Ekonomika un politika

Demokrātikas sabiedrības ietvaros būtu būtiski iepazīties un diskutēt par šo tēmu. Tā kā iepriekšējā politisko diskusiju tēma ir veiksmīgi nonākusi pie paredzamā finiša,gribētos to atsākt jaunā kvalitātē, bez personīgiem cieņu aizvainojošiem komentāriem un bez kādas rasu naida kurināšanas. Tā ar bišku ar vēsāku un skaidrāku prātu...
Novēlu vēl jaukāku pasēdēšanu!

BrunoL, 26.decembris 2018, 20:19

Bruni Tev ari !
https://youtu.be/eawsiU1GFsI
26.decembris 2018, 20:30 | links

Shiirs [26.12.18]: Jebkurš alķis virs 4.8 abaroti ir negaršīga dzira.
Bonis jebkurā gadījumā tīrajā garšo labāk kā jeburš henis, tulamors vai jackdaniels. to, ka tā nav, jūs man varat nestāstīt.
tikko dzeks bija atnesis kaut kadu papa rumu, kaut kās krutais skaitās. ari pa 40 eiro, protams, ka vajadzēja palielīties. dzerot sejas izteiksme visiem bija kā sūdu mutē paņēmuši. pēc kādas otrās glāzes tikuntā tika samiksēts ar kolu. :D
tīra manta jebkurā gadījumā ir tīra manta. vācu alus, šņabis koskenkorva, bonis. tās ir pārbaudītas vērtības, kuras cienu, ja gribās apsisties. alķis tāpat ir domāts lai štirītu, par garšu un ko tur vai par intelektuālo šmigošanu, jūs man varat nestāstīt. :)
Nu pāķis paliek pāķis... Bonis viņam esot alkohola garšas paraugstunda :))
26.decembris 2018, 20:29 | links

Bralitis [37m]: mjuniors [9m]: Jā jā, demagoģija, atceros krievu laikos, vecie kaut kādā tusā tempa no vācijas šnāb ar zelta gabaliņiem tajā. Tas bija pa kruto.. Raiham, jau ikdiena!? :))Es esmu izlacis tik daudz tonnu alkohola, ka varētu sniegt maksas konsultācijas par tā kvalitāti, garšu un sajūtām no rīta..

raihs, 26.decembris 2018, 19:42

Aha kopā ar c-stacijas džekiem varēsi konsultācijas sniegt. Vieni nodzeras ar "gurķīšiem" cits ar visīšiem . Rezultāts viens un tas pats . Lai gaiši ziemassvētki . Āmen .Bračku, es dzeru no 18 gadu vecuma gandrīz katru vakaru- tātad nu jau 28 gadus... Ja vēl neesmu stacijā, tad diez vai tur nokļūšu. Redzi, tur ir viena fīča- ja smadzeņu kā vistai, tie nodzeras, vai nedzer vispār(nerādīšu ne uz vienu ar pirkstu)... Kam smadzeņu pietiek, tie var izdzert to, ko vārgie netur...

raihs, 26.decembris 2018, 19:54

tas gan man liekas ka ir no organisma atkarīgs,citam degradācija atrāk sākas citam nekad
26.decembris 2018, 20:27 | links

Jebkurš alķis virs 4.8 abaroti ir negaršīga dzira.
Bonis jebkurā gadījumā tīrajā garšo labāk kā jeburš henis, tulamors vai jackdaniels. to, ka tā nav, jūs man varat nestāstīt.
tikko dzeks bija atnesis kaut kadu papa rumu, kaut kās krutais skaitās. ari pa 40 eiro, protams, ka vajadzēja palielīties. dzerot sejas izteiksme visiem bija kā sūdu mutē paņēmuši. pēc kādas otrās glāzes tikuntā tika samiksēts ar kolu. :D
tīra manta jebkurā gadījumā ir tīra manta. vācu alus, šņabis koskenkorva, bonis. tās ir pārbaudītas vērtības, kuras cienu, ja gribās apsisties. alķis tāpat ir domāts lai štirītu, par garšu un ko tur vai par intelektuālo šmigošanu, jūs man varat nestāstīt. :)
26.decembris 2018, 20:26 | links

BrunoL, pasaki, ka vēl tajā grāvī peld laši un taimiņi. :))
26.decembris 2018, 20:24 | links

BrunoL [26.12.18]: Novēlu vēl jaukāku pasēdēšanu!
Nu ainava diezgan depresīva...
26.decembris 2018, 20:20 | links

Redzu, vējā tik izmestu naudu.

mjuniors, 26.decembris 2018, 20:06[/quote]

jāēd ir pliki lētie rīsi,lai neizmestu naudu vējā par kotleti :)
26.decembris 2018, 20:19 | links

Novēlu vēl jaukāku pasēdēšanu!
26.decembris 2018, 20:19 | links

Junior, varu piekrist. Ir jāizdzer dikti daudz, lai novērtētu atšķirību. Daudzi izvēlas alkoholu pēc cenas, tā ir stulbuma pazīme. Cilvēka garšas receptori nav spējīgi novērtēt to abnormālo cenas starpību.
26.decembris 2018, 20:13 | links

Hennesy ir normāls. Viens no normālākajiem šajā cenu klasē.Turklāt starpība starp VS un VSOP ir diezgan niecīga, lai par to maksātu. Camus ir līdzīgs, bet Hennesy tomēr uzvar.

