Puiķi,par tavu klonu jau sen biju uzdevis te jautājumu,kaut kā neviens meaizdomājās.
Laikam jai mans čoms Docis augšāmcēlies...
Laikam jai mans čoms Docis augšāmcēlies...
21.decembris 2018, 19:59 | links
Vari atbildēt sev nīstamajā krievu, vai līkdeguņu valodā tavu būtību tas nemaina :)t
Raihmans, 21.decembris 2018, 19:39
kaputaarps [21.12.18]: Sadaļai nepieciešama dezinfekcija, saradušies parazīti....Par Shiirs ir skaidrs- tas ir mūsu spārnotā teiciena "atslaucīties ar piecdesmitniekiem" autors MartinsSi. Tas drīz sadzersies un sāks rupjas jēlības gvelzt, tad šo arī nobanos. Raihmans? Nu kurš gan diez mani tā "mīl"? :) Minēsim trīs reizes? :)
Raihmans [21.12.18]: Ak laiki tādi !
Mani arī vervēja, solij perspektīvas un zelta kalnus,, kad pateicu, ka Latviešu puika, nestučīs,, draudēja ar sapūdēšanu ziemeļos un ko tik vēl nē !!!
Ne sūda nav vērts tas : *tādi laiki* sūkātāju, lišķu un kažoka apmetēju filosofija, Raiha filosofija !
abrakadabra [18m]: Vai te kāds ņemās ar čekas maisiem?Paskatījos dažus uzvārdus(tai skaitā savējo, protams, arī) un metu pie malas. Neinteresanti. Pat ja atrastu kādu paziņu, tad ko? Neko, tādi bija laiki...kuru dēļ tika izsūtīti vai cietumā bāzti cilvēki,būtu gan jaņem pie dziesmas,bet tie visticamāk jau miruši.Manupŗat 80to gadu stukačošana vairs nebij ar tik smagām sekām,bet vabūt kļudos
raihs, 21.decembris 2018, 18:48
abrakadabra [21.12.18]: Vai te kāds ņemās ar čekas maisiem?Paskatījos dažus uzvārdus(tai skaitā savējo, protams, arī) un metu pie malas. Neinteresanti. Pat ja atrastu kādu paziņu, tad ko? Neko, tādi bija laiki...
abrakadabra [21.12.18]: Tā arī neatbildēji, ar kādiem nomināliem tad tagad atslaukies? Pilnmēness?Ar tavu muteri. :)
Varbut nomainam šodienas sudu temu un lamašanos ?
https://youtu.be/oa5qm4IsDTg
Ko domajat par šo ?
Kartejais REN tv šedevrs , vai tomer ?
Un ja - tomer - kas neļauj krieviem ar vienu raķeti panakt TO pasaules valdnieka lomu ? Vel jo vairak ka krievu atomzemudenes pat šobrid dežure pie amišu krastiem ! Un atalums no lidz merķim minimals ! Neviens pat nesapratis , dabisks vai maksligs armagedons ! Par kaut kadiem atbildes variantiem , nav verts pat runat !
plesigais, 21.decembris 2018, 14:29