raihs [19.12.18]: Kā jau teicu, vienīgās, ko teorētiski pieļauju...... jo man nepatīk sazvērestības teorijas "по опредeлению"
19.decembris 2018, 19:59 | links
raihs [19.12.18]: Kā jau teicu, vienīgās, ko teorētiski pieļauju...... jo man nepatīk sazvērestības teorijas "по опредeлению"
Kaut gan jāatzīst, ka es ticu (nu kā ticu, drīzāk pieļauju) divām sazvērestības teorijām- tam, ka 11.09 ASV bija inscinēts, un ka putins īstais sen ir nomiris. Tie purni ir pārāk atšķirīgi. Visjocīgākais ir tas, ka vācu spiegs vairs nemāk vāciski...māk,māk vāciski kad vajag,tulks dod laiku pa austiņu sadzirdēt ko labāk atbildēt
raihs, 19.decembris 2018, 19:47
Tonis [19.12.18]: Ja par krievzemi.Tas pats pēteris-1 kad aizbrauca uz eiropu tika novākts un nomainīts pret dubultnieku ,kurš atbraucot pat savus tuvākos nepazina un sievu klosterī iespundēja lai neuzdotu liekus jautāumus...Nu kā gan citādi? Protams, toni, protams! To RENtv rādīja, ja?
BrunoL [19.12.18]: 1925.gadā Latvija vēl nebija atkopusies pēc 1.WW un Bermontiādes.Uzplaukumu sasniedz trīsdesmito beigu galā.Tieši tā! Labākie LV rādītāji ir ap 38. gadu, īsi pirms vate Latviju "atbrīvoja". 25ajā? Kas tur labs varēja būt, ja valsts nupat radusies, komunisti iztrakojušied un politiķi dirsās tāpat kā tagad?
1925.gada dati, dažiem bij viedoklis par skandināvu nabadzību bez naftas un krievu pleca.
usis, 19.decembris 2018, 17:26
abrakadabra [19.12.18]: Prasīsiet - kā savaldīt satrakojušos pūli? Lūk!Tukšus
Francija no nākamā gada ieviesīs nodokli interneta gigantiem 'Google', 'Apple', 'Facebook', 'Amazon'.
Nu, mums za to vecus maisus ceturdien vēršot vaļā. :)
uldens2 [19.12.18]: 1925.gada dati, dažiem bij viedoklis par skandināvu nabadzību bez naftas un krievu pleca.
krievi vislielākie bomži:DDD
1925.gada dati, dažiem bij viedoklis par skandināvu nabadzību bez naftas un krievu pleca.
Tonis [19.12.18]: Tagadiņ man skaidrs, kas tajās viskija pudelēs ko tu regulāri loc ,tiek saliets...)Nu dumjšs un agresīvs, kā daži labi, es toč nepalieku