Novēlu vēl jaukāku pasēdēšanu!
BrunoL, 26.decembris 2018, 20:19
Bruni Tev ari !
https://youtu.be/eawsiU1GFsI
26.decembris 2018, 20:30 | links
Novēlu vēl jaukāku pasēdēšanu!
BrunoL, 26.decembris 2018, 20:19
Shiirs [26.12.18]: Jebkurš alķis virs 4.8 abaroti ir negaršīga dzira.Nu pāķis paliek pāķis... Bonis viņam esot alkohola garšas paraugstunda :))
Bonis jebkurā gadījumā tīrajā garšo labāk kā jeburš henis, tulamors vai jackdaniels. to, ka tā nav, jūs man varat nestāstīt.
tikko dzeks bija atnesis kaut kadu papa rumu, kaut kās krutais skaitās. ari pa 40 eiro, protams, ka vajadzēja palielīties. dzerot sejas izteiksme visiem bija kā sūdu mutē paņēmuši. pēc kādas otrās glāzes tikuntā tika samiksēts ar kolu. :D
tīra manta jebkurā gadījumā ir tīra manta. vācu alus, šņabis koskenkorva, bonis. tās ir pārbaudītas vērtības, kuras cienu, ja gribās apsisties. alķis tāpat ir domāts lai štirītu, par garšu un ko tur vai par intelektuālo šmigošanu, jūs man varat nestāstīt. :)
Bralitis [37m]: mjuniors [9m]: Jā jā, demagoģija, atceros krievu laikos, vecie kaut kādā tusā tempa no vācijas šnāb ar zelta gabaliņiem tajā. Tas bija pa kruto.. Raiham, jau ikdiena!? :))Es esmu izlacis tik daudz tonnu alkohola, ka varētu sniegt maksas konsultācijas par tā kvalitāti, garšu un sajūtām no rīta..
raihs, 26.decembris 2018, 19:42
Aha kopā ar c-stacijas džekiem varēsi konsultācijas sniegt. Vieni nodzeras ar "gurķīšiem" cits ar visīšiem . Rezultāts viens un tas pats . Lai gaiši ziemassvētki . Āmen .Bračku, es dzeru no 18 gadu vecuma gandrīz katru vakaru- tātad nu jau 28 gadus... Ja vēl neesmu stacijā, tad diez vai tur nokļūšu. Redzi, tur ir viena fīča- ja smadzeņu kā vistai, tie nodzeras, vai nedzer vispār(nerādīšu ne uz vienu ar pirkstu)... Kam smadzeņu pietiek, tie var izdzert to, ko vārgie netur...
raihs, 26.decembris 2018, 19:54
BrunoL [26.12.18]: Novēlu vēl jaukāku pasēdēšanu!Nu ainava diezgan depresīva...
Hennesy ir normāls. Viens no normālākajiem šajā cenu klasē.Turklāt starpība starp VS un VSOP ir diezgan niecīga, lai par to maksātu. Camus ir līdzīgs, bet Hennesy tomēr uzvar.
raihs, 26.decembris 2018, 19:58
Bralitis [26.12.18]: Tas jau nu nav tas ar ko lepoties.Toties ir savs labums - tikl'tdz panesas šmigas tēma - visi kļūst te vienotāki par saskaņu .Kādēļ gan lai es nelepotos? Kvalitatīvs viskijs, tāpat kā ēdiens labā restorānā, ir mākslas darbs, un ir lieliski, ja ir iespējas to baudīt!
mjuniors [26.12.18]: Līdz hennesy ir jāizaug.Hennesy ir normāls. Viens no normālākajiem šajā cenu klasē.Turklāt starpība starp VS un VSOP ir diezgan niecīga, lai par to maksātu. Camus ir līdzīgs, bet Hennesy tomēr uzvar.
Murdinjs, 26.decembris 2018, 19:44
Līdz normālam cirvim ir jāizaug. ;)
Bralitis [6m]: mjuniors [9m]: Jā jā, demagoģija, atceros krievu laikos, vecie kaut kādā tusā tempa no vācijas šnāb ar zelta gabaliņiem tajā. Tas bija pa kruto.. Raiham, jau ikdiena!? :))Es esmu izlacis tik daudz tonnu alkohola, ka varētu sniegt maksas konsultācijas par tā kvalitāti, garšu un sajūtām no rīta..
Aha kopā ar c-stacijas džekiem varēsi konsultācijas sniegt. Vieni nodzeras ar "gurķīšiem" cits ar visīšiem . Rezultāts viens un tas pats . Lai gaiši ziemassvētki . Āmen .Bračku, es dzeru no 18 gadu vecuma gandrīz katru vakaru- tātad nu jau 28 gadus... Ja vēl neesmu stacijā, tad diez vai tur nokļūšu. Redzi, tur ir viena fīča- ja smadzeņu kā vistai, tie nodzeras, vai nedzer vispār(nerādīšu ne uz vienu ar pirkstu)... Kam smadzeņu pietiek, tie var izdzert to, ko vārgie netur...
raihs, 26.decembris 2018, 19:54
Līdz hennesy ir jāizaug.
Murdinjs, 26.decembris 2018, 19:44
Bralitis [26.12.18]: mjuniors [9m]: Jā jā, demagoģija, atceros krievu laikos, vecie kaut kādā tusā tempa no vācijas šnāb ar zelta gabaliņiem tajā. Tas bija pa kruto.. Raiham, jau ikdiena!? :))Es esmu izlacis tik daudz tonnu alkohola, ka varētu sniegt maksas konsultācijas par tā kvalitāti, garšu un sajūtām no rīta..Bračku, es dzeru no 18 gadu vecuma gandrīz katru vakaru- tātad nu jau 28 gadus... Ja vēl neesmu stacijā, tad diez vai tur nokļūšu. Redzi, tur ir viena fīča- ja smadzeņu kā vistai, tie nodzeras, vai nedzer vispār(nerādīšu ne uz vienu ar pirkstu)... Kam smadzeņu pietiek, tie var izdzert to, ko vārgie netur...
Aha kopā ar c-stacijas džekiem varēsi konsultācijas sniegt. Vieni nodzeras ar "gurķīšiem" cits ar visīšiem . Rezultāts viens un tas pats . Lai gaiši ziemassvētki . Āmen .
mjuniors [9m]: Jā jā, demagoģija, atceros krievu laikos, vecie kaut kādā tusā tempa no vācijas šnāb ar zelta gabaliņiem tajā. Tas bija pa kruto.. Raiham, jau ikdiena!? :))Es esmu izlacis tik daudz tonnu alkohola, ka varētu sniegt maksas konsultācijas par tā kvalitāti, garšu un sajūtām no rīta..