bet mums ir ballīte, henesī, melnais balzāms un neiztrūkstošs dullums pēc tam."
Bet to jau neviens dzērājs pats neredz...Vecais garlsicīgais īgņa... Ja pat es nosprāgtu tūlīt pat, esmu piedzīvojis tik daudz, cik tu savā nožēlojamajā, garlaicīgajā viltus pātarotāja eksistencē pat trīs dzīvēs nepiedzīvosi!
raihs, 26.decembris 2018, 22:17
minhauzen,tava dzīves jēga ir nākt forumā un mācīt citiem dzivot???
uldens2, 26.decembris 2018, 22:14
krumujancis [26.12.18]: Kas patiesībā ir alkohols, atkarība no tā, kura iestājas - gribi to vai nē, ja vien viņu regulāri esi lietojis. Atzīsti to vai nē."kapēc dzeram ?jo mums ir nauda, bišķiņ nauda, bišķiņ nauda, bišķiņ ir.." :
Jā, visi to zina, bet dzīvo tik bezjēdzīgi...
Kādās emocijās, kādos mēslos daži iztērē savu dzīvi, kaut vajadzētu katru dienu dzīvot ar jēgu, ar gandarījumu, novērtējot savu skaidro saprātu.
Bet te, viens bars - tā, it kā būtu nemirstīgi... Aiz loga notiek nezin kas, bet mums ir ballīte, henesī, melnais balzāms un neiztrūkstošs dullums pēc tam."
Bet to jau neviens dzērājs pats neredz...