- Kas tur tā lokās un savstarpēji beržās, koa?
- Āāā, pidarasi, pidarasi!
- Nē, tā ir ķēdīte! :)))
- Āāā, pidarasi, pidarasi!
- Nē, tā ir ķēdīte! :)))
21.decembris 2018, 12:11 | links
uldens2 [7m]: raih,pats ķēdes nenēsāju,bet kadreiz esmu domājis ka tā ķede nēsājot tak ar gadiem dilst un paliek vieglāka,jeb tas dilums nav tik nozīmīgs lai būtu jūtams???Kas nu tur var nodilt? Un ja pat nodilst, uz svariem to praktiski neredzēsi. Gredzens jā, tas var nodilt, īpaši sudrabaskaidrs,vienkārši es iedomājos ka viņa tak lokās un savstarpēji beržas
raihs, 21.decembris 2018, 12:02
uldens2 [21.12.18]: raih,pats ķēdes nenēsāju,bet kadreiz esmu domājis ka tā ķede nēsājot tak ar gadiem dilst un paliek vieglāka,jeb tas dilums nav tik nozīmīgs lai būtu jūtams???Kas nu tur var nodilt? Un ja pat nodilst, uz svariem to praktiski neredzēsi. Gredzens jā, tas var nodilt, īpaši sudraba
Bruņčik,par visiem 200 pročiem var būt pārliecinātam tikai tad,ja pats taij gultā ielīdīsi,kaut kā tik daudz pārliecināties nagribās..Dодин раз не пидарас,tā ka mēģini droši:DD
Pietiek ar blakus pazīmēm...
Tonis, 21.decembris 2018, 11:58
uldens2 [21.12.18]: JanciTieši tā! Tā ir mana pārliecība un pie tās stingri pieturos!
Kādi noslēpumi? Es tak tev izstāstīju, jā daži tā dara, un tā ir cūcība manā ieskatā. Tas attiecas uz jebkuru biznesu- vēlēšanās apsipt pašam savu klientu - tas ir sviests
raihs, 21.decembris 2018, 11:29apists klients vienmēr nes lielākus zaudējumus nekā ieguvumus,protams ja runa neiet par miljoniem kur pietiek vienreiz appist un visu mūžu dzīvo ja nenovāc:DDD
Janciapists klients vienmēr nes lielākus zaudējumus nekā ieguvumus,protams ja runa neiet par miljoniem kur pietiek vienreiz appist un visu mūžu dzīvo ja nenovāc:DDD
Kādi noslēpumi? Es tak tev izstāstīju, jā daži tā dara, un tā ir cūcība manā ieskatā. Tas attiecas uz jebkuru biznesu- vēlēšanās apsipt pašam savu klientu - tas ir sviests
raihs, 21.decembris 2018, 11:29
krumujancis [9:47]: ...
Tā ka kurš šeit ir knauzers, šo jautājumu vēl netiku uzdevis, lieki tērēji savus smadzeņu resursus, tas ir saprotams tāpat, ja pat mazāk kā 1EUR dēļ jātaisa šmugulis.
Jautājums bija cits - kā zeltkaļi šo lietu tā māk nokārtot? Un kā pašam, vai līdzīgi, ja vien tas nebiji pats?Tiem remontvīriņiem to darīt atmaksājas- ja nokniebj 100x par vienam centimetram, tad savācas diezgan:) Nevaru neko par viņiem teikt, ko un kā šie dara. Man šmaukšanās riebjas. Manā darbā absolūts godīgums ir pamatuzstādījums.
Ja par sevi, tad kā jau teicu, nenodarbojos nedz ar individuālajiem pasūtījumiem, nedz ar remontiem, tikai ar ražošanu.
raihs, 21.decembris 2018, 09:56