raihs, 26.decembris 2018, 19:58

Lai nu tā būtu ar to Hennesey, ja ir cilvēki gatavi maksāt, lūdzu. Es vismaz nēesmu no tās cilvēku grupas, kuru spētu tas uzrunāt. It sevišķi novērtēt to tā, lai liktu bildes un siekalotos. Redzu, vējā tik izmestu naudu. Kā jau teicu, matemātiksi naudas izteiksmē mani nepārliecina. Vismaz man tādi kritēriji.
26.decembris 2018, 20:06 | links

Bralitis [26.12.18]: Tas jau nu nav tas ar ko lepoties.Toties ir savs labums - tikl'tdz panesas šmigas tēma - visi kļūst te vienotāki par saskaņu .
Kādēļ gan lai es nelepotos? Kvalitatīvs viskijs, tāpat kā ēdiens labā restorānā, ir mākslas darbs, un ir lieliski, ja ir iespējas to baudīt!
26.decembris 2018, 20:02 | links

mjuniors [26.12.18]: Līdz hennesy ir jāizaug.

Murdinjs, 26.decembris 2018, 19:44
Līdz normālam cirvim ir jāizaug. ;)
Hennesy ir normāls. Viens no normālākajiem šajā cenu klasē.Turklāt starpība starp VS un VSOP ir diezgan niecīga, lai par to maksātu. Camus ir līdzīgs, bet Hennesy tomēr uzvar.
26.decembris 2018, 19:58 | links

Bralitis [6m]: mjuniors [9m]: Jā jā, demagoģija, atceros krievu laikos, vecie kaut kādā tusā tempa no vācijas šnāb ar zelta gabaliņiem tajā. Tas bija pa kruto.. Raiham, jau ikdiena!? :))Es esmu izlacis tik daudz tonnu alkohola, ka varētu sniegt maksas konsultācijas par tā kvalitāti, garšu un sajūtām no rīta..

Aha kopā ar c-stacijas džekiem varēsi konsultācijas sniegt. Vieni nodzeras ar "gurķīšiem" cits ar visīšiem . Rezultāts viens un tas pats . Lai gaiši ziemassvētki . Āmen .Bračku, es dzeru no 18 gadu vecuma gandrīz katru vakaru- tātad nu jau 28 gadus... Ja vēl neesmu stacijā, tad diez vai tur nokļūšu. Redzi, tur ir viena fīča- ja smadzeņu kā vistai, tie nodzeras, vai nedzer vispār(nerādīšu ne uz vienu ar pirkstu)... Kam smadzeņu pietiek, tie var izdzert to, ko vārgie netur...

raihs, 26.decembris 2018, 19:54

Tas jau nu nav tas ar ko lepoties.Toties ir savs labums - tikl'tdz panesas šmigas tēma - visi kļūst te vienotāki par saskaņu .
26.decembris 2018, 19:57 | links

Līdz hennesy ir jāizaug.

Murdinjs, 26.decembris 2018, 19:44

Līdz normālam cirvim ir jāizaug. ;)
26.decembris 2018, 19:54 | links

Bralitis [26.12.18]: mjuniors [9m]: Jā jā, demagoģija, atceros krievu laikos, vecie kaut kādā tusā tempa no vācijas šnāb ar zelta gabaliņiem tajā. Tas bija pa kruto.. Raiham, jau ikdiena!? :))Es esmu izlacis tik daudz tonnu alkohola, ka varētu sniegt maksas konsultācijas par tā kvalitāti, garšu un sajūtām no rīta..

Aha kopā ar c-stacijas džekiem varēsi konsultācijas sniegt. Vieni nodzeras ar "gurķīšiem" cits ar visīšiem . Rezultāts viens un tas pats . Lai gaiši ziemassvētki . Āmen .
Bračku, es dzeru no 18 gadu vecuma gandrīz katru vakaru- tātad nu jau 28 gadus... Ja vēl neesmu stacijā, tad diez vai tur nokļūšu. Redzi, tur ir viena fīča- ja smadzeņu kā vistai, tie nodzeras, vai nedzer vispār(nerādīšu ne uz vienu ar pirkstu)... Kam smadzeņu pietiek, tie var izdzert to, ko vārgie netur...
26.decembris 2018, 19:54 | links

Tullamoram prims kādi gadi desmit kā reizi uz svētku laiku bija labs sanācis. Nesaprotamā veidā Rīgā konteineros bija ieklīdusi kaut kāda galīgi neizdevusies partija, taču kamēr atskārta, kādēļ pus Rīga pēc korporaķivņikiem staigā novēmusēs, bija jau par vēlu - viss izlakts. :)
26.decembris 2018, 19:51 | links

mjuniors [9m]: Jā jā, demagoģija, atceros krievu laikos, vecie kaut kādā tusā tempa no vācijas šnāb ar zelta gabaliņiem tajā. Tas bija pa kruto.. Raiham, jau ikdiena!? :))Es esmu izlacis tik daudz tonnu alkohola, ka varētu sniegt maksas konsultācijas par tā kvalitāti, garšu un sajūtām no rīta..

Aha kopā ar c-stacijas džekiem varēsi konsultācijas sniegt. Vieni nodzeras ar "gurķīšiem" cits ar visīšiem . Rezultāts viens un tas pats . Lai gaiši ziemassvētki . Āmen .
26.decembris 2018, 19:48 | links

Tas hennesy nemaz nav tik labs.
26.decembris 2018, 19:47 | links

Pašreiz TOP1 cenas-kvalitātes attiecībā. 43€/l Piedrujas ielas Cash&Carry (pie Salmo veikala)
26.decembris 2018, 19:46 | links

Līdz hennesy ir jāizaug.
26.decembris 2018, 19:44 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager