Bračiņ.tagad gan iskatās ka 'tavējiem' ir bzdohen...
23.decembris 2018, 14:34 | links
Tonis [23.12.18]: Šmiga,kašīķgs un sīkumains gnīda tu esi.Onka Tonis pats uzraksta sūdu un kad tiek aizrādīts par aplamībām, tā uzmet lūpu.
Turpmāk lūdzu nepievērst man uzmanību,jo priekš manis tu esi nulle...
Tonis [23.12.18]: Šmiga,kašīķgs un sīkumains gnīda tu esi.Onka Tonis pats uzraksta sūdu un kad tiek aizrādīts par aplamībām, tā uzmet lūpu.
Turpmāk lūdzu nepievērst man uzmanību,jo priekš manis tu esi nulle...
Tonis [23.12.18]: Starp citu.pirms mēs te gudri iršam par globālām lietām.jāsaprot tas.ka nācija un tauta nevar ilgi pastāvēt.ja ģimenē ir mazāk par trijiem bērniem.Elementāra matemātika.Tāpēc arī islāmisti jau pēc gadiem 50 mit būs valdošā jevropas nācija...Bēdīgi.bet fakts...Toni, varbūt nākamreiz piedomā, pirms raksti glupības. Islāmisti NAV nācija. Tevis izglītošanai: "Nācija ir vēsturiski izveidojusies cilvēku kopība, kurai ir kopīga valoda, teritorija, ekonomiskā dzīve, kultūra". Islāms ir reliğija. Un šajā gadījumā var runăt par izplatītāko reliğiju Eiropā... Un arī islăms, kā izplatītākă reliğija pēc 50 gadiem Eiropā tīri matemătiski nevar sanākt. Ja nu vienīgi kādă atsevišķă valstī, kā Francija vai UK
Ticība ir muļķu mierinājums.Diemžēl...
Tonis, 22.decembris 2018, 23:51
Tonis [9m]: Raih.lai nu paliek.Vismaz esam nonākuši pie atziņas .ka visi esam tikai cilvēki...Nekad neesmu apgalvojis pretējo. Man savs paša krekls vienmēr ir bijis un būs tuvāks. Tas ir tikai tikpat loģiski un pašsaprotami kā pašsaglabāšanās instinkts. . Bet valstij jārada sistēma, ka ir iedzīvotāji grib, var un lepojas par savu nodokļu nomaksu, kā tas ir ASV. Te tā nav. Cerams, pašreiz nav
raihs, 22.decembris 2018, 23:44